Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos pažintys :)

QUOTE(aciai @ 2011 08 19, 19:37)
man iki jūsų per visą miestą reik važiuot  blink.gif  mes kitam Vln gale smile.gif

* didelė šventė bus?

ot, kaip gaila.... verysad.gif is tiesu, tai kazko neplanuoju, sakau, va taip ant greituju ka nors.... mirksiukas.gif
o kokiam "gale" jusu ieskoti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swelnute: 19 rugpjūčio 2011 - 22:44
Sveikos, mamytės 4u.gif
Mes su dukryte tai pat norėtume susirasti draugų iš Kauno. Mano dukrytei pusantrų metukų. Būtų smagu panašaus amžiaus leliukų draugų susirasti, ir tuo pačiu man, su kita mamyte pabendrauti. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Kauno mamytes 4u.gif

butu smagu pabendrauti ir man.... lotuliukas.gif nes dazniausiai vezimuka stumdau viena ax.gif mano mziuke metukai ir 3 men lotuliukas.gif lotuliukas.gif laukiam kitu mamyciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2011 08 19, 22:43)
ot, kaip gaila....  verysad.gif  is tiesu, tai kazko neplanuoju, sakau, va taip ant greituju ka nors.... mirksiukas.gif 
o kokiam "gale" jusu ieskoti?  4u.gif

kadangi aš mamytė ant ratų (nebent vyrui mašinos reik), tai atstumas lb didelės reikšmės neturi. Svarbiausia, kad būtų kur nemokamai prisiparkuot blush2.gif
Pašilaičiuose mes pasislėpę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 08 20, 16:02)
kadangi aš mamytė ant ratų (nebent vyrui mašinos reik), tai atstumas lb didelės reikšmės neturi. Svarbiausia, kad būtų kur nemokamai prisiparkuot  blush2.gif 
Pašilaičiuose mes pasislėpę  bigsmile.gif

oi, kaip fainei ir as ratuota thumbup.gif
Is tikruju, mums ir i joki parka pasivaikscioti nereik vaziuoti, mes gyvenam misku apsuptyje, tai visada prasom pas mus pabegti nuo miesto dulkiu.... 4u.gif prisiparkuoti vietos visada bus... biggrin.gif
nors.... pradziai galima kur ir mieste susibegti, mums kartais norisi pasizmoneti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swelnute: 20 rugpjūčio 2011 - 23:38
QUOTE(swelnute @ 2011 08 20, 23:35)
tai visada prasom pas mus pabegti nuo miesto dulkiu....  4u.gif prisiparkuoti vietos visada bus...  biggrin.gif
nors.... pradziai galima kur ir mieste susibegti, mums kartais norisi pasizmoneti...  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Mes atvirkščiai į parkus bėgam, savaitgaliais į Valakampius arba Vingį. Jeigu oras geras ir mašina namie, jeigu ne - į kiemą išeinam, nuo kurio jau bloga doh.gif (beveik nuo gimimo šitam rajone smile.gif ) Vaikas lb aktyvus, tai net į kavinę nelb su juo išeisi. Tik užsakai pavalgyt, gerai jeigu spės atnešt, o būna kad ir pradeda zyzt iškart doh.gif
Atsakyti
Sveiki, as taip pat noreciau susirasti draugiu rolleyes.gif
Esu is Kauno/Garliavos. Kadangi vairuoju tai man atstumas ne problema smile.gif
Auginu 3 metu mergaite.
Kas noretu susipazinti, paplepeti bei isgerti kavos/arbatos, parasykit AZ 4u.gif
Atsakyti

As taipat ieskau nauju pazinciu. blush2.gif Esu is kauno auginu dukryte 3men..
Ieskau su kuo babendrauti iseiti kartu pasivaiksioti,pakalbeti ax.gif . Man 20m 4u.gif laukiu i az
Atsakyti
sveiki kas geresnio? ar reikia kam draugiu kaune? draugiu amzius 25m ir 4m biggrin.gif ar yra panasaus amziaus zmoniu draugavimui ? biggrin.gif
Atsakyti
Naujos pažintys visada gerai, ypač kai nemažai pažįstamų į užsienį išvažiavo.. ir dar yra planuojančių išvažiuoti... Nesu mama, man 26 m., iš Šiaulių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernes'Tukas @ 2011 08 20, 16:15)
Sveikos Kauno mamytes 4u.gif

butu smagu pabendrauti ir man.... lotuliukas.gif  nes dazniausiai vezimuka stumdau viena  ax.gif  mano mziuke metukai ir 3 men  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  laukiam kitu mamyciu  4u.gif

O kokioj vietoj po Kauną stumdotės? smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif ieškome ir mes pažinčiu smile.gif butu smagu susipažinti su mamomis ir ju atžalėlėmis iš šiauliu smile.gif Kartu pasivaikščioti, praleisti smagiai laika o gal ir kokios kavytės kartu atsigerti, Mes esame aš 22m, dukrai 5m ir sunui 1m smile.gif Laukiame pažinčiu smile.gif
Atsakyti