sveikos mamytes... IESKAU su kuo pabendrauti, stumdant vezimeli, nors maniske jau nemaza 2,5men bet vistiek vis dar stumdau vezimeli... Esu is dainavos. Lankomes dainavos parkeli, gal kas noretu prisijungti, kad ne tik mums butu smagu, bet ir musu vaikai galetu kartu pazaisti...
Mes irgi norim draugųųųų Gyvenam Kaune, Gričiupio gatvėj, netoli studentų miestelio, visi aplinkiniai parkai netoli. Mažylei 7 mėn, man 20metų. Liūdna vienoms, tai irgi norim susirasti bendraamžių mamyčių ir leliukų, ne tik, kad vežimėlius pastumdyti, bet ir kažką įdomaus nuveikti.
QUOTE(Reytana @ 2012 09 17, 16:14)
sveikos mamytes... IESKAU su kuo pabendrauti, stumdant vezimeli, nors maniske jau nemaza 2,5men bet vistiek vis dar stumdau vezimeli... Esu is dainavos. Lankomes dainavos parkeli, gal kas noretu prisijungti, kad ne tik mums butu smagu, bet ir musu vaikai galetu kartu pazaisti...
sveikute o is kurios vietos tiksliau esate ?
QUOTE(MamyteVaida @ 2012 09 11, 11:16)
As irgi is Kauno mano kleckiukuj mazajam 1men,smagu butu pabendraut,vezimeli kartu pastumdyt.O is kokio tu rajono?
Mes is silainiu
QUOTE(Semona @ 2012 09 19, 12:36)
tolokai nuo musu
As nemanau ,kad del didesnio atctumo negalima bendrauti:mmm juk seis laikas yra telefonai skypas..zinoma susitikt pavyktu nelabai daznai bent labai norint manau imanoma
QUOTE(ernestuutea @ 2012 09 19, 11:38)
As nemanau ,kad del didesnio atctumo negalima bendrauti:mmm juk seis laikas yra telefonai skypas..zinoma susitikt pavyktu nelabai daznai bent labai norint manau imanoma
tai cia aisku ne problema, jei labai zmones nori tai ir bendrauja, ir susitinka
QUOTE(Semona @ 2012 09 19, 12:55)
tai cia aisku ne problema, jei labai zmones nori tai ir bendrauja, ir susitinka
pritariu
QUOTE(MamyteVaida @ 2012 09 17, 15:23)
Papildyta:
Sveikute as is sargenu tai beveik salia mano suneliui biski daugiau negu menuo. Galetume susitart ir kartu pavaikstinet Kurioj vietoj silainiuose gyvenat?
Sveikute as is sargenu tai beveik salia mano suneliui biski daugiau negu menuo. Galetume susitart ir kartu pavaikstinet Kurioj vietoj silainiuose gyvenat?
mes kuršių gatvėj gyvenam, vaikštinėjam lauke su vežimėliu kasdien
QUOTE(MamyteVaida @ 2012 09 17, 13:23)
Papildyta:
parasiau tau i AZ kaip ir sakei
QUOTE(Semona @ 2012 09 19, 09:53)
sveikute o is kurios vietos tiksliau esate ?
Gyvenu prie buvusio boulingo strike... db ten baldai.... gal kuria diena galim susibegti...