gal yra mazeikieciu?
Senokai buvau čia. Kiek naujų veidų
Darbo namie kiek apmažėjo, laiko padaugėjo, o stumt vienai su vaiku tarp keturių sienų liūdna
Beje, esu vilnietė Labas
Darbo namie kiek apmažėjo, laiko padaugėjo, o stumt vienai su vaiku tarp keturių sienų liūdna
Beje, esu vilnietė Labas
Mes irgi norim susipazint mes is vilniaus
As taipat ieskau nauju pazinciu. Esu is kauno auginu dukryte 2men.labai liudna pasidare drauges visos nusisuko matyt nera ka su manim jau veikt. Stumdau viena laika su lelyte jau atsibodo taip ir depresija nuo vienatves prasides .
Ieskau su kuo babendraut iseit i lauka atsigert kavos o paaugus vaikam ir nuvaryt pasilinksmint . Man 20 laukiu i az
Ieskau su kuo babendraut iseit i lauka atsigert kavos o paaugus vaikam ir nuvaryt pasilinksmint . Man 20 laukiu i az
sveikos as ir is kauno galiu palaikyti kam kompanija man 21
labas ... esu is Radviliskio . Ieskau drauges pasivaiksciojimui su vezimeliu ...
Esu vyresne , todel ir ieskau vyrelesnes drauges . Gali buti ir is Siauliu . Megstu aplankyti Siaulius ... rasykit i az
Esu vyresne , todel ir ieskau vyrelesnes drauges . Gali buti ir is Siauliu . Megstu aplankyti Siaulius ... rasykit i az
o as esu is vilniaus , tiksliau lazdynu :)man 24 , leliaus neturiu dar ... pazintys niekada nepamaisys