Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

o man tamanu labai netiko ir nepatiko schmoll.gif nors mano oda irgi linkusi greitai uzsikimsti, misri, bet nuo jo kaip tik isbere ir jis man buvo tikra tragedija rolleyes.gif
man geriausias veidui yra jojoba wub.gif tuoj ateis eile ir abrikosu kauliuku aliejui, ziuresim, kaip bus su juo smile.gif
Atsakyti
O aš noriu paklaust kur Jūs tuos aliejukus laikot? Tamsoj kur nors ar šaldytuve? Ir ką einant į vonią pasiimat buteliuką ant rankos ir pasitepat ar kaip? Man va tokie klausimai iškilo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 10 10, 07:51)

Gera. Bet daugelis čia parduodamų produktų yra pirkti šioje parduotuvėje: www.akamuti.co.uk

QUOTE(jadzka @ 2010 10 10, 10:35)
Tai galvoju dienai kokį kremuką ar kitą aliejų susirasti. Beje, gundausi Aroma-zone kremu mišriai odai (jis toks natūralus). Dar ieškau pylingo kokio. Bet cheminio nebenoriu schmoll.gif: Gal abrikosų kauliukus maltus pabandyt g.gif: pamaišius su kokiu gasulu, aliejum ir hidrolatu gal gerai būtų g.gif:

Kokosų aliejus lb geras ir skaniai kvepiantis akomuti.co.uk kiek girdėjau. Ką reiškia cheminis? Galima gi pirkti natūralų, sertifikuotą, tik tiek, kad jau pagamintą. Bet aišku, jei netingit, galit ir pati pasidaryti.

QUOTE(W*S:* @ 2010 10 10, 11:57)
O aš noriu paklaust kur Jūs tuos aliejukus laikot? Tamsoj kur nors ar šaldytuve? Ir ką einant į vonią pasiimat buteliuką ant rankos ir pasitepat ar kaip? Man va tokie klausimai iškilo biggrin.gif

Įdomus klausimas. biggrin.gif Šiaip laikau spintelėje, tamsioje, vėsioje vietoje, kitu atveju gal laikyčiau vonioje, bet ten spintelės nėra. Eidama į dušą pasiimu visą buteliuką.
Atsakyti
Man sėmenų žiauriai nepatiko, kvapas pykina tiesiog. Ir šiaip, galiojimas trumpas jo, o mano butelis gan didelės talpos, tai praktiškai neįmanoma išnaudot, tai dabar apie pusę butelio pilsiu lauk. Naudodavau prieš kiekvieną plovimą, tai šiaip švelnūs plaukai būdavo.
Riciną pilu į plaukų kaukę (Ricina, kiaušinio tryniai, citrinos sultys), tai labai gerai išsišukuoja plaukai, pvz, kai atsikeliu ryte susivėlę po plovimo būna, atrodo, kad be šansų iššukuot, bet slysta kaip per sviestą biggrin.gif
Kokosų aliejų galiukams naudoju, bet dabar prieš plovimo tepsiu visą plauką, kadangi sėmenų nebeturiu ;D Kvapas nuostabus. Naudoju dar ir kūnui po dušo, faina žiauriai wub.gif
Arbatmedžio eterinį aliejų naudoju veidui praust, porą lašiukų į rankas įlašinu ir tada prausiuos, paskui ant dantų pastos lašiuką užpilu ir plaunu dantys, baltumo efektą suteikia kažkokį cool.gif Aišku, galima jį ir ant spuogų tepti, bet kažkaip nebandžiau : )
O dabar dar nusipirkau eterinį rozmarino aliejų, įlašinu kelis lašus į tokį rusišką šampūną, tai neblogas efektas, patinka labai.
Tai vat, surašiau savo naudojamus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 10 10, 16:23)
Aciu  4u.gif O -akamuti- siuncia LT?

Atsargiai, ten būna ir rafinuotų aliejų 4u.gif Tik dabar nepasakysiu kurie buvę rafinuoti. Va arganą turiu iš ten - puikios kokybės, nerafinuotas.
Atsakyti
norejau paklausti ar esate pirke alieju arba hidrolatu is natureforbeauty.co.uk ?
man labai grazus buteliukai ir is aprasymu kokybe turetu buti nebloga, tai sakau, gal kas eate bande? mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien isbandziau veido valyma ricinos aliejum + pasirinktinai, kuris patinka. na po 1 bandymo sunku pasakyti, bet tikrai jautesi, kad oda svari, oda irgi graziai spindejo, bandysiu koki menesi tokiu budu valyti veida.
Atsakyti
Aš irgi bandžiau ir man labai patiko, oda pasidarė tokia aksominė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiwa @ 2010 10 11, 10:04)
Aš irgi bandžiau ir man labai patiko, oda pasidarė tokia aksominė smile.gif

nuolat daraisi ar tik 1 karta?
Atsakyti
Kažkaip sunku patikėti, kad po pirmo karto jau matomas poveikis. Nebent aliejus labai tiko veido odai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 11, 11:43)
Kažkaip sunku patikėti, kad po pirmo karto jau matomas poveikis. Nebent aliejus labai tiko veido odai.  ax.gif

po 1 karto stebuklu, zinoma, kad nebus. taciau man labai matesi poveikis jau tik pabandzius. aisku, dar priklauso ir nuo bendros odos bukles.
Atsakyti
man tai poveikis nelabai matos, nors jau 2 mėn kaip tą valymą darau. Darau kažkur 2 kart per savaitę, kartais 1 kartą... Bet nepasakyčiau kad inkštirų pamažėtų... tiek pat, jei ne daugiau verysad.gif
Atsakyti