mielai susipazinciau bet deja esu is kauno...
mielai ir as.nes auginu ir pati dvi dukras,bet as is dar toliau.as is raseiniu
ir aš mielai susipažinčiau, tik kad iš Vilniaus esu.
Tuoj visa LT čia susirinks
Tuoj visa LT čia susirinks
kodelgi nesusipazinusi,as va kai turejau gera drauge mes su ja kava gerdavom per skype isijungdavom kameras taip pasidarydavom abi kavos ji vienam mieste o as gyvenau kitame taip bendraudavome kiekviena ryta paskui nuvaziudavom i svecius ,tiksliau ji dazniau pas mane atvaziuodavo ,ir cia galima susibendrauti
O aš iš Kauno, Kalniečių.
Gera idėja su skype, gaila, kad kameros neturiu, tik susirašinėt galėčiau . Aš dar ne mama, bet vaikštau su 18sav "balionėliu". Vis dar dirbu.
Panašios padėties draugių neturiu , o paskutiniu laiku taip norisi su kažkuo pabendrauti, tiek virtualiai, tiek realiai
Gera idėja su skype, gaila, kad kameros neturiu, tik susirašinėt galėčiau . Aš dar ne mama, bet vaikštau su 18sav "balionėliu". Vis dar dirbu.
Panašios padėties draugių neturiu , o paskutiniu laiku taip norisi su kažkuo pabendrauti, tiek virtualiai, tiek realiai
QUOTE(nojura @ 2010 11 10, 16:26)
O aš iš Kauno, Kalniečių.
man irgi patiko mintis su skype, bet deja ir aš neturiu kameros turiu 2-jų metukų sūnų. Visą dieną vieni, vyro savaitėm nematau, nors ir gyvenam kartu
tai va čia ieškau bendraminčių
QUOTE(aciai @ 2010 11 10, 17:10)
Visą dieną vieni, vyro savaitėm nematau, nors ir gyvenam kartu
Tai kad aš ir kartais nematau Dieną dirbu, tai aišku, kad nesimatom. Vakare jis dažnai sportuot ar šiaip kur pas draugus išvaro, tai vėl viena sėdžiu Kai grįžta, jau miegu arba pakeliui į lovą būnu. Na, savaitgaliais tai kitas reikalas, bet jis toks aktyvistas pas mane, o aš šiuo metu tooooooookia lėta "meškutė" pasidariau Nebespėju iš paskos...
QUOTE(nojura @ 2010 11 11, 14:04)
Tai kad aš ir kartais nematau Dieną dirbu, tai aišku, kad nesimatom. Vakare jis dažnai sportuot ar šiaip kur pas draugus išvaro, tai vėl viena sėdžiu Kai grįžta, jau miegu arba pakeliui į lovą būnu. Na, savaitgaliais tai kitas reikalas, bet jis toks aktyvistas pas mane, o aš šiuo metu tooooooookia lėta "meškutė" pasidariau Nebespėju iš paskos...
o mes ir savaitgaliais ne visada susimatom, jis vis dirba. O kai kažkur jis nori, tai mes su vaiku tingim
oj kokie čia likimai panašūs
aš taip pat mielai susipažinčiau su mamytėmis iš Klp. šiuo metu auginu 2 dukrytes. gal atsiras norinčių paplepėt ir kavos kada susitikus išgert
Ir as susipazinciau su mamytem is Klaipedos, man 24. Rasykit i AZ