Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos pažintys :)

mirksiukas.gif sveikos mamytes... IESKAU su kuo pabendrauti, stumdant vezimeli, nors maniske jau nemaza 2,5men bet vistiek vis dar stumdau vezimeli... biggrin.gif Esu is dainavos. Lankomes dainavos parkeli, gal kas noretu prisijungti, kad ne tik mums butu smagu, bet ir musu vaikai galetu kartu pazaisti... smile.gif
Atsakyti
Mes irgi norim draugųųųų smile.gif 4u.gif Gyvenam Kaune, Gričiupio gatvėj, netoli studentų miestelio, visi aplinkiniai parkai netoli. Mažylei 7 mėn, man 20metų. Liūdna vienoms, tai irgi norim susirasti bendraamžių mamyčių ir leliukų, ne tik, kad vežimėlius pastumdyti, bet ir kažką įdomaus nuveikti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reytana @ 2012 09 17, 16:14)
mirksiukas.gif  sveikos mamytes... IESKAU su kuo pabendrauti, stumdant vezimeli, nors maniske jau nemaza 2,5men bet vistiek vis dar stumdau vezimeli...  biggrin.gif  Esu is dainavos. Lankomes dainavos parkeli, gal kas noretu prisijungti, kad ne tik mums butu smagu, bet ir musu vaikai galetu kartu pazaisti... smile.gif

sveikute o is kurios vietos tiksliau esate ?smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteVaida @ 2012 09 11, 11:16)
As irgi  is Kauno mano kleckiukuj mazajam 1men,smagu butu pabendraut,vezimeli kartu pastumdyt.O is kokio tu rajono?  smile.gif

Mes is silainiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2012 09 19, 10:47)
Mes is silainiu blush2.gif

tolokai smile.gif nuo musu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Semona @ 2012 09 19, 12:36)
tolokai smile.gif nuo musu smile.gif

As nemanau ,kad del didesnio atctumo negalima bendrauti:mmm juk seis laikas yra telefonai skypas..zinoma susitikt pavyktu nelabai daznai bent labai norint manau imanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2012 09 19, 11:38)
As nemanau ,kad  del didesnio atctumo  negalima bendrauti:mmm  juk seis laikas yra telefonai skypas..zinoma susitikt pavyktu nelabai daznai bent labai norint manau imanoma  mirksiukas.gif

tai cia aisku ne problema, jei labai zmones nori tai ir bendrauja, ir susitinka smile.gif blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Semona @ 2012 09 19, 12:55)
tai cia aisku ne problema, jei labai zmones nori tai ir bendrauja, ir susitinka smile.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif

pritariu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2012 09 19, 12:17)
pritariu thumbup.gif  thumbup.gif

parasiau as tau i AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteVaida @ 2012 09 17, 15:23)
Papildyta:

Sveikute as is sargenu tai beveik salia smile.gif  mano suneliui  biski daugiau negu menuo. Galetume susitart ir kartu pavaikstinet  smile.gif Kurioj vietoj silainiuose gyvenat? smile.gif

mes kuršių gatvėj gyvenam, vaikštinėjam lauke su vežimėliu kasdien
Atsakyti
QUOTE(MamyteVaida @ 2012 09 17, 13:23)
Papildyta:

Sveikute as is sargenu tai beveik salia smile.gif  mano suneliui  biski daugiau negu menuo. Galetume susitart ir kartu pavaikstinet  smile.gif Kurioj vietoj silainiuose gyvenat? smile.gif

parasiau tau i AZ kaip ir sakei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Semona @ 2012 09 19, 09:53)
sveikute o is kurios vietos tiksliau esate ?smile.gif mirksiukas.gif

Gyvenu prie buvusio boulingo strike... db ten baldai.... gal kuria diena galim susibegti...
Atsakyti