Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

QUOTE(~VEGA~ @ 2010 10 11, 14:31)
Paakiams koki aliejuka naudojat?

Naudoju ersketroziu alieju, kartais ir argano aliejum patepu.
Atsakyti
Ar galima kasdien tam tikra aliejuka ant veido tepti? Ar reciau g.gif ?
del sualergizavimo pribijau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~VEGA~: 11 spalio 2010 - 14:42
Laba diena,
Sveiki Jusu patarimo gal kas naudoja http://www.coastalscents.com/cfwebstore/index.cfm/product/1755_78/cocoa-butter-1-pound.cfm ,kaip as suprantu tai kaip sviestas ir aleju ji galima naudoti. Buciau labai dekinga uz patarima 4u.gif

Atsakyti
O kokius sviestus naudojate? Dairausi i murumuru, ar bandete?
Atsakyti
Mano aliejų kampelį šiandien papildė :
Makadamijos riešutų,
Abrikosų kauliukų,
Dygminų,
Migdolų riešutų,
kokoso (kartojamas),
sviestmedžio,
Sezamų sėklų ir
Linų sėmenų aliejai.
Su linų sėmenų jau ištepti plaukai. Kvapas man patinka, tiesa, jis stiprus, bet man kažką kepintą, skrudintą primena thumbup.gif Į rankų odą susigėrė greit, žodžiu, pirmas įspūdis geras thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scurry: 12 spalio 2010 - 18:39
QUOTE(Scurry @ 2010 10 12, 19:38)
Makadamijos riešutų,
Abrikosų kauliukų,
Dygminų,
Migdolų riešutų,
kokoso (kartojamas),
sviestmedžio,
Sezamų sėklų ir
Linų sėmenų aliejai.
Su linų sėmenų jau ištepti plaukai. Kvapas man patinka, tiesa, jis stiprus, bet man kažką kepintą, skrudintą primena  thumbup.gif  Į rankų odą susigėrė greit, žodžiu, pirmas įspūdis geras  thumbup.gif

Iš kur pirkai aliejus ?

Aš šiandien parsinešiau irgi ricinų, Abrikosu kauliukų to laisvai tekančio ir dar ramuniu hidrolato.
Atsakyti
Makadamijos riešutų,
Abrikosų kauliukų,
Dygminų,
Migdolų riešutų,
kokoso (kartojamas),
sviestmedžio,
Sezamų sėklų ir
Linų sėmenų aliejai.
Su linų sėmenų jau ištepti plaukai. Kvapas man patinka, tiesa, jis stiprus, bet man kažką kepintą, skrudintą primena  thumbup.gif  Į rankų odą susigėrė greit, žodžiu, pirmas įspūdis geras  thumbup.gif

jus tiek vienu metu perkat? blink.gif kaip sunaudoti tiek... o gal labai mazais kiekiais?

siaip tai smagu, aisku, isbandyt naujus. bet as tai neleidziu sau pirkt nauju, kol turimi neina i pabaiga, nes kitaip greitai likciau tuscia pinigine ir su daug nauju buteliuku vonioj biggrin.gif
Atsakyti

O kur pirkot linų sėmenų?

Aš prieš kelias dienas iš akoma skincare nusipirkau:

Erškėtrožių;
Ricinos;
Avokadų;
Migdolų;
Jojobos;
Kanapių.

Visus bandysiu pirmą kartą. ax.gif
Atsakyti
taip, visus pirkau vienu metu, po maždaug 150-200ml. Pirkau iš aliejai.com, kokybe kolkas esu patenkinta (išbandžiau tris aliejus), o kainos ten tikrai įkandamos smile.gif Linų sėmenų laikomas pagal reikalavimus, šaldytuve, todėl jo reikia tiesiog paprašyti.
micefee, ir aš kanapių žadėjau, bet kažkaip šįkart nepirkau, kai papildymo eisiu, nusipirksiu (o kokie atsiliepimai išbandžius?)
Išbandžiau dygminų veido valymui (patiko, nei per riebus, nei per sausas, susigėrė), linų sėmenų plaukams (turbūt maišysiu su kitu aliejumi, plaukai kaip šilkiniai, bet norisi daugiau drėkinimo) ir migdolų kauliukų veidui (patiko, užgydė pernakt tokią šerpetojančią dėmelę).
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2010 10 13, 07:59)

O sviestmedžio aliejus taip pat iš ten? Aš ir galvoju apsiprekinti, galvoju pirkti šį aliejų, bet aliejus.com neužsimenama, kad tokį turi.
Atsakyti
QUOTE(Burleska @ 2010 10 13, 14:02)
O sviestmedžio aliejus taip pat iš ten? Aš ir galvoju apsiprekinti, galvoju pirkti šį aliejų, bet aliejus.com neužsimenama, kad tokį turi.

Turi, sufasuotą, po 150g kažkur, bonkutėse stiklinėse. Tik man nelabai patinka, kad jis tokios konsistencijos..na, lengvai nesitepa, nežinau, gal šildyt reikia.. Geriausia nueiti į jų parduotuvę, jei yra tokia galimybė.
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2010 10 13, 13:07)

Na skaičiau čia, kad internete yra ir nilinis sviestmedžio sviestas, kuris tepasi lengviau, bet kadangi labiau mėgstu "gyvą" apsipirkimą, tai bandysiu tą kietajį sviestą iš ten pat smile.gif
Atsakyti