Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos pažintys :)

QUOTE(Reytana @ 2012 09 20, 15:41)
Gyvenu prie buvusio boulingo strike... db ten baldai.... gal kuria diena galim susibegti...

na galime, mes esame is sauletekio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Semona @ 2012 09 21, 12:08)
na galime, mes esame is sauletekio smile.gif

tai visai netoli, galim va pirmadieni susitikti,, jei busi neuzsiemus.
Atsakyti
Gyvename Rygoje. Dukrytei beveik metukai, labai norėčiau surasti jai mažylių draugų lietuvaičių, o ir pati mielai su kuo pasidalinčiau kasdieniais įspūdžiais auginant vaikutį. smile.gif
Atsakyti
Sveikos! mes persikelem i Lazdynus, tai dabar cia ieskom kompanijos pasivaiksciojimams, ar siaip plepesiams prie puodelio kavos smile.gif Rasykit i AZ, nesidrovekite smile.gif
Atsakyti
Labas, mergaites smile.gif as ir noreciau susipazinti su bendramintem ax.gif Gal yra mamyciu, kurios gyvena kaune, vilijampoleje, kur nors netoli neries upes smile.gif galim pabendrauti ir su gyvenanciomis silainiuose, tik kad sunkoka vezimaiti i kalna butu uzsistumti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneila @ 2012 12 15, 19:41)
Labas, mergaites smile.gif  as ir noreciau susipazinti su bendramintem ax.gif  Gal yra mamyciu, kurios gyvena kaune, vilijampoleje, kur nors netoli neries upes smile.gif  galim pabendrauti ir su gyvenanciomis silainiuose, tik kad sunkoka vezimaiti i kalna butu uzsistumti doh.gif

aš gyvenu visai šalia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minela* @ 2012 12 15, 20:35)
aš gyvenu visai šalia  bigsmile.gif

na va kaip smagu smile.gif parasysiu i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneila @ 2012 12 16, 17:56)
na va kaip smagu smile.gif  parasysiu i az mirksiukas.gif

sutarta smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif gal yra norinciu susipazinti ir pabendrauti is Panevezio.
Auginu suneli 5 metuku, neilgai cia gyvenu pazystamu mazai. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
pati esu is Klaipedos, cia jau yra daug klaipedieciu kalbanciu, bet kazkaip sunku i bendraujanciu buri isiskverbti. Esu is melnrages, gal yra mamyciu salimais smile.gif Kad ir auginu dziaugsmeli, bet norisi plepesiu tarp mergaiciu smile.gif Jei ka, susirasykim per az smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, rolleyes.gif mes esam is kauno- dainavos rajono.mano dukryte septiniu menesiu.gal atsiras bendraminciu mamyciu su panasaus amziau vaikuciu ir norinciu kartu pasivaiksciot geru oru su vezimukais ar atsigerti kada puodelio arbatos ax.gif
Atsakyti
Labas ;)Esu is Klaipedos (I.Simonaitytes g.), auginu beveik dvieju menesiu mazyle. Butu smagu susipazinti su kitom mamytem...paplepeti bei kartu pasivaikstineti su savo dziaugsmeliais wink.gif
Atsakyti