Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos pažintys :)

Sveikutės, ieškau kompanijos ir aš. Esu būsima mamytė, mums 6 mėnesiukai, esu iš Klaipėdos, bet dažnai būnu ir Kaune. Man 26 metai. Būtų labai smagu susipažinti su būsima arba esama mamyte pasivaikščiojimams ir smagiems pašnekesiams.
Atsakyti
QUOTE(Sandraxee @ 2012 07 21, 17:16)
Sveikutės, ieškau kompanijos ir aš. Esu būsima mamytė, mums 6 mėnesiukai, esu iš Klaipėdos, bet dažnai būnu ir Kaune. Man 26 metai. Būtų labai smagu susipažinti su būsima arba esama mamyte pasivaikščiojimams ir smagiems pašnekesiams.

sveika smile.gif
as is klaipedos man 23m., auginu 3,6 metuku mergyte ax.gif . kurrioj vietoj gyveni ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Wirruna @ 2012 07 21, 20:26)
sveika smile.gif
as is klaipedos man 23m., auginu 3,6 metuku mergyte ax.gif . kurrioj vietoj gyveni ax.gif ?

sveikos,ir as is klaipedos man 22m.auginiu 3.4m berniuka smile.gif tai mieliai prisijungtumem i kompanija.gyvenu mazajame kaimelyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wirruna @ 2012 07 21, 20:26)
sveika smile.gif

Simonaitytės gatvėj smile.gif o tu? Ar buvot kur išvykę šią vasarą pailsėti? Aš tai taip ir prasėdėjau namie, na, bet vasara dar nesibaigia smile.gif
Atsakyti
O as labai ieskau drauges ne tik pasivaikscioti, paplepleti apie vaikucius, bet ir tokios su kuria galeciau pasiguosti, kai buna sunku, pasijuokti, kai linksma, o gal net....ir nueiti i kluba, ne tik sporto.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi jungiames prie paiesku.Spali dukrytei 3 m ,man 28.Tecio nebematom net ir savaitgaliais, nes jam pats darbymetis, na o visos drauges, jau su vaikuciais bet gyvenimo geresnio iesko uz lietuveles ribu...Liudna ir mums.Vilnius
Atsakyti
Sveiki mamukai smile.gif esu 23m mamyte is Kauno, auginu 10men dukryte 4u.gif Per daugiausia neturiu draugiu mamyciu.smile.gif Butu smagu susipazinti ,kad iseiti kartu pasivaikscioti, kad nereiktu vienom stumdyti vezimelio, paplepeti, kavos isgerti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semona: 04 rugsėjo 2012 - 08:57
sveikos mamytes ,smile.gif esu jauna 19metu dvieju mergyciu mama..esu is kauno ir ieskau is cia draugiu 4u.gif jai sudominau parasykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Semona @ 2012 09 04, 08:57)
Sveiki mamukai smile.gif esu 23m mamyte is Kauno, auginu 10men dukryte 4u.gif  Per daugiausia neturiu draugiu mamyciu.smile.gif Butu smagu  susipazinti ,kad iseiti kartu pasivaikscioti, kad nereiktu vienom stumdyti vezimelio, paplepeti, kavos isgerti. mirksiukas.gif

As irgi is Kauno mano kleckiukuj mazajam 1men,smagu butu pabendraut,vezimeli kartu pastumdyt.O is kokio tu rajono? smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Aš iš Kauno, gyvenu šilainiuose, kasdien vaikštinėju lauke su vežimuku, būtų smagu rast draugių. Sūneliui 7 mėn.
Atsakyti
QUOTE(MamyteVaida @ 2012 09 11, 10:16)
As irgi  is Kauno mano kleckiukuj mazajam 1men,smagu butu pabendraut,vezimeli kartu pastumdyt.O is kokio tu rajono?  smile.gif

sveikute, butu tikrai smagu kartu pasivaikstineti, as esu Is dainavos rajono o tu? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ernestuutea @ 2012 09 08, 13:55)
sveikos mamytes ,smile.gif esu jauna 19metu dvieju mergyciu mama..esu is kauno ir ieskau is cia draugiu 4u.gif jai sudominau parasykit ax.gif

sveikute smile.gif is kokio rajono tu busi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Semona @ 2012 09 13, 09:58)
sveikute, butu tikrai smagu kartu pasivaikstineti, as esu Is dainavos rajono o tu?  4u.gif
Papildyta:
Mmmm as is sargenu taj tolokai biski.Bet mes ratuoti tai galetume susitart ir atvaziuot?Parasyk i AZ. smile.gif

sveikute smile.gif is kokio rajono tu busi? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Bjjanka @ 2012 09 11, 15:11)
Sveikos mamytės. Aš iš Kauno, gyvenu šilainiuose, kasdien vaikštinėju lauke su vežimuku, būtų smagu rast draugių. Sūneliui 7 mėn.

Sveikute as is sargenu tai beveik salia smile.gif mano suneliui biski daugiau negu menuo. Galetume susitart ir kartu pavaikstinet smile.gif Kurioj vietoj silainiuose gyvenat? smile.gif
Atsakyti