Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos pažintys :)

Tai gal organizuojam be vaikuciu (arba su kas neturi kur palikti) susitikima Bige ar Akropoly prie kavos? Nes manoji irgi sloguoja vel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marina861 @ 2010 12 14, 15:20)
Tai gal organizuojam be vaikuciu (arba su kas neturi kur palikti) susitikima Bige ar Akropoly prie kavos? Nes manoji irgi sloguoja vel doh.gif

man nėra su kuo palikti mažiukų sad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
ar ryt planuojamas susitikimas ivyks? jei taip,tai kada tiksliai ir kur renkames? Turbut bus mamyciu ir su vaikuciais,planuoju atsivest savo mazaja dukryte,nors mum jau metukai,iki,lauksiu ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(New mummy @ 2010 12 14, 20:50)
Sveikos mamytes,
ar ryt planuojamas susitikimas ivyks? jei taip,tai kada tiksliai ir kur renkames? Turbut bus mamyciu ir su vaikuciais,planuoju atsivest savo mazaja dukryte,nors mum jau metukai,iki,lauksiu ziniu smile.gif

Turbut kad ne, kazkaip nesuplanavom...Bandysim is naujo smile.gif
Atsakyti
kiek matau ir kitose temose sunkiai iš anksto planuojasi susitikimai... maži vaikučiai, ligos...
čia greičiausiai reikia ekspromtu susitikimus organizuot, pvz., vakare ar iš ryto susirašyt ir susitikt tą pačią dieną ax.gif
Atsakyti
Tikrai sunkoka suplanuot is anksto,gal kita kart ekspromtu iseis geriau,prisijungsiu,
aisku jei galesiu,tikekimes ligo neuzpuls. Linkiu greiciau pasveikt,kas sergat.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Su šventėmis visas mamytes ir jūsų šeimos narius.
user posted image

mano panelės jau pasveiko thumbup.gif ryt Kotryna jau keliaus į darželį.... taigi galima ir vėl bandyt paplanuot susitikimą smile.gif

Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Galim planuot tik nezianu kur, siandien buvom su drauge bige, tai cili picoj nera kur pastatyt vezimo, pastatem ant praejimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marina861 @ 2010 12 27, 17:31)
Galim planuot tik nezianu kur, siandien buvom su drauge bige, tai cili picoj nera kur pastatyt vezimo, pastatem ant praejimo doh.gif

aišku su vežimuku patogiausiai būtų Akropolyje ax.gif
Atsakyti
labukas smile.gif mielai susipazinciau su mamytemis is Alytaus. jei yra norinciu susisiekit el.pastu sandraplu@gmail.com
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
gal bandom po švenčių kokią dienelę susimatyt?
Atsakyti
Sveikutės mamytės, aš esu iš Alytaus, noriu bendrauti, jei priimsit pas save 4u.gif
Auginu ketverių dukrytę. Šiuo metu nedirbu, dukrytė iki pietų lanko darželį (pietų miego niekaip nelieka miegoti), o aš nuobodžiauju namuose, tikiuosi iš jūsų sulaukti įdomaus, linksmo bendravimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gera-mama: 30 gruodžio 2010 - 21:59