Sveikos, sveikos mamytes,
labai ir as noriu draugiu rasti. Esu is Kauno (Kalnieciai) auginu 4,5 metu suneli ir dar turiu maziuka beveik 6 mėn. suneli. Kaip butu smagu susirasti draugu su panasaus amziaus vaikuciais, smagiai pasibuti ir gerai praleisti laika kartu. Gal tokiu yra norinciu susidraugauti???
Sveikos, as cia naujoke, prisiregistradavau, nes pritrukau bendravimo. Jau gerokai pradejo kankinti depresija. Likir per daug nieko netruksta, viskas normos ribose, taciau bendravimo labai reikia. Ilga laika, daugiau, nei 6 metus gyvenau Anglijoje, grizusi i Lietuva, supratau, kad visiskai neturiu su kuo bendrauti. O jai ir turiu, tai turbut su tais zmonemis bendrauti nenoriu, kaip sakoma geriau vienai, nei su kuo papuola :-)
Esu is Vilniaus, auginu 8-iu metu suneli. Esu daug maz energingas zmogus, taciau dabar jauciu, kaip energija silpsna, kai sedi tarp keturiu sienu.... Gal atsirastu norinciu bendrauti???
Esu is Vilniaus, auginu 8-iu metu suneli. Esu daug maz energingas zmogus, taciau dabar jauciu, kaip energija silpsna, kai sedi tarp keturiu sienu.... Gal atsirastu norinciu bendrauti???
Sveikos, mielai pabendrautumėm su Klaipėdos mamytėm. Neseniai Klaipėdoje, visos draugės liko Vilniaus krašte, o čia ir neturim su kuo bendrauti
QUOTE(vilmoske @ 2012 04 07, 12:24)
Sveikos, mielai pabendrautumėm su Klaipėdos mamytėm. Neseniai Klaipėdoje, visos draugės liko Vilniaus krašte, o čia ir neturim su kuo bendrauti
labuka, mielai susipazinciau, taip pat esu is klaipedos
QUOTE(Wirruna @ 2012 04 07, 13:10)
labuka, mielai susipazinciau, taip pat esu is klaipedos
Mes gyvenam šalia akropolio Klaipėdą pažįstu tik nuo akropolio iki senojo turgaus Jūs iš kurio miesto galo?
Sveikos. ieskau ir as drauges, man 28 beveik, is Kauno
Turiu vyra, sunu - 3,5 metuku. Dirbu. Megstu ir valgyt gaminti, ir knygas skaityti, ir apie pirkinius paplepeti, tik kad sliauzioti po parduotuves nelabai, geriau man internetu apsipirkti.. Patinka gamta, pasivaikscioti, ar saslyka issikepti. Noreciau susipazinti su mergina, kuri taip pat butu mama, dirbanti.. na tiesiog kad butu kazkas bendro, tuomet lengviau eina atrasti kalba Kad ir arbatos susitikus isgerti, o gal kartais ir prie vyno taures paplepeti.. Po klubus nelabai megeja vaikscioti, tiesa sakant per kelis metus tik karta buvau, bet gal koki karta visai vel noreciau nueiti.. Siaip labiau megstu nedidelej kompanijoj pasedeti, pasigaminti skanaus maisto, koki zaidima pazaisti, ar filma paziureti, ar tiesiog smagiai plepeti (gal net eitu seimom susidraugauti).. tad jei kas susidomejo, lauksiu zinutes
Turiu vyra, sunu - 3,5 metuku. Dirbu. Megstu ir valgyt gaminti, ir knygas skaityti, ir apie pirkinius paplepeti, tik kad sliauzioti po parduotuves nelabai, geriau man internetu apsipirkti.. Patinka gamta, pasivaikscioti, ar saslyka issikepti. Noreciau susipazinti su mergina, kuri taip pat butu mama, dirbanti.. na tiesiog kad butu kazkas bendro, tuomet lengviau eina atrasti kalba Kad ir arbatos susitikus isgerti, o gal kartais ir prie vyno taures paplepeti.. Po klubus nelabai megeja vaikscioti, tiesa sakant per kelis metus tik karta buvau, bet gal koki karta visai vel noreciau nueiti.. Siaip labiau megstu nedidelej kompanijoj pasedeti, pasigaminti skanaus maisto, koki zaidima pazaisti, ar filma paziureti, ar tiesiog smagiai plepeti (gal net eitu seimom susidraugauti).. tad jei kas susidomejo, lauksiu zinutes
Sveikos, ir man prireike drauges... Man 25 m, gyvenu Kedainiuose. Auginu du sunus, vienam 3 metai, kitam 2 menesiai. I Kedainius atsikraustem po pirmo vaikelio gimimo, bet laikui begus supratau - vyro draugai ir drauges- ne mano sielos zmones...Nuo nebendravimo jau kyla depresijos. Ieskau linksmos, draugiskos, bendraujancios, o svarbiausiai atviros sielos (kaip ir as pati) drauges... Intriganciu ir liezuvautoju prasau nesikreipti Jei ir tau reikia TIKROS drauges - bendraukim pradziai per AZ
Labuka, esu is Siauliu. Gyvenu centre. Man 26 metai. Auginu dukryte 1m. 7men. ir jau laukiu dar vieno leliuko. Gal atsirastu norinciu kartu pasivaikscioti su vaikuciais? Rasykit i AZ.
Sveikos Mielai susipazinciau su mamytem is Pasvalio. Auginu berniuka 4m. Lauksiu jusu laiskuciu i AZ
Mamytės šiaulietukės susipažinkim Man 23m auginu du vaikučius
Sveikutes, jungiames ir mes prie jusu. Esu 33 metu mamyte su 2 vaikuciais (2 m mergyte ir 4 m berniukas) is vilniaus. Tėtis kaip ir daugelio jusu dirba iki velumos, tad ieskom kompanijos pasivaikscioti, paplepeti, kavos kartu pagerti ir panasiai