Sveikutes gal yra norinciu susipazinti ir pabendrauti is Kedainiu
Auginu suneli 4metuku neilgai cia gyvenu pazystamu mazai todel truputi liudna
Laba vakara Gal yra vilnieciu mamu kurios su atzalelem noretu pasivaikscioti,nes pastoviai tenka stumdytis su vezimuku vienai..Na kad ir kavos nueit isgert Mano dukruzei tuoj men. 4u:
Sveikos mamytes! ieskau kompanijos pasivaiksciojimams centre, senamiesty, uzupy (vokieciu g., rotuse, gedimino pr., sereikiskiu parkas ir t.t.) mums menuo rasykite cia arba AZ
o is kur jus esat?
QUOTE(Austejos*Mamyte @ 2011 11 28, 03:34)
Laba vakara Gal yra vilnieciu mamu kurios su atzalelem noretu pasivaikscioti,nes pastoviai tenka stumdytis su vezimuku vienai..Na kad ir kavos nueit isgert Mano dukruzei tuoj men. 4u:
o is kur jus esat?
gal kas nori susipazint ir pabendraut?mokyklos raj,Klaipeda
ir aš norėčiau pabendraut su Klaipėdos mamytėmis
O aš labai norėčiau pabendrauti su 7-8 metų berniukus auginančiom mamytėm...visos draugės lyg tyčia susimokė ir turi mergaites, mano berniukui su jomis visai neįdomu...o dar persikėlėm į Vilnių tai visai visai neturim su ko draugauti
Sveiki visi.As Julija man 21 auginu dukryte 1.8men, mes is vilniaus
sveikos..daznai vazineju su vaikais i Klaipeda pas mama .Dabar vaziuosiu balandi . Pas mama nelabai yra kas veikt , tai ieskau drauges su vaikais dazniausiai atvaziuoju per vaiku atostogas...
QUOTE(esteriukass @ 2011 10 09, 15:14)
O is Alytaus rajono mamyte netiktu? as irgi ieskau draugiu,nes mano senosios drauges issilakste po uzsienius ar siaip persikele i kitus miestus,toli nuo manes...Man 28metai auginu du berniukus,4 ir 1 metuku
Aš ir <galima sakyti< iš Rajono. pas mane ir keturmetinukas yra..
QUOTE(Duteee2 @ 2012 03 05, 14:00)
Sveikos alytiskes
Sveikutė Niekas neužeina į šią temelę