Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

QUOTE(Burleska @ 2010 10 13, 14:17)
Na skaičiau čia, kad internete yra ir nilinis sviestmedžio sviestas, kuris tepasi lengviau, bet kadangi labiau mėgstu "gyvą" apsipirkimą, tai bandysiu tą kietajį sviestą iš ten pat smile.gif

aš bandysiu maišyti jį su kitu, skystesniu aliejumi, skaičiau, kad padeda, palengvina tepimą.
Atsakyti
Nilinį arba kreminį (kaip čia kažkas paminėjo) aš naudoju vietoj naktinio kremo. Super, oda minkšta pasidaro ir pamaitina taip normaliai. Nežinau, jums blogai tepasi gal tas paprastas sviestmedžio aliejus-sviestas? Nes Nilinio tai konsistencija kaip kremo ir kvapas man jo malonesnis. Bet perku tik ekologišką, juo nedaug kas prekiauja, deja...
Atsakyti
QUOTE(Shiwa @ 2010 10 13, 21:30)
Nilinį arba kreminį (kaip čia kažkas paminėjo) aš naudoju vietoj naktinio kremo. Super, oda minkšta pasidaro ir pamaitina taip normaliai. Nežinau, jums blogai tepasi gal tas paprastas sviestmedžio aliejus-sviestas? Nes Nilinio tai konsistencija kaip kremo ir kvapas man jo malonesnis. Bet perku tik ekologišką, juo nedaug kas prekiauja, deja...

taip, sunkiai tepasi man paprastas, ne nilinis smile.gif
Atsakyti
kuom skiriasi sie pirmi du kokoso sviestai?
http://www.akomaskin...p/105/1/butters

Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 10 13, 22:46)
kuom skiriasi sie pirmi du kokoso sviestai?
http://www.akomaskin...p/105/1/butters

Sviestai yra kakavos. Kiek supratau, abu sviestai yra beveik vienodo gerumo biggrin.gif . Abu spaudžiami šaltu būdu iš kakavos pupelių, taip išsaugomos sviestų vertingosios savybės. Skirtumas tik tas, kad pirmame (rudesniame) yra palikta daugiau kakavos, jo kvapas (ir skonis greičiausiai) labiau primena šokoladą.
Atsakyti
man kakvos sviestas visai nepatinka, nebent naudoti jį nuo kosulio, tirpinti piene. Odos nedrėkino visiškai.
nepalyginamai geresnis taukmedžio sviestas. Tas minkštas.
Dariau čia tokį kaip ir eksperimentą, buvo labai išsausėjusios lūpos, plius alergija nuo balzamo, tai tepiau kakavos sviestą, efektas nulinis, pats jausmas ant lūpų toks bjaurus aliejinis, nesusigeria. O va taukmedis per naktį puikiai panaikino išsausėjimą. Ant lūpų malonus, kaip ir lūpų balzamas. Tiesa, dar plaukų gaiukus pateplioju su juo, per naktį įsigeria pilnai, nelieka jokio riebumo, aišku aš ir nevanoju tiek, kad riebalas būtų. biggrin.gif
Dar ricinų aliejų naudoju, bet tik blakstienoms, kitkam jis man visiškai netinkamas. Kitos žinau tepa plaukų galiukus, neįsivaizduoju, jis toks šlykščiai lipnus, negalėčiau plaukų tept.
Dar turėjau migdolų aliejų, tai plaukus tepdavau, gerai išsiplaudavo vienu plovimu.
Na ir žinoma alyvuogių aiejus. Man jis niekam tikęs. Tik maistui. Plaukai po jo neišsiplauna, odos nedrėkina normaliai, tiesiog riebaluoja ir tiek. Jokios naudos.
Žodžiu apibendrinant tai aliejai manęs nežavi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 13 spalio 2010 - 23:41
o sviestmedi is cia perkat?

http://www.akomaskin...w_packs_50g_1kg
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 10 13, 23:10)
O po kiek ten aliejus.com aliejukai?

Daugmaz nuo ~3 iki 9 lt uz 100g blush2.gif

kokie aliejai labiausiai padeda kovot su celiulitu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karjeriste: 14 spalio 2010 - 10:13
QUOTE(Karjeriste @ 2010 10 14, 11:02)
Daugmaz nuo ~3 iki 9 lt  uz 100g blush2.gif

kokie aliejai labiausiai padeda kovot su celiulitu? blush2.gif

Vien paprasto bazinio aliejaus neuztenka siuo atveju, patarciau maisyti su eteriniais aliejais.
O siaip nuo celiulito padeda migdolu al, lazdyno riesutu aliejus.
Atsakyti
prasau patarimo!! kokie eteriniai aliejai tinkami deti i plauku kaukes,balzamus? noreciau stiprinamojo poveikio, pries slinkima ir pan. zinau kad tam tinkamas arbatmedzio ea, o kokie dar?? lauksiu patarimu!!
Atsakyti
O Argano aliejų būtina laikyti tamsiame stikliniame buteliuke, taip?c g.gif
Atsakyti
Kazin kodel man po aliejiniu kaukiu plaunant galva visada isslenka daugiau plauku,nei iprastai? Gal del to,kad stipriau trinu plaukus noredamam gerai isplauti alieju g.gif Gal kam irgi taip yra?
Atsakyti