Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos pažintys :)

QUOTE(New mummy @ 2010 12 09, 15:30)
Sveikos mamytes,
gal dar galima butu prisijungti prie jusu,i susitikima BIG'e? Butu smagu pabendraut su mamytem,ir vaikuciais.

sveika prisijungus smile.gif iš kokio raj. esi?
Atsakyti
QUOTE(New mummy @ 2010 12 09, 15:30)
Sveikos mamytes,
gal dar galima butu prisijungti prie jusu,i susitikima BIG'e? Butu smagu pabendraut su mamytem,ir vaikuciais.

Mes cia Klaipedoj organizuojam, jei ir jus vietine - prasom, manau visos bus uz smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marina861 @ 2010 12 09, 18:44)
Mes cia Klaipedoj organizuojam, jei ir jus vietine - prasom, manau visos bus uz smile.gif

Taip ir supratau,kad Klaipedoj organizuojat susitikima,mes galim ir pestute ateit,gyvenam Statybininku pr. O kokioj vietoj tiksliau BIG "e ir kada tiksliai planuojat,ar daug norinciu?iki
Atsakyti
Norincios:
1 as
2 bbrigitux
3 mama_simona
4 new mummy

Gal dar kas?

Gal tiksliau kada susitarkim pirmadieni, nes nezinau kaip mum ten pas gydytoja bus...Bet kol kas trec-ketv as laisva, geriau aisku butu pirmoj dienos pusej, jei aisku nereikia vyrams pietu ruost lotuliukas.gif (manasis pats apsitarnaus lotuliukas.gif ) O pirmoj dienos pusej geriau del to kad vakare bigas perpildytas, zmones dovanas perka ir kavines pilnos. Geriau kai maziau zmoniu, o tai vakar buvau - nei praiet nei pravaziuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marina861 @ 2010 12 11, 14:40)
Norincios:
1 as
2 bbrigitux
3 mama_simona
4 new mummy

Gal dar kas?

Gal tiksliau kada susitarkim pirmadieni, nes nezinau kaip mum ten pas gydytoja bus...Bet kol kas trec-ketv as laisva, geriau aisku butu pirmoj dienos pusej, jei aisku nereikia vyrams pietu ruost lotuliukas.gif (manasis pats apsitarnaus lotuliukas.gif ) O pirmoj dienos pusej geriau del to kad vakare bigas perpildytas, zmones dovanas perka ir kavines pilnos. Geriau kai maziau zmoniu, o tai vakar buvau - nei praiet nei pravaziuot doh.gif

drinks_cheers.gif
man irgi trečiadienis geriausia diena :0 pirmoje dienos pusėje smile.gif
Atsakyti
Man irgi treciadienis tiktu...
Atsakyti
O gal kas is Vilniaus yra cia ? As ne mamyte kolkas, tieiog taip butu idomu pabendraut smile.gif
Atsakyti
mums irgi treciadienis tinka puikiausiai smile.gif
Atsakyti
mamos, gal galetumete prabalsuoti uz sita mazaji keliauninka? g.gif (cia kurios FB registruotos)

nuotrauka cia:

http://www.facebook.com/home.php?#!/ph...109634379057526

Aciu smile.gif
Atsakyti
Laba mamytes 4u.gif i susitikimus pakolkas nepretenduoju, bet mielai susipazinciau su mamytem, kurioms kartkartelemis truksta draugiu... rolleyes.gif
Lauksiu jusu skype esmita7 iki malonaus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
man ryt neišeis ateit į susitikimą, nes mano abi panos susirgo verysad.gif niekaip neišllipam iš ligų - tai viena, tai kita vis suserga... o dabar abi kartu sad.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš per visas temas į susitikimą prašausi lotuliukas.gif Man rytoj tiktų ir iki pietų, ir BIG'as, tik be vaikučio tikriausiai ateičiau, slogytę pasigavo sad.gif
Atsakyti