Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos pažintys :)

gal yra mazeikieciu? 4u.gif
Atsakyti
Senokai buvau čia. Kiek naujų veidų bigsmile.gif
Darbo namie kiek apmažėjo, laiko padaugėjo, o stumt vienai su vaiku tarp keturių sienų liūdna ax.gif

Beje, esu vilnietė 4u.gif Labas 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi norim susipazint mes is vilniaus 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif , mes su sūnumi ( 9 metai) ieškome draugų bendram laisvalaikiui praleisti, tiesiog pabendrauti, gyvename Vilniuje Žirmūnuose, labai lauksime norinčiu pabendrauti smile.gif
Atsakyti
As taipat ieskau nauju pazinciu. Esu is kauno auginu dukryte 2men.labai liudna pasidare drauges visos nusisuko matyt nera ka su manim jau veikt. Stumdau viena laika su lelyte jau atsibodo taip ir depresija nuo vienatves prasides .
Ieskau su kuo babendraut iseit i lauka atsigert kavos o paaugus vaikam ir nuvaryt pasilinksmint . Man 20 laukiu i az
Atsakyti
sveikos 4u.gif as ir is kauno galiu palaikyti kam kompanija mirksiukas.gif man 21
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
as esu ce ir naujoke, tai noreciau susipazinti mirksiukas.gif as turiu 6metuku dukryte ir auginu viena smile.gif is utenos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zidruciukasz: 08 rugpjūčio 2011 - 22:37
Gal yra elektrenieciu?
Atsakyti
sveikos visos smile.gif ieskau draugiu nes kaune neturiu ju o vienai labai jau atsibodo ax.gif as simona 21m turiu berniuka 2metukiu 4u.gif gal atsiras norinciu su manim pabendrauti smile.gif
Atsakyti
labas ... smile.gif esu is Radviliskio . Ieskau drauges pasivaiksciojimui su vezimeliu ... smile.gif
Esu vyresne , todel ir ieskau vyrelesnes drauges . Gali buti ir is Siauliu . Megstu aplankyti Siaulius ... smile.gif rasykit i az
Atsakyti
o as esu is vilniaus , tiksliau lazdynu :)man 24 , leliaus neturiu dar ...smile.gif pazintys niekada nepamaisys biggrin.gif
Atsakyti
as irgi noreciau susipazinti smile.gif turi maziu liepos men vilniuje tai butu ydomu kol dar silta su kuo i parka ir seip kur pasivazineti ..
Atsakyti