Papildyta:
QUOTE(New mummy @ 2010 12 15, 18:02)
Tikrai sunkoka suplanuot is anksto,gal kita kart ekspromtu iseis geriau,prisijungsiu,
aisku jei galesiu,tikekimes ligo neuzpuls. Linkiu greiciau pasveikt,kas sergat.
aisku jei galesiu,tikekimes ligo neuzpuls. Linkiu greiciau pasveikt,kas sergat.
New mummy, musu berniukai beveik tuo paciu metu gime , tik maniskis kovo 2d. , viena diena veliau , o is kokio miesto esat?
Papildyta:
QUOTE(aciai @ 2010 11 07, 08:37)
O kokio amziaus tavo berniukas?
Papildyta:
QUOTE(aciai @ 2010 11 10, 17:10)
man irgi patiko mintis su skype, bet deja ir aš neturiu kameros turiu 2-jų metukų sūnų. Visą dieną vieni, vyro savaitėm nematau, nors ir gyvenam kartu
tai va čia ieškau bendraminčių
tai va čia ieškau bendraminčių
Dabar pamaciau, kad 2 metuku O kuriame Vln rajone gyvenat?
Papildyta:
QUOTE(fixi @ 2010 11 17, 16:39)
Sveikos
Man 29 metai, auginu 1m 9men dukrele. Gyvenam Vilniuje. Draugiu su panasaus amziaus vaikais neturiu. I darzeli planuojam leisti nuo rugsejo. Noretusi iki to laiko siek tiek socializuoti vaika Pasivaiksciojimai kieme nepadeda, nes dukryte nedrasi (kaip ir mama ). Stebi vaikucius is tolo, bet prieiti pabendrauti bijo. O pro langa ziuredama tik ir tiesia rankas i kiekviena praeinancia "lialia".
Gal cia atsiras mamyte ieskanti drauges sau ir kompanijos vaikui? Lauksiu AZ
Man 29 metai, auginu 1m 9men dukrele. Gyvenam Vilniuje. Draugiu su panasaus amziaus vaikais neturiu. I darzeli planuojam leisti nuo rugsejo. Noretusi iki to laiko siek tiek socializuoti vaika Pasivaiksciojimai kieme nepadeda, nes dukryte nedrasi (kaip ir mama ). Stebi vaikucius is tolo, bet prieiti pabendrauti bijo. O pro langa ziuredama tik ir tiesia rankas i kiekviena praeinancia "lialia".
Gal cia atsiras mamyte ieskanti drauges sau ir kompanijos vaikui? Lauksiu AZ
Kuriam rajonelyje gyvenat?