Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

QUOTE(Aronia @ 2010 11 29, 14:37)
Tai o koki alieju (jei kokosas kemsa poras) vis delto patartumet tokio amziaus vaikuciu odelei? Mano berniukui ka tik suejo metukai, labai vargstame su kojytemis - sausos, siurkscios, serpetotos.

Sviestmedis nr.1.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 29, 14:52)
Sviestmedis nr.1.

Dar Nilinį sviestmedį pabandykit, sąvybės panašios, bet maloniau kvepia ir lengviau tepasi. Nors tikrai paprastas sviestmedis gėris išsausėjusiai odai aišku.
Atsakyti
o kur jus perkat tuos visus aliejus ir sviestmedi? gal turit kokia megstama parduotuve?
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2010 11 29, 15:20)
o kur jus perkat tuos visus aliejus ir sviestmedi? gal turit kokia megstama parduotuve?

aromanatural.lt
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 29, 13:34)
mergaites rekomenduokit, kurie EA skaniai kvepia?
norejau pakvepinti savo kremukus, nes seniau EA nededavau i juos, taigi isigijau Ylang-Ylang eterini, bet ka zinau, man jis nelabai kvepia, vaistais atsiduoda mano nosiai kazkaip doh.gif  o taip noretusi malonaus, silto kvapo nosiai  tepantis kremu:D  tai gudziuosi bent tuo, kad kazkoki teigiama poveiki bent odai gal duos ylang'as g.gif  biggrin.gif

lauksiu patarimu, nes visu pripirkti is eiles negaliu, tam kad issuostyti blush2.gif

negi nieks nepatars? g.gif verysad.gif
Atsakyti
atradau,kad ekolinijoj nebrangus aliejai,bet neradau pas juos sviestmedziu aliejaus,uzklausiau gal tures,tai gavau atsakyma,kad taukmedziu aliejus tas pats kas svietmedzio g.gif man lyg pasirode jie skirtingi,gal jus daugiau ismanot ir patarsit ar cia tas pats variantas? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 29, 15:41)
negi nieks nepatars? g.gif  verysad.gif

o tai kai patarsim pagal savo skonį, o tau netiks, tai bijom, kad ateisi ir liepsi perpirkt biggrin.gif Kokie kvapai tau patinka? Lengvesni, sunkesni? Gal lengvesni, jei ylangas nelabai? Galėtum tada įsigyti levandų ir apelsinų/citrinų, kokių nefototoksiškų bergamočių, japoninių laurenių mirksiukas.gif

Papildyta:

QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 11 29, 15:46)
gavau atsakyma,kad taukmedziu aliejus tas pats kas svietmedzio  g.gif

taip, tai sinonimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 29 lapkričio 2010 - 15:51
Sveikos, atėjau "pasiguosti", kad apsišoviau su lazdynų riešutų aliejumi.. Štai užsisakiau šį , na ir nelabai pasidomėjau ką reiškia expeller pressed.. Kai gavau iš karto kilo įtarimas, kad jokio riešutų kvapo apie kurį buvau skaičiusi, ir spalva šviesi. Na o šiandien paguglinau.. ir žinoma pamačiau, kad tai ne šaltas spaudimas, ir dar aliejus karščio veikiamas. nežinau ar tai tas pats kas rafinavimas, bet esmė aiški - nieko nėra doro tame aliejuje.. tai va, ką man dabar su juo daryti? biggrin.gif kepimui sunaudoti? biggrin.gif o taip norėjau veido valymus darytis..
Atsakyti
QUOTE(Candy_lips @ 2010 11 28, 14:36)
Esu visiska naujoke aliejukuose ax.gif . Turiu kameliju alieju ir sviestmedzio sviesta. Ar galiu juos maisyti kartu kunui tepti? Ir ar mano turimas aliejus tinka veidui?
http://www.akomaskin...a_oil__infused_
Bet man kazkodel atrodo, kad nieko gero is jo nera g.gif
Ir dar klausimelis... Organinis aliejus - gerai, o mineralinis - nieko gero (blogai) rolleyes.gif

QUOTE(Candy_lips @ 2010 11 28, 15:34)
Prasau patarimo labiau patyrusiu  ax.gif
Cia ir cia kaina labai skiriasi. Pagaminimo salis ta pati, tik vienas kaip suprantu neekologiskas, bet nerafinuotas ir salto spaudimo.
Tai ne jau tas pigesnis aliejus yra prastas ir is jo mazai naudos? g.gif
Nesinori permoketi... schmoll.gif

Laukiu patarimo ir as labai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 29, 17:41)
negi nieks nepatars? g.gif  verysad.gif

Jei esate vilnietė, galėtumėt nukeliauti, pavyzdžiui, iki Kvapų namų pauostyti visokiausių gėrių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2010 11 29, 19:39)
Sveikos, atėjau "pasiguosti", kad apsišoviau su lazdynų riešutų aliejumi..

Pas juos aliejus reikia pirkti iš "Carrier Oils (Certified Organic)" skilties ir aišku būtinai skaityti aprašymą. mirksiukas.gif Na, o šitą greičiausiai teks maistui sunaudoti, nors rašo, kad galima ir odai bei plaukams naudoti, kažin, ar jis labai tinkamas... Bet galit pamėginti.

QUOTE(Candy_lips @ 2010 11 29, 20:11)
Laukiu patarimo ir as labai... ax.gif

Pas jus parašyta prie aliejaus "cold pressed", tai turėtų būti geras. Bet čia ne visai kamelių aliejus, o kamelijų ištrauka. Kamelijų žiedai mirkyti saulėgražų aliejuje, tad veikimas skirsis nuo kamelijų aliejaus.

Dėl rudugio negaliu patarti, nesu iš ten pirkusi, perku iš patikimų, išbandytų ir gerų atsiliepimų susilaukusių parduotuvių. Ant grožio nepritaupysi. ax.gif

Moteros, skaitykit, ką perkat. mirksiukas.gif
Atsakyti
O kam naudojat jojobos alieju? Turiu namuose parsivezus is Vokietijos, bet nesugalvoju kam naudot. Pagrinde naudoju kokosu alieju ir sviestmedi, dar alieju misini veido odai. O si nesugalvoju kam, bandziau plaukams, bet nelabai, veidui, kazin ar nekemsa poru? g.gif
Atsakyti