Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

QUOTE(bambooce @ 2010 11 30, 20:19)
tarkim issirinkau savo odai sviesmedzio sviesta, tai kiek suprantu jis yra be kvapo del to jus dauguma maisote su eteriniais aliejais?

QUOTE(Santaika @ 2010 11 30, 23:19)
Gal galima trumpai dėl kokio efekto? Aš irgi maniau, kad dėl kvapo 

Praktiškai kiekvienas bazinis nerafinuotas aliejus kvepia šiek tiek, bent jau kiek teko susidurti, kartais kvapas gali ir nelabai patikti. Man pvz. sviestmedžio kvapas negaliu sakyti, kad labai patinka, bet ir neerzina per daug. O lašinti eterinius aliejus galima tiek dėl poveikio, tiek dėl kvapo. Daug naudingos informacijos čia
Atsakyti
[quote=Sky_diver,2010 11 30, 21:42]
As naudoju. Tepu ji po valymo su aliejumi. Siaip gerai susigeria, is ryto oda graziai atrodo. Man patinka.

o kaip tie grudeliai ? blink.gif as panaudojau kelis kartus, bet truputi maisosi tie grudeliai, kurie is karto neistirpsta. gal as nemoku jo naudoti ? kaip tu ji naudoji ? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki reikia Jūsų patarimo, nes matau čia daug ismanančiu apie alejus, gavau neseniai kakavos sviestmedį. jis atrodo va taipuser posted image girdėjau kad ji galima daug kur naudoti, bet rialiai neisivazduoju kaip naudoti, gal galite kas nors patarti kaip ji naudoti, bučiau labai dėkinga ax.gif
http://www.coastalsc...ter-1-pound.cfm
Atsakyti
QUOTE(Santaika @ 2010 11 30, 21:19)
Gal galima trumpai dėl kokio efekto? Aš irgi maniau, kad dėl kvapo  4u.gif  biggrin.gif
Kiekvienas EA turi savitą kvapą ir poveikį, tiesiog gali aromanatural.lt nueiti ir paskaitinėti kurių nors aprašymus smile.gif
QUOTE(micefee @ 2010 11 30, 21:28)
Tai kiekvienas eterinis aliejus turi skirtingą poveikį. Juk ir paprasti aliejai savo poveikiu nevienodi, o eteriniai dar labiau koncentruoti.
drinks_cheers.gif
QUOTE(Sky_diver @ 2010 11 30, 21:42)
Merginos minejo, kad paprastas sviestmedis turi kazkoki specifini kvapa, kuris ne visiems patinka. As naudoju nilini taukmedzio sviesta, tai jis yra minkstesnis, lengviau tepasi ir labai skaniai kvepia  wub.gif

Man tai jis praktiškai bekvapis g.gif nilinį pirksiu ir aš išbaigusi tradicinį drinks_cheers.gif tkiu, kad labai malonus
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 11 30, 23:57)
o kaip tie grudeliai ?  blink.gif as panaudojau kelis kartus, bet truputi maisosi tie grudeliai, kurie is karto neistirpsta. gal as nemoku jo naudoti ? kaip tu ji naudoji ? ax.gif  4u.gif

Is pradziu palaikau tarp pirstu, kad truputi patirptu, o po to tepu ant veido. Is leto, masazuojant, kad susigertu. Kazkaip greitai man tie grudeliai istirpsta. Ai, dar pastebejau, kad ant slapio veido (papurskus hidrolatu), mangu sviestas greiciau susigeria wink.gif
Papildyta:
QUOTE(rande @ 2010 11 30, 23:57)
Sveiki reikia Jūsų patarimo, nes matau čia daug ismanančiu apie alejus, gavau neseniai kakavos sviestmedį. jis atrodo va taip girdėjau kad ji galima daug kur naudoti, bet rialiai neisivazduoju kaip naudoti, gal galite kas nors patarti kaip ji naudoti, bučiau labai dėkinga  ax.gif

apie naudojima galima pasiskaityti cia taip pat cia bei cia
Atsakyti
tai jus man pasakykit, jus va taip nusipirkusios alieju ir tepat ant odos paakius ir ryte ir vakare? nelieka riebumo blizgumo pojucio? kaip ant aliejinio veiduko darosi makiazas? ar daugiau tuos aliejus pries miega naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2010 12 01, 10:10)
tai jus man pasakykit, jus va taip nusipirkusios alieju ir tepat ant odos paakius ir ryte ir vakare? nelieka riebumo blizgumo pojucio? kaip ant aliejinio veiduko darosi makiazas? ar daugiau tuos aliejus pries miega naudojat?

Jeigu blizgesys ir lieka, tai galima su servetele papildomai nusivalyti. Siaip aliejus per koki pusvalandi susgeria, tai atitinkamai reikia laika pasiskaiciuot smile.gif O makiazas visiskai taip pat tepasi smile.gif

As asmeniskai aliejumi veida tepu vakarais ir savaitgaliais, kai nereikia skubet, o paakius ryte ir vakare smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_diver: 01 gruodžio 2010 - 09:43
QUOTE(Dolita @ 2010 12 01, 10:10)

as buna, kad darausi makiaza ant alieju. Na, kad blizgetu labiau oda nepastebejau, naudoju tiek skysta pudra, tiek ruzus, tiek biria. Gal del birios neblizga... siaip as palaukiu tik kokia 5 minutes kol susigers siek tiek, neturiu laiko ilgiau laukti.
Atsakyti
aciu, merginos, uz atsakymus 4u.gif

O jus kiekviena diena naudojat aliejus tiesiog vietoj kremu? ar tinkami aliejai misriai riebesnei odai, ar cia sausiaodems labiau geris sis g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2010 12 01, 12:00)
O jus kiekviena diena naudojat aliejus tiesiog vietoj kremu? ar tinkami aliejai misriai riebesnei odai, ar cia sausiaodems labiau geris sis  g.gif ?

Aš su riebia oda labai pamėgau KN aliejų mišinį riebiai odai (ladzynų, dygminų ir saulėgrąžų aliejai) thumbup.gif man tai jis tikras stebuklas thumbup.gif thumbup.gif oda išlieka matinė visą dieną, nei vienas kremas nesugebėjo to padaryti. Niekaip negaliu atsidžiaugti šiuo atradimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2010 12 01, 12:00)
aciu, merginos, uz atsakymus 4u.gif

O jus kiekviena diena naudojat aliejus tiesiog vietoj kremu? ar tinkami aliejai misriai riebesnei odai, ar cia sausiaodems labiau geris sis  g.gif ?

Mano oda riebi, bet aliejai labai tinka. Net tas riebumas apsitvarkė. Naudoju kiekvieną dieną, nors kartais ir kremą panaudoju.
Atsakyti
O koki alieju pasiulytumet misriai odai?
Atsakyti