Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

Koki alieju rekomenduotumete paakiams?
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2010 11 28, 19:48)
Koki alieju rekomenduotumete paakiams?

Man patare arganu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugyte: 28 lapkričio 2010 - 19:20
o kazin kaip kokosu aliejus paakiams tinkamas ar ne?
Atsakyti
merginos, ar kas nudojat AVOKADU alieju? Idomu atsiliepimai. Galvoju naudoti veitoj kremo...
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2010 11 28, 19:39)
o kazin kaip kokosu aliejus paakiams tinkamas ar ne?

nei veidui, nei paakiams juolab nenaudociau smile.gif be argano dar tinka avokado, ersketroziu paakiams
Atsakyti
o tai kam tada naudojamas kokosu aliejus?
ir koki alieju rekomenduotumet 1,5 metuku mergytei veidui patepti nes labai issauseje zandukai, serpetoja, rausta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2010 11 29, 12:21)
ir koki alieju rekomenduotumet 1,5 metuku mergytei veidui patepti nes labai issauseje zandukai,  serpetoja, rausta doh.gif

Kūnui, plaukams. Veidui nelabai tinka, nes gali kimšti poras.
Sviestmedį?
Atsakyti
as irgi savo mazyliui galvoju sviestmedzio alieju nupirkti veidukui,bet galvoju ar jis tinkamas nuo salcio,ziema pries einant i lauka? kaip manote? g.gif
Atsakyti
o vat mano drauge nauidoja tik kokosu alieju veidui. Kiti aliejai jai netinka - ismeta spuogais. O vat nuo kokosu juokiu spuogu. Taip pat su kokosu aliejumi darosi veido valyma aliejais. Labai yra patenkinta. Manau tai individualus dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 11 29, 13:02)
o vat mano drauge nauidoja tik kokosu alieju veidui. Kiti aliejai jai netinka - ismeta spuogais. O vat nuo kokosu juokiu spuogu. Taip pat su kokosu aliejumi darosi veido valyma aliejais. Labai yra patenkinta. Manau tai individualus dalykas.

Taip, individualu, bet pagal viską, tai daugumai turėtų kimšti. O išimčių visada būna ir bus.
Atsakyti
mergaites rekomenduokit, kurie EA skaniai kvepia?
norejau pakvepinti savo kremukus, nes seniau EA nededavau i juos, taigi isigijau Ylang-Ylang eterini, bet ka zinau, man jis nelabai kvepia, vaistais atsiduoda mano nosiai kazkaip doh.gif o taip noretusi malonaus, silto kvapo nosiai tepantis kremu:D tai gudziuosi bent tuo, kad kazkoki teigiama poveiki bent odai gal duos ylang'as g.gif biggrin.gif

lauksiu patarimu, nes visu pripirkti is eiles negaliu, tam kad issuostyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2010 11 29, 11:21)
ir koki alieju rekomenduotumet 1,5 metuku mergytei veidui patepti nes labai issauseje zandukai,  serpetoja, rausta doh.gif

Tai o koki alieju (jei kokosas kemsa poras) vis delto patartumet tokio amziaus vaikuciu odelei? Mano berniukui ka tik suejo metukai, labai vargstame su kojytemis - sausos, siurkscios, serpetotos.
Atsakyti