Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

QUOTE(bamba @ 2010 10 11, 12:06)
man tai poveikis nelabai matos, nors jau 2 mėn kaip tą valymą darau. Darau kažkur 2 kart per savaitę, kartais 1 kartą... Bet nepasakyčiau kad inkštirų pamažėtų... tiek pat, jei ne daugiau verysad.gif

Tai rekomenduojama daryti bent 10 dienų iš eilės.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 11, 10:13)

ten kur aš radau receptą, buvo parašyta, kad tik 1-2 kartus per savaitę galima daryt. O kur kitaip rašo? g.gif Pabandyčiau...
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 10 11, 12:22)
ten kur aš radau receptą, buvo parašyta, kad tik 1-2 kartus per savaitę galima daryt. O kur kitaip rašo? g.gif Pabandyčiau...

Merginos taip diskutavo nat. kosmetikos temoje. Čia straipsnis: http://love-eco.lt/b...s/?p=69#more-69
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 11, 12:13)

niekur neparasyta, kad 10 kartu is eiles. kaip tik atvirksciai:
Šis veido valymo būdas turėtų būti atliekamas reguliariai, bet ne per dažnai. Jūs suprasite, kad valymas šiuo būdu yra per dažnas, jei oda sausės.
Po pirmojo karto leiskite odai kelias dienas pailsėti ir prisitaikyti prie naujojo valymo metodo.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 11, 12:35)
Šis veido valymo būdas turėtų būti atliekamas reguliariai, bet ne per dažnai. Jūs suprasite, kad valymas šiuo būdu yra per dažnas, jei oda sausės.
Po pirmojo karto leiskite odai kelias dienas pailsėti ir prisitaikyti prie naujojo valymo metodo.

Taip, niekur neparašyta, kad iš eilės. Aš kiek suprantu, kad pavalai kažkurį laiką (tarkim dvi savaites ar priklausomai nuo odos pagerėjimo) ir paskui turi baigti valymą. Kitą mėnesį ar būklei pablogėjus vėl galima atlikti valymą. O būtent gi rašo, jog po pirmo karto leisti pailsėti kelias dienas , tai reiškia, kad, veidui prisitaikius prie valymo aliejais, atlikti tai dažniau. Bet ne du kartus ar tik kartą į savaitę... Tokiu dažnumu darant valymą jis tikrai nepadės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 11 spalio 2010 - 11:56
na aš skaičiau straipsnį anglų k, tai ten buvo parašyta, kad kaip dažnai daryti yra individualu, bet rekomendavo apie 2 kart per savaitę. O būtent kasdien siulė nedaryt. Einu dar pasiieškosiu daugiau info, matyt skirtingų nuomonių yra šiuo klausimu. Bet jau gundaus pabandyt kelias dienas iš eilės, gal neturėtų pakenkt rolleyes.gif
Atsakyti
kas kelios dienos - tai ir yra 2-3 kartus per savaite, o ne 10 kartu is eiles rolleyes.gif
bet kokiu atveju, manau, kad tai individualu, kai kam uztenka 1 k/sav, kitam reikia 3 k/sav rolleyes.gif
Atsakyti
Viskas prasidėjo, jei neklystu, nuo kunigunda78, ji "atnešė" šitą aliejinio valymo patirtį į NKG skyrelį. Jos išbandytas ir pateiktas būdas buvo - 10-14 dienų (nepamenu tikslaus skaičiaus) iš eilės intensyvus valymo kursas ir tada pertrauka. Viena mergina (šaunuolė Odrey 4u.gif ) pasidalino savo būdu. Ji tą daro kasdien, patrumpintą variantą, be dešimties minučių masažo. Straipsnių aš neieškojau, man aktualiau žmonių išbandyti receptai, todėl tokiomis patirtimis ir remiuosi. Kiekviena iš jūsų manau jaučiat savo odą, ir jai pritaikysit, kas geriau. Jei matot, kad oda sausėja - nekankinsit jos kasdien smile.gif Jei matot, kad nieko blogo nesidaro - kodėl nepabandžius intensyvaus kurso? Jei ir po jo viskas OK - kodėl nepabandžius kasdien sutrumpinto varianto? smile.gif Tiesiog stebėkit kaip tas jus veikia ir varijuokit. Čia kaip ir su aliejais. Daug kas klausia "su kuriuo valyt?" - pamatysit pabandę. Kam tiks ricina, kam ne ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Šiaip tai tas valymas aliejais yra gan plačiai aprašytas internete, paieškokit informacijos OIL CLEANSING METHOD. Visas pagrindas ir yra pasirinktas aliejus + ricinos aliejus. Net wikipedijoj šis būdas aprašytas: http://en.wikipedia....leansing_method
Atsakyti
Paakiams koki aliejuka naudojat?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 11, 13:28)
Šiaip tai tas valymas aliejais yra gan plačiai aprašytas internete, paieškokit informacijos OIL CLEANSING METHOD. Visas pagrindas ir yra pasirinktas aliejus + ricinos aliejus. Net wikipedijoj šis būdas aprašytas: http://en.wikipedia....leansing_method

Bet juk gali oda ricinos ir netoleruoti. O bet koks aliejus irgi tinka, kad ir be ricinos. Man kosmetologė patarė tokiu būdu valyti, nes turiu inštirų. O riebalas tirpina riebalą.

QUOTE(~VEGA~ @ 2010 10 11, 14:31)

Man geriausiai arganas patiko, mamai irgi, nemažai kas kreminį sviestmedį gyrė.
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 10 11, 14:31)

Slamuciu aliejus, man patinka labai smile.gif

Labai suintrigavo veido valymas aliejukais, reiks pabandyti nuo siandien rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugidziu: 11 spalio 2010 - 14:16