QUOTE(Sandraxee @ 2012 07 21, 17:16)
Sveikutės, ieškau kompanijos ir aš. Esu būsima mamytė, mums 6 mėnesiukai, esu iš Klaipėdos, bet dažnai būnu ir Kaune. Man 26 metai. Būtų labai smagu susipažinti su būsima arba esama mamyte pasivaikščiojimams ir smagiems pašnekesiams.
sveika
as is klaipedos man 23m., auginu 3,6 metuku mergyte . kurrioj vietoj gyveni ?
QUOTE(Wirruna @ 2012 07 21, 20:26)
sveika
sveikos,ir as is klaipedos man 22m.auginiu 3.4m berniuka tai mieliai prisijungtumem i kompanija.gyvenu mazajame kaimelyje
QUOTE(Wirruna @ 2012 07 21, 20:26)
sveika
Simonaitytės gatvėj o tu? Ar buvot kur išvykę šią vasarą pailsėti? Aš tai taip ir prasėdėjau namie, na, bet vasara dar nesibaigia
O as labai ieskau drauges ne tik pasivaikscioti, paplepleti apie vaikucius, bet ir tokios su kuria galeciau pasiguosti, kai buna sunku, pasijuokti, kai linksma, o gal net....ir nueiti i kluba, ne tik sporto..
sveikos mamytes , esu jauna 19metu dvieju mergyciu mama..esu is kauno ir ieskau is cia draugiu jai sudominau parasykit
QUOTE(Semona @ 2012 09 04, 08:57)
Sveiki mamukai esu 23m mamyte is Kauno, auginu 10men dukryte Per daugiausia neturiu draugiu mamyciu. Butu smagu susipazinti ,kad iseiti kartu pasivaikscioti, kad nereiktu vienom stumdyti vezimelio, paplepeti, kavos isgerti.
As irgi is Kauno mano kleckiukuj mazajam 1men,smagu butu pabendraut,vezimeli kartu pastumdyt.O is kokio tu rajono?
Sveikos mamytės. Aš iš Kauno, gyvenu šilainiuose, kasdien vaikštinėju lauke su vežimuku, būtų smagu rast draugių. Sūneliui 7 mėn.
QUOTE(MamyteVaida @ 2012 09 11, 10:16)
As irgi is Kauno mano kleckiukuj mazajam 1men,smagu butu pabendraut,vezimeli kartu pastumdyt.O is kokio tu rajono?
sveikute, butu tikrai smagu kartu pasivaikstineti, as esu Is dainavos rajono o tu?
Papildyta:
QUOTE(ernestuutea @ 2012 09 08, 13:55)
sveikos mamytes , esu jauna 19metu dvieju mergyciu mama..esu is kauno ir ieskau is cia draugiu jai sudominau parasykit
sveikute is kokio rajono tu busi?
QUOTE(Semona @ 2012 09 13, 09:58)
sveikute, butu tikrai smagu kartu pasivaikstineti, as esu Is dainavos rajono o tu?
Papildyta:
Mmmm as is sargenu taj tolokai biski.Bet mes ratuoti tai galetume susitart ir atvaziuot?Parasyk i AZ.
Papildyta:
Mmmm as is sargenu taj tolokai biski.Bet mes ratuoti tai galetume susitart ir atvaziuot?Parasyk i AZ.
Papildyta:
QUOTE(Bjjanka @ 2012 09 11, 15:11)
Sveikos mamytės. Aš iš Kauno, gyvenu šilainiuose, kasdien vaikštinėju lauke su vežimuku, būtų smagu rast draugių. Sūneliui 7 mėn.
Sveikute as is sargenu tai beveik salia mano suneliui biski daugiau negu menuo. Galetume susitart ir kartu pavaikstinet Kurioj vietoj silainiuose gyvenat?