Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

gal kas naudojote mangu sviesta?
kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 11 30, 13:29)
O gal ir paprastas aliejukas tiktu pries iseinant  laukan i zvarbu ora? na kad ir abrikosu kauliuku, migdolu ar dar koks, nezinau? rolleyes.gif

Beje, jei pats sviestmedis labai riebus kaip sake, tai gal tada geriau tiktu radau Naujoji Barmune siulo sviestmedi su jojoba maisyta g.gif
is esmes tai tiktu pagal mane
o kodel nenori pati susimaisyti?
as kremui pasiruosiau alieju misini, idejau ir sviestmedzio
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 11 30, 14:50)
skaitau,kad jus cia maisot ivairius aliejus, as irgi noreciau pasigaminti kazka sumaisius kelis variantus, todel iskilo klausimas, kur ieskote tiksliu recepteliu, nes kaip matau cia tiksliom dalim reik maisyti,ne bet kaip,todel labai butu smagu,gal yra kokia svetaine receptu?  ax.gif

beje,kiek tokie pasigaminti kremukai galioja laiko?  ax.gif

http://www.love-eco.lt/veidui.php čia aš dažniausiai ieškau
kremukai galioja iki 2 mėn (gerai dar kai jie stovi šaltai), nes juose naudojami natūralūs konservantai, greipfrutų extraktas ir natūralus vitaminas E
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2010 11 30, 11:17)
Gal galite parasyti kokios turi buti gero aliejaus savybes tinkamos veidui kunui? pasimeciau iejus i inetines svetaines, prirasyta rafinuoti nerafinuoti baziniai satos spaudimo ir tttttt, nesuprantu kurie cia gerai kurie tinkami kurie ne? blush2.gif

Žiūrėkite, kad būtų nerafinuoti + gerai būtų, kad būtų ekologiški.

QUOTE(Klapuske @ 2010 11 30, 11:36)
Noreciau pasiteirauti del sviestmedzio
o labai riebus? kazin nekemsa poru?

Gana riebus, vieną nelabai lengvai ir užtepsite, jei turėtumėt tą kietą, šiaip tokiems šalčiams ir man su mano mišria ir problematiška oda norisi juo bent žandus pasitepti, bet nesu naudojusi reguliariai, todėl negaliu pasakyti, ar jis pats vienas kimštų poras. Mano mamai jis šiuo metu priemonė Nr. 1, bet jos oda brandi.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 30, 16:34)
is esmes tai tiktu pagal mane
o kodel nenori pati susimaisyti?
as kremui pasiruosiau alieju misini, idejau ir sviestmedzio

QUOTE(Ayaan @ 2010 11 30, 17:44)
Žiūrėkite, kad būtų nerafinuoti + gerai būtų, kad būtų ekologiški.
Gana riebus, vieną nelabai lengvai ir užtepsite, jei turėtumėt tą kietą, šiaip tokiems šalčiams ir man su mano mišria ir problematiška oda norisi juo bent žandus pasitepti, bet nesu naudojusi reguliariai, todėl negaliu pasakyti, ar jis pats vienas kimštų poras. Mano mamai jis šiuo metu priemonė Nr. 1, bet jos oda brandi.

Aciu merginos 4u.gif o kodel nenoriu pati susimaisyti, Etama, klausete, tai kad net nezinau, bijau ka netaip pridaryti, dar tik pradedu dometis, lig siol esu tik linu semenu alieju keleta sykiu pasitepusi veida blush2.gif o jei prisipirksiu visko, o paskui netiks, sualergizuos ar dar ka, ech doh.gif bet taip knieti paciai ikisti nagus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 11 30, 16:50)
Aciu merginos 4u.gif  o kodel nenoriu pati susimaisyti, Etama, klausete, tai kad net nezinau, bijau ka netaip pridaryti, dar tik pradedu dometis, lig siol esu tik linu semenu alieju keleta sykiu pasitepusi veida blush2.gif o jei prisipirksiu visko, o paskui netiks, sualergizuos ar dar ka, ech doh.gif  bet taip knieti paciai ikisti nagus blush2.gif

Nejuokauk, aliejus sumaisyti pats paprasciausias dalykas mirksiukas.gif del tikimo-butinai atskirai pabandyk aliejus ant veido, as tirkai nesiulau neisbandytu priemoniu i kruva krauti. kalbu apie pati alieju misin-pasirenki, kokie patinka, tinka ir is keliu tikrai laisvai gali susimaisyti smile.gif kad ir amza kieki, ziurek gal ir nepatiks.
Atsakyti
vis dar neikertu sistemos smile.gif tarkim issirinkau savo odai sviesmedzio sviesta, tai kiek suprantu jis yra be kvapo del to jus dauguma maisote su eteriniais aliejais? taip? ar nusisnekejau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 11 30, 18:19)
vis dar neikertu sistemos smile.gif tarkim issirinkau savo odai sviesmedzio sviesta, tai kiek suprantu jis yra be kvapo del to jus dauguma maisote su eteriniais aliejais? taip? ar nusisnekejau?  blush2.gif

EA ne tik del kvapo, bet ir del efekto.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 30, 19:43)
EA ne tik del kvapo, bet ir del efekto.

Gal galima trumpai dėl kokio efekto? Aš irgi maniau, kad dėl kvapo 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai kiekvienas eterinis aliejus turi skirtingą poveikį. Juk ir paprasti aliejai savo poveikiu nevienodi, o eteriniai dar labiau koncentruoti.
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 11 30, 16:29)
gal kas naudojote mangu sviesta?
kokie atsiliepimai? smile.gif

As naudoju. Tepu ji po valymo su aliejumi. Siaip gerai susigeria, is ryto oda graziai atrodo. Man patinka.
Papildyta:
QUOTE(bambooce @ 2010 11 30, 19:19)
vis dar neikertu sistemos smile.gif tarkim issirinkau savo odai sviesmedzio sviesta, tai kiek suprantu jis yra be kvapo del to jus dauguma maisote su eteriniais aliejais? taip? ar nusisnekejau?  blush2.gif

Merginos minejo, kad paprastas sviestmedis turi kazkoki specifini kvapa, kuris ne visiems patinka. As naudoju nilini taukmedzio sviesta, tai jis yra minkstesnis, lengviau tepasi ir labai skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti
o darydamos aliejines kaukes plaukams alieju sildote? as naudoju alyvuogiu alieju iki siol,tai visada sildziau,o gal gerai ir nesildytas? g.gif
Atsakyti