Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos pažintys :)

Sveikutes gal yra norinciu susipazinti ir pabendrauti is Kedainiu 4u.gif
Auginu suneli 4metuku drinks_cheers.gif neilgai cia gyvenu pazystamu mazai todel truputi liudna 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara smile.gif Gal yra vilnieciu mamu kurios su atzalelem noretu pasivaikscioti,nes pastoviai tenka stumdytis su vezimuku vienai..Na kad ir kavos nueit isgert smile.gif Mano dukruzei tuoj men. 4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austejos*Mamyte: 28 lapkričio 2011 - 03:36
Sveikos mamytes! ieskau kompanijos pasivaiksciojimams centre, senamiesty, uzupy (vokieciu g., rotuse, gedimino pr., sereikiskiu parkas ir t.t.) 4u.gif mums menuo 4u.gif rasykite cia arba AZ ax.gif

QUOTE(Austejos*Mamyte @ 2011 11 28, 03:34)
Laba vakara smile.gif Gal yra vilnieciu mamu kurios su atzalelem noretu pasivaikscioti,nes pastoviai tenka stumdytis su vezimuku vienai..Na kad ir kavos nueit isgert smile.gif Mano dukruzei tuoj  men. 4u:

o is kur jus esat?
Atsakyti
gal kas nori susipazint ir pabendraut?mokyklos raj,Klaipeda 4u.gif
Atsakyti
ir aš norėčiau pabendraut su Klaipėdos mamytėmis 4u.gif
Atsakyti
O aš labai norėčiau pabendrauti su 7-8 metų berniukus auginančiom mamytėm...visos draugės lyg tyčia susimokė ir turi mergaites, mano berniukui su jomis visai neįdomu...o dar persikėlėm į Vilnių tai visai visai neturim su ko draugauti verysad.gif
Atsakyti
Sveiki visi.As Julija man 21 auginu dukryte 1.8men, mes is vilniaus 4u.gif
Atsakyti
sveikos..daznai vazineju su vaikais i Klaipeda pas mama .Dabar vaziuosiu balandi . Pas mama nelabai yra kas veikt , tai ieskau drauges su vaikais smile.gif dazniausiai atvaziuoju per vaiku atostogas...
Atsakyti
QUOTE(esteriukass @ 2011 10 09, 15:14)
O is Alytaus rajono mamyte netiktu?  4u.gif  as irgi ieskau draugiu,nes mano senosios drauges issilakste po uzsienius ar siaip persikele i kitus miestus,toli nuo manes...Man 28metai smile.gif  auginu du berniukus,4 ir 1 metuku

Aš ir <galima sakyti< iš Rajono. pas mane ir keturmetinukas yra..
Atsakyti
Sveikos alytiskes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duteee2 @ 2012 03 05, 14:00)
Sveikos alytiskes 4u.gif

Sveikutė 4u.gif Niekas neužeina į šią temelę g.gif
Atsakyti
as sukurusi tema alytaus mamytems, siek tiek zemiau, jungiames ten smile.gif
Atsakyti