Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos pažintys :)

Sveiki. Esu 28 metu mergina is Vilniaus. Turiu metu mergyte. Butu smagu susipazinti su mamytemis. smile.gif
Atsakyti
ESU IS SILAINIU ,MAN 21M AUGINU 2M MERGYTE NORECIAU LABAI SU KOKIA MAMYTE SUSIPAZINT PASIVAIKSIOT VAIKUCIAI PAZAISTU ax.gif
Atsakyti
Labas smile.gif esu Kauniete, gyvenu Kalniečiu rajone. Turiu berniuka puses metu smile.gif gal yra mamyciu kurios iesko kompanijos stumdant vezimeli wink.gif
Atsakyti
Ieškau mamytės iš Visagino pastumdyti vežimėlį blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, ieškom draugių panašaus amžiaus, pažaisti ir pabendrauti 4u.gif Man 29 metai, dukrytei 1 ir 8 menesiai, mes gyvename Kauno rajone, uz Karmelavos, turime dideli kiema, maloniai priimtume svecius smile.gif
Atsakyti
Laba diena,mielai prisijungčiau prie jūsų būrelio smile.gif tik esu ne iš to miestelio sad.gif bet pati auginu du vaikučius ir laukiuosi trečio smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mielosios, o gal atsirastu norinciu pabendrauti ir mamyciu, auginanciu ne tik mazus vaikucius 4u.gif ? Kur gi jus vidutinio amziaus, vaiku, kurie jau vaiksto neisikibe mums i sijonus, mamytes?
Atsakyti
QUOTE(Aukse 1994 @ 2013 08 26, 14:31)
Laba diena,mielai prisijungčiau prie jūsų būrelio  smile.gif  tik esu ne iš to miestelio sad.gif bet pati auginu du vaikučius ir laukiuosi trečio smile.gif  mirksiukas.gif

O IS kokio miestelio?
Atsakyti
Sveikos, esu iš Eigulių, mama, auginanti du padūkėlius 4 ir 2 metų, ieškome kompanijos, bendravimui, išvykoms, iškyloms Kaune ar už Kauno. Taip pat apsdžiaugtume sulaukus ir į svečius kartu pažaist, arbatos išgert. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2013 07 30, 21:30)
Ieškau mamytės iš Visagino pastumdyti vežimėlį blush2.gif

Dabar aš jau gyvenu Šiauliuose tad ieškau tenai mamyčių
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal kas namie nuobodziauja kaip ir as? smile.gif Ieskau nauju pazinciu nemencines apilinkese, esu nauja gyventoja sio rajono. Atsiliepkit kam idomios naujos pazintys. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, esu iš Klaipėdos, ieškau draugiu 4u.gif man 21, laukiuosi, ieškau panašaus amžiaus mamų ar būsimų mamų pabendrauti, susitikti ax.gif temos neseku tai jei ką sudomins į PM ax.gif
Atsakyti