Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos pažintys :)

QUOTE(br@ske @ 2011 09 07, 20:41)
As taipat ieskau nauju pazinciu.  blush2.gif Esu is kauno auginu dukryte 4men..
Ieskau su kuo babendrauti iseiti kartu pasivaiksioti,pakalbeti ax.gif  . Man 20m  4u.gif  laukiu i az

ar niekas nenori pabendraut? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(br@ske @ 2011 09 22, 19:52)
ar niekas nenori pabendraut? bigsmile.gif

visos prisistate ir issilakste kas sau g.gif
Atsakyti
Gal yra Kaune Vilijampolei kas vienos vezimukus stumdo? blush2.gif g.gif
Atsakyti
sveikos, as is vilniaus, gyvenu baltupiuose, suneliui suejo metukai, gal kas noretu pabendraut:)
Papildyta:
QUOTE(Studente.. @ 2011 08 17, 20:36)
Sveikos, ieskau drauges Vilniuje, isgerti kavos,pasivaikscioti su leliais.. maniskiui metukai:)

kuriam jus miesto gale? smile.gif
Atsakyti
Labas,mamytes smile.gif
Mes su dukryte tai pat norėtume susirasti draugiu iš Kauno. Mano dukrytei jau greit bus 5 metukai. Būtų smagu susirasti mamyciu pabendrauti,mes butume is Jonavos g. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duteee2 @ 2011 08 17, 15:12)
labukas visoms,  smile.gif gal yra mamyciu is ALYTAUS? smagu butu susipazinti, pabendrauti  4u.gif

O is Alytaus rajono mamyte netiktu? 4u.gif as irgi ieskau draugiu,nes mano senosios drauges issilakste po uzsienius ar siaip persikele i kitus miestus,toli nuo manes...Man 28metai smile.gif auginu du berniukus,4 ir 1 metuku
Atsakyti
QUOTE(esteriukass @ 2011 10 09, 15:14)
O is Alytaus rajono mamyte netiktu?  4u.gif  as irgi ieskau draugiu,nes mano senosios drauges issilakste po uzsienius ar siaip persikele i kitus miestus,toli nuo manes...Man 28metai smile.gif  auginu du berniukus,4 ir 1 metuku

taia aisku kad tinka, vis su kuo pabendraut bus ax.gif mano mergaitei tuoj 10men smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Duteee2 @ 2011 10 10, 19:27)
taia aisku kad tinka, vis su kuo pabendraut bus ax.gif  mano mergaitei tuoj 10men smile.gif

o,tai labai saunu tada thumbup.gif ir jusu mergyte jau ne mazyte,galesim susibegti...ir mums bus gerai prasiblaskyti ir vaikams smagiau bus trise...
Atsakyti
Sveikos mamytes, as taip pat noreciau susirasti draugiu, o gal tik viena ir pacia geriausia drauge Klaipedoje, gyvenu Simonaitytes gatveje, tame rajone butu dar geriau smile.gif Man 25 metai, auginu du vaikucius, tad ieskau drauges leisti kartu laisvalaiki su vaikiukais, mano vyras daznai buna uzsieni, o pati ne vietine daug draugu cia neturiu... ir siaip sukurus seima, daug draugiu atitolo, kitos isvaziavo i uzsieni... verysad.gif Tad gal atsiras, kas noretu pabendrauti ir susipazinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(delailala @ 2011 10 31, 11:15)
Sveikos mamytes, as taip pat noreciau susirasti draugiu, o gal tik viena ir pacia geriausia drauge Klaipedoje, gyvenu Simonaitytes gatveje, tame rajone butu dar geriau smile.gif Man 25 metai, auginu du vaikucius, tad ieskau drauges leisti kartu laisvalaiki su vaikiukais, mano vyras daznai buna uzsieni, o pati ne vietine daug draugu cia neturiu... ir siaip sukurus seima, daug draugiu atitolo, kitos isvaziavo i uzsieni... verysad.gif  Tad gal atsiras, kas noretu pabendrauti ir susipazinti bigsmile.gif

Sveikos smile.gif ir as is klaipedos, ar yra ir daugiau klaipedieciu cia ?smile.gif
Atsakyti

sveiki,
tai va plungeje mazai draugiu turiu ypac kurios tuvai vaikuciu neturiu blush2.gif
turiu is kitu miestu butu faina su kuo pabandrauti..
nera daug laiko suprantu darbas namai,bet koki savaitgali ar vakar pabendrauti..arba net per kompiuteris ziemos metu dabe maziau darbo bus pabendrauti galime ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inaja @ 2011 09 28, 12:06)
sveikos, as is vilniaus, gyvenu baltupiuose, suneliui suejo metukai, gal kas noretu pabendraut:)
Papildyta:

kuriam jus miesto gale? smile.gif

mes gyvenam netoli, prie baldu rojaus kalvariju g smile.gif mano dukrytei 10 men, ieskom draugu smile.gif
Atsakyti