Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

QUOTE(micefee @ 2010 11 26, 11:16)
Visa info - google. Ir nereiks spėlioti, gerai ar blogai.

Canola - rapsų aliejus.
Palm olein - rafinuotas alyvuogių aliejus.

Taip, kad meskit lauk tą aliejų, naudos iš jo maža.

kas vienam gerai, kitam gali būt blogai ir atvirkščiai.
Būtent todėl ir klausiau, nes google naudotis ir pati moku, dažniausiai rašo, kad parafinas blogis. Bet vat mergina iš savo patirties parašė, kad amla su tuo pačiu parafinu- stebuklus daro plaukams. Stebuklų ir aš noriu, nesvarbu ką guglas sako biggrin.gif
Atsakyti
Parafinas yra blogai... Ir jis yra blogai visiems be išimties. Kaip gali sintetinis naftos produktas, vėžio sukelėjas kažkam būti geras? Stebuklus daro, nes apgaubia plauką vaško plėvele ir jis blizgantis, slidus atrodo, o kad plaukas dėl to nebegali kvėpuoti, tai niekam neįdomu... Svarbu gerai atrodo, o kaip ir iš tiesų, nesigilinam. O paskui stebimės, kas tiems plaukams atsitiko, juk tokie geri ir gražūs buvo.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 11 26, 12:23)
kas vienam gerai, kitam gali būt blogai ir atvirkščiai.
Būtent todėl ir klausiau, nes google naudotis ir pati moku, dažniausiai rašo, kad parafinas blogis. Bet vat mergina iš savo patirties parašė, kad amla su tuo pačiu parafinu- stebuklus daro plaukams. Stebuklų ir aš noriu, nesvarbu ką guglas sako biggrin.gif

Vadinasi, pirkit miltelius ir darykit pati, gal to stebuklo be parafino tik tiek smarkiai nesimatys biggrin.gif Šiaip kalbėjau su indu, klausiau, ką ten jų moterys daro, kad tie plaukai tokie ilgi ir gražus, tai va jis man amlą ir rekomendavo. Reik tos amlos natūralios ieškot, nieko nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus čia babajų parduotuvėse irgi yra pirkti to aliejaus, bet nesusigundžiau...

user posted image

Š... čia, o ne amla aliejus. Pirmu numeriu mineralinis aliejus eina, o po jo visokie kitokie aliejai ir galiausiai amla ekstraktas. biggrin.gif Geriausias būdas, kaip kad pasiūlė, daryti miltelių ištrauką. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 11 26, 11:49)
Vadinasi, pirkit miltelius ir darykit pati, gal to stebuklo be parafino tik tiek smarkiai nesimatys  biggrin.gif  Šiaip kalbėjau su indu, klausiau, ką ten jų moterys daro, kad tie plaukai tokie ilgi ir gražus, tai va jis man amlą ir rekomendavo. Reik tos amlos natūralios ieškot, nieko nebus  mirksiukas.gif

aha, aš jau irgi pasiryžau miltelius pirkt biggrin.gif turėtų neblogai būt smile.gif
QUOTE(micefee @ 2010 11 26, 11:55)
Pas mus čia babajų parduotuvėse irgi yra pirkti to aliejaus, bet nesusigundžiau...

Š... čia, o ne amla aliejus. Pirmu numeriu mineralinis aliejus eina, o po jo visokie kitokie aliejai ir galiausiai amla ekstraktas. biggrin.gif Geriausias būdas, kaip kad pasiūlė, daryti miltelių ištrauką.  mirksiukas.gif

