Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos pažintys :)

Sveikos, mamos bigsmile.gif Pirma karta i sia tema rasau, todel esu naujoke, bet labai noreciau ir as tokio grand meeto, kad ir vidury LT (siaip is Vln as), apie kuri cia kalbate. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(New mummy @ 2010 12 15, 18:02)
Tikrai sunkoka suplanuot is anksto,gal kita kart ekspromtu iseis geriau,prisijungsiu,
aisku jei galesiu,tikekimes ligo neuzpuls. Linkiu greiciau pasveikt,kas sergat.

New mummy, musu berniukai beveik tuo paciu metu gime bigsmile.gif , tik maniskis kovo 2d. , viena diena veliau ax.gif , o is kokio miesto esat?
Papildyta:
QUOTE(aciai @ 2010 11 07, 08:37)
ir aš mielai susipažinčiau, tik kad iš Vilniaus esu.
Tuoj visa LT čia susirinks smile.gif

O kokio amziaus tavo berniukas? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aciai @ 2010 11 10, 17:10)
man irgi patiko mintis su skype, bet deja ir aš neturiu kameros smile.gif turiu 2-jų metukų sūnų. Visą dieną vieni, vyro savaitėm nematau, nors ir gyvenam kartu doh.gif
tai va čia ieškau bendraminčių  ax.gif

Dabar pamaciau, kad 2 metuku smile.gif O kuriame Vln rajone gyvenat?
Papildyta:
QUOTE(fixi @ 2010 11 17, 16:39)
Sveikos smile.gif
Man 29 metai, auginu 1m 9men dukrele. Gyvenam Vilniuje. Draugiu su panasaus amziaus vaikais neturiu. I darzeli planuojam leisti nuo rugsejo. Noretusi iki to laiko siek tiek socializuoti vaika smile.gif Pasivaiksciojimai kieme nepadeda, nes dukryte nedrasi (kaip ir mama blush2.gif ). Stebi vaikucius is tolo, bet prieiti pabendrauti bijo. O pro langa ziuredama tik ir tiesia rankas i kiekviena praeinancia "lialia".
Gal cia atsiras mamyte ieskanti drauges sau ir kompanijos vaikui? Lauksiu AZ  ax.gif

Kuriam rajonelyje gyvenat? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IgLi: 15 sausio 2011 - 18:35
gera mintis del pikniko vasara susitiktume is visos lietuvos!!! butu labai saunu!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintas-aukse @ 2011 01 15, 19:28)
gera mintis del pikniko vasara susitiktume is visos lietuvos!!! butu labai saunu!!!  thumbup.gif

vat butent mirksiukas.gif tai dabar belieka mums cionai truputi susibendrauti, susipazinti,sulaukti daugiau norinciu sudalyvauti,ir beliks sulaukti graziu oreliu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2011 01 15, 19:43)
Dabar pamaciau, kad 2 metuku smile.gif O kuriame Vln rajone gyvenat?

mes su Jumis jau kt temukej bendraujam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(undinėle @ 2011 01 15, 22:21)
vat butent  mirksiukas.gif tai dabar belieka mums cionai truputi susibendrauti, susipazinti,sulaukti daugiau norinciu sudalyvauti,ir beliks sulaukti graziu oreliu  drinks_cheers.gif

jo butinai!! butu labai saunu thumbup.gif as labai noreciau 4u.gif
Papildyta:
Labutis visom!! siandien koks bjaurus oras silutei lija slidu!! zadejom su dukryte nueit i picerija bet kai isnesiau siuksles pesigalvojau labai slidu scare.gif swoon.gif tai likau namie verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gintas-aukse @ 2011 01 16, 14:19)
jo butinai!! butu labai saunu  thumbup.gif  as labai noreciau  4u.gif
Papildyta:
Labutis visom!! siandien koks bjaurus oras silutei lija slidu!! zadejom su dukryte nueit i picerija bet kai isnesiau siuksles pesigalvojau labai slidu  scare.gif  swoon.gif tai likau namie  verysad.gif

mes irgi sėdim namie, nes baisiai slidu... sad.gif
Atsakyti
Sveikos,
kaip manau truputy nuobodziaujat,lauke super slidu,baisoka iseit ir is namu ant tokios puikios ciuozyklos... ax.gif ,ypac su maziukais.
Dziugu, kad mamytes organizuojat susitikima ,ar gamtoj kur, tikiuos bus galimybes prisijungti prie jusu.
Atsakau IgLI, mes esam is Klaipedos, kartais apsilankom Kaune, vaikucius seneliam parodom... Tad jei kas noresit pabendraut, mielai.
Atsakyti
Sveikos mamytes esu naujoke,auginu 1m2men mergyte,gyvenu kaune.idomu butu susirasti nauju pazinciu nes taip norisi pabendrauti,gal kiek uzsimirstu ta kasdiene rutina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamynukas @ 2011 01 16, 22:58)
Sveikos mamytes esu naujoke,auginu 1m2men mergyte,gyvenu kaune.idomu butu susirasti nauju pazinciu nes taip norisi pabendrauti,gal kiek uzsimirstu ta kasdiene rutina 4u.gif

sveika 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas!!! vacation4.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif uz lango vis dar ziema...bet idomu gal jus jau kaip nors planuojate savo atostogas? ka zadate vasara veikti? ax.gif
Atsakyti