Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos pažintys :)

QUOTE(bbrigitux @ 2011 04 06, 06:11)
sveika  4u.gif kurioje miesto dalyje gyveni?

mes prie akropolio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(freaure @ 2011 04 06, 09:49)
mes prie akropolio smile.gif

thumbup.gif mes irgi šalia. gal parašyk man per skype? taip bus geriau sukontaktuot. mano - bbrigite
Atsakyti
QUOTE(kristinaa @ 2011 02 24, 12:14)
Labuka

As taip pat uz naujas pazintis thumbup.gif

Tai susiradau sia temuke tai gal atsiras merginu gyvenanciu Marijampoleje blush2.gif
Nes geriausia drauge kitoje lietuvos puseje gyvena retai matomes verysad.gif
O su kitom gyvenanciom tame paciame mieste nelabai daznai iseina bendraut vis reikalai reikalai...

Labukas 4u.gif o mane aplinkybės nubloškė į MRJP...dar visai nesenai aš čia ir labai noriu naujų pažinčių biggrin.gif miestas nedidelis, nusibodo su sūneliu zulinti tas pačias gatves doh.gif būtų kur kas smagiau su kompanija mirksiukas.gif mano skype
(melyne...)
Atsakyti
mudu su 5men suneliu irgi ieskom draugijos.neseniai persikraustem i kauna, panemune ir nieko nepazistam, vyras diena darbe, tad mudu dienas leidziam vienudu:) butu linksma susipazinti su kokia mamyte, vis idomiau butu eiti pasivaikscioti nevieniems:D
Atsakyti
mes ir mielai susipažintumėm, esam iš vilniaus smile.gif
Atsakyti
sweikutes mamytes ir busimos smile.gif labai noreciau susipazinti esu is kauno.7men nescia ir labai noriu dalintis sia patirtimi su mamytem thumbup.gif Siuo nuostabiu laikotarpiu nesinori buti vienai ir aplamai kaune nelabai turiu draugiu o taip norisi ir pakalbeti ir pabuti,pasilinksminti pabendrauti : smile.gif
Atsakyti
sveika 4u.gif as taip pat kauniete,auginu 1m5men dukryte
Atsakyti
QUOTE(skaiste27 @ 2011 05 07, 23:27)
sweikutes mamytes ir busimos smile.gif labai noreciau susipazinti esu is kauno.7men nescia ir labai noriu dalintis sia patirtimi su mamytem thumbup.gif Siuo nuostabiu laikotarpiu nesinori buti vienai ir aplamai kaune nelabai turiu draugiu o taip norisi ir pakalbeti ir pabuti,pasilinksminti pabendrauti : smile.gif

Sveika, kokiame rajone gyveni? smile.gif puikiai suprantu man ir panaši situacija buvo smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(Nerilee @ 2011 04 17, 19:21)
mudu su 5men suneliu irgi ieskom draugijos.neseniai persikraustem i kauna, panemune ir nieko nepazistam, vyras diena darbe, tad mudu dienas leidziam vienudu:) butu linksma susipazinti su kokia mamyte, vis idomiau butu eiti pasivaikscioti nevieniems:D

et et et... gaila, kad jūs taip toli gyvenat smile.gif) mano sūnelis labai panašaus amžiaus būtu smagu pabendraut smile.gif
Atsakyti
Sveikutes , As taip pat uz naujas pazintis ,bet kad gyvenu kauno rajone verysad.gif o taip noretusi nauju draugiu nes turiu viena bet irtai nezinau ar ji tikra drauge verysad.gif
Atsakyti
Mes norėtume su kuo nors susipažinti iš Antakalnio/Žirmūnų/Valakampių/Saulėtekio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo temporary: 13 birželio 2011 - 14:09
Sveikos mamytės, mes su sūneliu ir dukryte esam iš Tauragės, na tiksliau, iš Tauragės rajono, bet dirbu ir vaikiukai daržą lanko Tauragėj.. Mielai susipažintume su mamytėmis ir jų vaikučiais, gyvenančiais kur netoli 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras mamytės, mielai ir aš susipažinčiau su kokia miela mamyte, auginu septynių metų dukrytę ir keturių mėnesių sūnelį rolleyes.gif Gyvenu Anglijoje. verysad.gif
Atsakyti