Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

QUOTE(Ugnia @ 2010 10 14, 18:51)
O Argano aliejų  būtina laikyti tamsiame stikliniame buteliuke, taip?c g.gif

Pirmą kartą girdžiu tokį dalyką. g.gif Pas mane permatomo stiklo buteliukas.
Atsakyti
Gal žinot koks be arbatmeždio aliejaus tinkamas problematiškai spuoguotai odai? Ar migdolų nekimštų porų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 10 14, 21:06)
Gal žinot koks be arbatmeždio aliejaus tinkamas problematiškai spuoguotai odai? Ar migdolų nekimštų porų? g.gif
Migdolu man ryskiai per sunkus. riebiai odai lazdynu al. man atrodo geriausias var.
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 10 14, 19:47)
Kazin kodel man po aliejiniu kaukiu plaunant galva visada isslenka daugiau plauku,nei iprastai? Gal del to,kad stipriau trinu plaukus noredamam gerai isplauti alieju  g.gif Gal kam irgi taip yra?

Man ir taip būdavo kuomet aliejumi tepdavau šaknis. Kur kas daugiau plaukų netekdavau doh.gif . Dabar tepu tik plaukus kažkur 5 cm nuo šaknų man lengvai išsiplaunančiu aliejumi (kokosų) ir problemos nėra.
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 10 14, 15:16)
prasau patarimo!! kokie eteriniai aliejai tinkami deti i plauku kaukes,balzamus? noreciau stiprinamojo poveikio, pries slinkima ir pan. zinau kad tam tinkamas arbatmedzio ea, o kokie dar?? lauksiu patarimu!!

Skatina plaukų augimą:rozmarinas, bazilikas, greifrutas, kedras, kiparisas, citrina, morkų sėklų, germ. ramunėlė, šalavijas, muskat., petitgreinas.
Nuo slinkimo: bazilikas, kedras, cinamonas, levanda, manuka, šalavijas, muskat.ir vaistinis, mira, pušis, eukaliptas globulus, pipirai visų rūšių, čiobreliai.
Sausiems, luzinejantiems plaukams ea: morkų, levandų, santalo.
Atsakyti
QUOTE(Shiwa @ 2010 10 13, 20:30)
Nilinį arba kreminį (kaip čia kažkas paminėjo) aš naudoju vietoj naktinio kremo. Super, oda minkšta pasidaro ir pamaitina taip normaliai. Nežinau, jums blogai tepasi gal tas paprastas sviestmedžio aliejus-sviestas? Nes Nilinio tai konsistencija kaip kremo ir kvapas man jo malonesnis. Bet perku tik ekologišką, juo nedaug kas prekiauja, deja...

O kur perkate?
Papildyta:
QUOTE(Burleska @ 2010 10 15, 00:00)
Man ir taip būdavo kuomet aliejumi tepdavau šaknis. Kur kas daugiau plaukų netekdavau doh.gif . Dabar tepu tik plaukus kažkur 5 cm nuo šaknų man lengvai išsiplaunančiu aliejumi (kokosų) ir problemos nėra.

Keista.. g.gif o taigi plaukas maitinamas nuo saknu. Pats plaukas negyvas, tai koks tokio tepliojimo efektas?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 10 15, 08:48)
Keista.. g.gif o taigi plaukas maitinamas nuo saknu. Pats plaukas negyvas, tai koks tokio tepliojimo efektas?

Jau nuo aliejaus plaukai tikrai nepradės slinkti. drinks_cheers.gif Kažkokios kitos to slinkimo priežastys. Gal mažai plaukus šukuojat, ypač jei ilgai aliejumi išteptus laikot, jie neiškrenta ir tada plaunat atrodo jog "slenka".
Atsakyti
Taigis:
daug kur randu, kad tepti reikia sudrekintus plaukus, nes tepant sausus aliejus traukia dregme is plauko. Man dabar intesyviai naudojamas varnalesu aliejus, stebuklo nematau kolkas, plaukai nepakito. Baigsiu kursa pradesiu jojoba ir kokosu al. Ziuresiu kaip bus.... ax.gif
O kaip tepate Jus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 10 14, 19:47)
Kazin kodel man po aliejiniu kaukiu plaunant galva visada isslenka daugiau plauku,nei iprastai? Gal del to,kad stipriau trinu plaukus noredamam gerai isplauti alieju  g.gif Gal kam irgi taip yra?

Man irgi taip yra, bet, kaip sake micefee, cia gali buti nuo to, kad plaukai nesukuojami. As apskritai plauku nesukuoju, todel kai plaunu ju daugiau iskrenta ir tuomet atrodo, kad slenka.
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 10 15, 11:38)
Man irgi taip yra, bet, kaip sake micefee, cia gali buti nuo to, kad plaukai nesukuojami. As apskritai plauku nesukuoju, todel kai plaunu ju daugiau iskrenta ir tuomet atrodo, kad slenka.

Na nezinau,as plaukus sukuoju pakankamai daznai,nes veliasi,bet aliejine kauke laikau nakti,itrinu i galvos oda toki indiska aliejuka su daug zoleliu,truputi patepu ir likusius plaukus, susipinu kasyte ir ryte isplaunu. Specialiai itrinu si aliejuka i galvos oda,nes noriu pastiprinti plauku saknis,o likusiemas plaukams uztenka tiesiog balzamo arba paprastos kremines kaukes palepinimui. Jeigu ir toliau taip beplaunant slenks daugiau plauku tai pabaigsiu si aliejuka ir daugiau nenaudosiu alieju galvos odai,geriau jau tada kokie tonikai,purskikliai...
Atsakyti
micefee,

kiek kainuoja siuntimas iš aroma-zone.com? Gal bandei 100ml pakuotes, ar patogios? Mačiau, kad ten ir purkštukus parduoda, tai gal verta juos nusipirkt dėl patogumo bent kai kuriems aliejams g.gif

Vakar tiek prisiskaitinėjau apie tuos aliejus, tiek prisigundžiau... unsure.gif

Kol kas vieninteliai mano naudojami aliejai yra migdolų [plaukams ir kartais odai] bei alyvuogių [plaukams, taip pat kartais maišau su medum ir/ar cinamonu; mano plaukams laaaabai veiksminga - atgaivina, sustiprina, suteikia blizgesio, o cinamonas dar ir kažkiek stabdo plaukų slinkimą].
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 10 15, 13:01)
aliejine kauke laikau nakti,itrinu i galvos oda toki indiska aliejuka su daug zoleliu,truputi patepu ir likusius plaukus, susipinu kasyte ir ryte isplaunu.

Nu tai va, susipinat kasą ir plaukai dėl to miegant neiškrenta, o plaunant atrodo, kad slenka.

QUOTE(myth @ 2010 10 15, 13:40)
micefee,

kiek kainuoja siuntimas iš aroma-zone.com? Gal bandei 100ml pakuotes, ar patogios? Mačiau, kad ten ir purkštukus parduoda, tai gal verta juos nusipirkt dėl patogumo bent kai kuriems aliejams  g.gif

Kažkas apie 6.9 euro... Bet aš iš ten kol kas aliejų nesisiunčiau. Ir tas purkštukas aliejams, man atrodo, nelabai reikalingas. ax.gif
Atsakyti