Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos pažintys :)

QUOTE(Tann @ 2011 02 27, 19:44)
Aš Jus abi pakviečiau Skype smile.gif

Jau priemiau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaa @ 2011 02 27, 20:26)
Jau esi pas mane kontaktuose bigsmile.gif  bus malonu artimiau susipazinti 4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Sukūrėm su merginom iš šios temos Skype čatą, kas dar norėtų prisijungti ir pabendrauti, parašykit į AŽ arba čia, ir prijungsim smile.gif
Kuo daugiau - tuo smagiau smile.gif
Atsakyti
Labuka,labai ieskau drauges Vilnietes,gal yra gyvenanciu netoli Zirmunu?as is Zirmunu galo:)atsiliepkit..
Atsakyti
Mamytes kur jus Vilnietes,atsiliepkite, 4u.gif mano skype-logika777
Atsakyti
Sveikos,mamules.As irgi ieskau drauges.Atsilo orai,butu taip faina rasti kompanjone kartu su vaikuciais iseiti pasivaikscioti. 4u.gif Mes esame is Panevezio.
Atsakyti
Sveikutes mergaites,as naujoke 4u.gif ziuriu cia visos iesko kaimyneliu ir draugiu ax.gif as ir noreciau prie ju prisijunkti ax.gif esu is Prienu 4u.gif
Atsakyti
sveikos,noreciau taip pat jungtis prie jusu pasnekesiu 4u.gif mano skype roksi150
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamynukas: 13 kovo 2011 - 20:32
labukas smile.gif ir as jungiuosi smile.gif esu is klaipedos rajono ax.gif parasykit kaip ten del skype ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos! Ieskom kompanionu sau ir 7 men. suneliui. Gal kas noretu pabendraut is Pavilnio arba Naujosios Vilnios? Mielu noru ir skypu pavbendrautume: smiltel231.
Laukiam!!
Atsakyti
Labutukas visoms mamytems ir ne tik,mes esame is Klaipedos,mums 2 metukai,jei kas norit paplepeti ir artimiau susipazinti lauksiu laiskuciu, rasykit i AZ iki rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Teja_Bella @ 2011 02 01, 13:37)
labukas,
noriu drauges  biggrin.gif gal kuri sedi su vaikiuku namuos ir  neturi  su kuo galetu pabendraut?mielai susipazinciau  4u.gif butu idealu is mokyklos r. ar to galo Klaipedoje,laukciau az  4u.gif

na nejaugi niekas negyvena tame gale?netikiu rolleyes.gif
Atsakyti