Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos pažintys :)

QUOTE(Teja_Bella @ 2011 02 08, 16:59)
laba,
ir is kur esi nessse?

thumbup.gif Gyvename notoli Vilniaus biggrin.gif
Atsakyti
Tai gal koki susitikima suorganizuojam ax.gif , pvz Belmonte ar ku kitur.... mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes visos 4u.gif su valentino diena visus!!! heart.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos,
na pripazinsiu, kazkaip sian tingis skaityti, tad paskaiciau pradzia ir pabaiga smile.gif nezinau kas slypi viduryje 4u.gif ax.gif tiesa, del tu kameru, tai cia nebeda juk, nera jos tokios neiperkamos mirksiukas.gif
noreciau ir as susirasti kazka pabendravimui, kadangi darbo ieskaus ir viskas bergzdziai... tad sededama namie baigu nuprotet doh.gif
P.S. esu iš Kaišiadorių rolleyes.gif
Atsakyti
Labuka

As taip pat uz naujas pazintis thumbup.gif

Tai susiradau sia temuke tai gal atsiras merginu gyvenanciu Marijampoleje blush2.gif
Nes geriausia drauge kitoje lietuvos puseje gyvena retai matomes verysad.gif
O su kitom gyvenanciom tame paciame mieste nelabai daznai iseina bendraut vis reikalai reikalai...

Atsakyti
Labas,

Mes dabar gyvename Garliavoje su mažyle, ir ieškome naujų draugų smile.gif
Kas norėtų susipažinti, bendrauti Skypu ir susitikti pabūti kartu su vaikučiais, parašykite į AŽ smile.gif
Atsakyti
As skype visai nepries tarauju bendrauti bigsmile.gif
Atsakyti
ir aš neprieštarauju, rašykit asmeniškai nikus (skype's) ir susirasysim, galim tokia bendra temuke skype susikurti ir visos drauge pasiplepet karts nuo karto wink.gif ka manot? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalelija: 26 vasario 2011 - 20:16
QUOTE(dalelija @ 2011 02 26, 21:16)
ir aš neprieštarauju, rašykit asmeniškai nikus (skype's) ir susirasysim, galim tokia bendra temuke skype susikurti ir visos drauge pasiplepet karts nuo karto wink.gif ka manot?  bigsmile.gif  bigsmile.gif

O visai gera mintis thumbup.gif mano skype k.bickaityte mirksiukas.gif lauksiu kitu prisijungianciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaa @ 2011 02 26, 23:25)
O visai gera mintis thumbup.gif  mano skype k.bickaityte mirksiukas.gif lauksiu kitu prisijungianciu 4u.gif

na ir as cia pasiskebsiu skype : riditaaa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dalelija @ 2011 02 26, 23:29)
na ir as cia pasiskebsiu skype : riditaaa  mirksiukas.gif

Jau esi pas mane kontaktuose bigsmile.gif bus malonu artimiau susipazinti 4u.gif
Atsakyti
Aš Jus abi pakviečiau Skype smile.gif
Atsakyti