Gyvename Rygoje. Dukrytei beveik metukai, labai norėčiau surasti jai mažylių draugų lietuvaičių, o ir pati mielai su kuo pasidalinčiau kasdieniais įspūdžiais auginant vaikutį.
Sveikos! mes persikelem i Lazdynus, tai dabar cia ieskom kompanijos pasivaiksciojimams, ar siaip plepesiams prie puodelio kavos Rasykit i AZ, nesidrovekite
Labas, mergaites as ir noreciau susipazinti su bendramintem Gal yra mamyciu, kurios gyvena kaune, vilijampoleje, kur nors netoli neries upes galim pabendrauti ir su gyvenanciomis silainiuose, tik kad sunkoka vezimaiti i kalna butu uzsistumti
Labas, mergaites as ir noreciau susipazinti su bendramintem Gal yra mamyciu, kurios gyvena kaune, vilijampoleje, kur nors netoli neries upes galim pabendrauti ir su gyvenanciomis silainiuose, tik kad sunkoka vezimaiti i kalna butu uzsistumti
Sveikos, pati esu is Klaipedos, cia jau yra daug klaipedieciu kalbanciu, bet kazkaip sunku i bendraujanciu buri isiskverbti. Esu is melnrages, gal yra mamyciu salimais Kad ir auginu dziaugsmeli, bet norisi plepesiu tarp mergaiciu Jei ka, susirasykim per az
Sveikos mamytes, mes esam is kauno- dainavos rajono.mano dukryte septiniu menesiu.gal atsiras bendraminciu mamyciu su panasaus amziau vaikuciu ir norinciu kartu pasivaiksciot geru oru su vezimukais ar atsigerti kada puodelio arbatos
Labas ;)Esu is Klaipedos (I.Simonaitytes g.), auginu beveik dvieju menesiu mazyle. Butu smagu susipazinti su kitom mamytem...paplepeti bei kartu pasivaikstineti su savo dziaugsmeliais