Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos pažintys :)

QUOTE(egliuxra @ 2011 08 17, 10:30)
as irgi noreciau susipazinti smile.gif turi maziu liepos men vilniuje tai butu ydomu kol dar silta su kuo i parka ir seip kur pasivazineti ..

iš kokio rajono? Kiek vaikui?
Vaikas buvo pradėjęs lankyt darželį, bet nesekmingai - nuo ašarų juodas pasidaro, ir visą laiką, kol daržely verkė, negaliu kankint vaiko, parašiau prašymą, kad išbrauktų iš sąrašų, tad toliau sėdim namie smile.gif
Atsakyti
labukas visoms, smile.gif gal yra mamyciu is ALYTAUS? smagu butu susipazinti, pabendrauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 08 17, 13:03)
iš kokio rajono? Kiek vaikui?
Vaikas buvo pradėjęs lankyt darželį, bet nesekmingai - nuo ašarų juodas pasidaro, ir visą laiką, kol daržely verkė, negaliu kankint vaiko, parašiau prašymą, kad išbrauktų iš sąrašų, tad toliau sėdim namie smile.gif

Mes is siaures miestelio, mano mazius liepa gime, tai mum dar tik menuo.
Atsakyti
Sveikos, ieskau drauges Vilniuje, isgerti kavos,pasivaikscioti su leliais.. maniskiui metukai:)
Atsakyti
na va, kiek jau mūsų vilniečių bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif aš iš Kauno ax.gif vaikiuko kolkas dar neturim, bet draugių taip pat ieškau smile.gif 4u.gif man 26 m. Gyvenu senamiestyje... norėtusi turėti su kuo pasivaiksčioti ar išgerti kavos ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės, yra tokia svetainė kaip www.sensus.lt, ten galit pabandyti rasti savo antrąją pusę wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Siimiita @ 2011 08 18, 22:44)
Sveikutės, yra tokia svetainė kaip www.sensus.lt, ten galit pabandyti rasti savo antrąją pusę wink.gif

šiaip tai čia NE antrosios pusės ieško mamos ir dar ne mamos, o draugių sau ir vaikams g.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 08 19, 07:16)
šiaip tai čia NE antrosios pusės ieško mamos ir dar ne mamos, o draugių sau ir vaikams  g.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif Nu pabande zmogus reklama imest, gal susigundys kas pakeist teveli i kita lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif busima/esama, koks skirtumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matrioskina: 19 rugpjūčio 2011 - 15:48
QUOTE(Matrioskina @ 2011 08 19, 15:48)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  Nu pabande zmogus reklama imest, gal susigundys kas pakeist teveli i kita lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif busima/esama, koks skirtumas.

thumbup.gif arba mamytę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(temporary @ 2011 06 13, 14:04)
Mes norėtume su kuo nors susipažinti iš Antakalnio/Žirmūnų/Valakampių/Saulėtekio smile.gif

Labutis, na mes siek tiek toleliau - is Nemencines plento, bet mums Sauletekis vos uz 4-5 km. Daznai vaziuojam i miesto puse.... bigsmile.gif
Labai irgi norim draugu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dvictoria @ 2011 07 30, 19:38)
Sveiki  4u.gif , mes su sūnumi ( 9 metai) ieškome draugų bendram laisvalaikiui praleisti, tiesiog pabendrauti, gyvename Vilniuje Žirmūnuose, labai lauksime norinčiu pabendrauti  smile.gif

Mano vyresneliui irgi 9. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Studente.. @ 2011 08 17, 19:36)
Sveikos, ieskau drauges Vilniuje, isgerti kavos,pasivaikscioti su leliais.. maniskiui metukai:)

O maziukui be keliu dieneliu metukai, sekmadieni gimtadienis. Gal reiktu atsvesti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swelnute: 19 rugpjūčio 2011 - 18:34
QUOTE(swelnute @ 2011 08 19, 18:34)
Labutis, na mes siek tiek toleliau - is Nemencines plento, bet mums Sauletekis vos uz 4-5 km.

Papildyta:

O maziukui be keliu dieneliu metukai, sekmadieni gimtadienis. Gal reiktu atsvesti?  mirksiukas.gif

man iki jūsų per visą miestą reik važiuot blink.gif mes kitam Vln gale smile.gif

* didelė šventė bus?
Atsakyti