aš vienoj babajų biggrin.gif parduotuvėj DK, esu gerą pirkus. Bet nevisai amla gal, ten indiškų žolelių ( to amlos agrasto irgi) mišinys natūralaus kokosų aliejaus pagrindu. Bet dabar neberandu to paties, užsakinėsiu miltelius šiuos, išbandysiu 4u.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu naudoju 100% emu taukus,jie kaip aliejukas.Be kvapo,gerai susigeria,netepa drabuziu.Pradejau naudoti rankoms,nes man jas nuo vaisiu isberdavo.Uzsigydziau,neliko ne pedsaku.Dabar pradejau veida nakciai teptis,tai efektas thumbup.gif Gerai drekina,maitina.Lupu iplysimus greitai uzgydo.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 26, 05:26)
Parafinas yra blogai... Ir jis yra blogai visiems be išimties. Kaip gali sintetinis naftos produktas, vėžio sukelėjas kažkam būti geras? Stebuklus daro, nes apgaubia plauką vaško plėvele ir jis blizgantis, slidus atrodo, o kad plaukas dėl to nebegali kvėpuoti, tai niekam neįdomu... Svarbu gerai atrodo, o kaip ir iš tiesų, nesigilinam. O paskui stebimės, kas tiems plaukams atsitiko, juk tokie geri ir gražūs buvo.

Jau šitoje temoje rašiau, ir tikrai ne iš googlo citavau, kad nieko tame mineraliniame aliejuje blogo nėra.
Plaukai apskritai "nekvėpuoja"... ax.gif Vazelinas/ mineralinis aliejus taip pat "uždusina" plaukus, kaip ir alyvuogių aliejus. Nesakau, kad tai gėrių gėris. Tiesiog netikėkit viskuo, ką googlas išmeta.
Kalbant būtent apie amlą, tai žinoma, kad geriausia pačiam pasidaryti ištrauką. Ypač, jei natūralaus produkto norisi. Nes daugumoje "aliejų plaukams" tų natūralių aliejų tik dėl užrašo ant etiketės įdėta, pagrindas būna visokie silikonai ir mineraliniai aliejai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 26 lapkričio 2010 - 23:56
QUOTE(himalaia @ 2010 11 27, 00:55)
Nes daugumoje "aliejų plaukams" tų natūralių aliejų tik dėl užrašo ant etiketės įdėta, pagrindas būna visokie silikonai ir mineraliniai aliejai.

Aš žinau, kad kiekvienas interpretuoja savaip ir renkasi, kas jam atrodo tinkamiausia, bet tema būtent apie natūralius aliejus, be jokių cheminių priedų. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 11 26, 12:48)
ačiū labai už nuorodą 4u.gif
būtinai nusipirksiu kai bus. O į kokį aliejų bert ar yra skirtumas? Nieko papildomai daryt nereik? kaitint pvz?
ir kokiom proporcijom maišyt?

Jau ir atsirado amlos milteliai, kiek mačiau.
Aš į bet kokį aliejų, kurį naudoju šaknims, pilu. Dažniausiai į migdolų, nes jis kaip ir augimą skatina. Nieko papildomo nedarau, įberiu miltukų ir pastatau, kad ištrauka pasidarytų, kartais sukratau buteliuką. Nieko nekaitinu. Tikslių proporcijų nėra, aš pilų kokį 1/4 ar 1/5 dalį amlos.
Atsakyti
O žiemą galima veidui naudoti tik aliejų? nenušals veidas be kremo?
Atsakyti
Esu visiska naujoke aliejukuose ax.gif . Turiu kameliju alieju ir sviestmedzio sviesta. Ar galiu juos maisyti kartu kunui tepti? Ir ar mano turimas aliejus tinka veidui?
http://www.akomaskin...a_oil__infused_
Bet man kazkodel atrodo, kad nieko gero is jo nera g.gif
Ir dar klausimelis... Organinis aliejus - gerai, o mineralinis - nieko gero (blogai) rolleyes.gif
Atsakyti
Prasau patarimo labiau patyrusiu ax.gif
Cia ir cia kaina labai skiriasi. Pagaminimo salis ta pati, tik vienas kaip suprantu neekologiskas, bet nerafinuotas ir salto spaudimo.
Tai ne jau tas pigesnis aliejus yra prastas ir is jo mazai naudos? g.gif
Nesinori permoketi... schmoll.gif
Atsakyti