Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

QUOTE(bamba @ 2010 11 25, 19:54)
biziukas, o kokios firmos tas Amla aliejus buvo? kur pirktas? Aš labai noriu gerą amla aliejų išbandyt, girdėjau irgi atsiliepimų, kad stebuklus daro smile.gif
Pati nusipirkau sudėties nepaskaičius kartą štai tokį: user posted image
tai taip ir stovi porą kartų panaudotas, nes pamačiau, kad sudėty pirmu numeriu parafinas ir mečiau tą reikalą doh.gif noriu dabar gerą nusirkti, natūralų 4u.gif

Mhm, pažiūrėjau, maniškio sudėty irgi yra parafino. Firma Dabur, bet pasirodo jis atkrenta. Na man jis nuostabiai geras, bet kadangi atkreipėt mano žioplos dėmesį, bandysiu ir aš gero kokybiško ieškoti. Kitą savaitę žadu pasitrankyti po bio praduotuves, panagrinėti ką čia prancūzai gero turi. Jei aptiksiu Amla - pranešiu. Žinant firmą gal bus įmanoma internetu ieškoti.
Atsakyti
O ricinų aliejų galima vaistinėse nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 11 25, 21:50)
O ricinų aliejų galima vaistinėse nusipirkt?

Galima.
Atsakyti
Jis turi būt nerafinuotas?
Atsakyti
Ten tas vaistinėj kur parduodamas tinkamas yra, šaltu būdu spaustas. Man atrodo vienos firmos ir tebūna.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 24, 22:58)
Apelsinų.

taip ir masciau, kad koks citrusas turetu tikti riebaliukams naikinti biggrin.gif kazi nesausins odos? g.gif
jei kas bande, tai gal pasakytu kokiais kiekiais mazdaug lasinti jo?
Atsakyti
6-10 lašų su 10-20ml aliejaus.

Tinka ir kiti citrusiniai EA - mandarinų, greipfrutų.

Turiu dar tokį anticeliulitinį receptuką:
200ml sezamo al
EA Palmarosų 30 lašų
EA Kiparisų 30 lašų
EA Kedro 30 lašų
EA Citrinų 30 lašų
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 11 25, 19:09)
Mhm, pažiūrėjau, maniškio sudėty irgi yra parafino. Firma Dabur, bet pasirodo jis atkrenta. Na man jis nuostabiai geras, bet kadangi atkreipėt mano žioplos dėmesį, bandysiu ir aš gero kokybiško ieškoti. Kitą savaitę žadu pasitrankyti po bio praduotuves, panagrinėti ką čia prancūzai gero turi. Jei aptiksiu Amla - pranešiu. Žinant firmą gal bus įmanoma internetu ieškoti.

bet tai jeigu rašot, kad poveikis yra ir dar toks geras, tai gal nėr taip blogai tas parafinas? g.gif Aš prisikaičiau, kad blogis baisus jis, bet dabar jau abejot pradedu... aišku geriau be jo būtų, bet jei rezultatas ir su juo yra, tai kodėl nenaudot unsure.gif
Aš tai bandžiau ieškot natūralaus, bet neradau niekur. Lauksiu žinių, gal jums pavyks rast 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 11 26, 08:44)
bet tai jeigu rašot, kad poveikis yra ir dar toks geras, tai gal nėr taip blogai tas parafinas? g.gif Aš prisikaičiau, kad blogis baisus jis, bet dabar jau abejot pradedu... aišku geriau be jo būtų, bet jei rezultatas ir su juo yra, tai kodėl nenaudot unsure.gif
Aš tai bandžiau ieškot natūralaus, bet neradau niekur. Lauksiu žinių, gal jums pavyks rast 4u.gif

Aš pirkau iš čia miltelius (turėtų vėl jų greitai būti parduotuvėj), įbėriau į aliejų, porą savaičių palaikiau ir turiu amlos aliejinę ištrauką be jokių parafinų.
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 11 26, 08:58)
Aš pirkau iš čia miltelius (turėtų vėl jų greitai būti parduotuvėj), įbėriau į aliejų, porą savaičių palaikiau ir turiu amlos aliejinę ištrauką be jokių parafinų.

ačiū labai už nuorodą 4u.gif
būtinai nusipirksiu kai bus. O į kokį aliejų bert ar yra skirtumas? Nieko papildomai daryt nereik? kaitint pvz?
ir kokiom proporcijom maišyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 26 lapkričio 2010 - 11:49
QUOTE(bamba @ 2010 11 26, 07:44)

Pas mane parašyta, kad lengva dozė parafino. Bet jeigu jis yra blogas, gal nebutinai matomas tas blogumas, gal jis tik siaip palaipsniui pamažėl kenkia. Žodžiu, kaip ten bebūtų, turbūt geriau be jo 4u.gif

O su kokiais aliejais jūsų amla sumaišyta? Mano su canola ir palmoleinu (nežinau kaip lietuviškai būtų teisingai šie pavadinimai) - kas man irgi neatrodo patys vertingiausi aliejai. Taigi, turbūt tie milteliai bus bene geriausia išeitis g.gif
Atsakyti
Visa info - google. Ir nereiks spėlioti, gerai ar blogai.

Paraffinum Liquidum - "Dažniausiai naudojamas kremuose, masažiniuose aliejuose, bei yra pagrindinė „vaikų aliejaus” medžiaga. Jo paskirtis – minkštinti odą, suteikti riebumo pojūtį. Visgi patepus odą kremu, su šia medžiaga, oda yra padengiama nekvėpuojančiu sluoksniu. Pasekmės – atsiranda inkštirai, odos uždegimai. Paraffinum Liquidum yra kancerogenai ir mutagenai. Kosmetikoje itin paplitęs, nes yra pigus ingredientas."

Canola - rapsų aliejus.
Palm olein - rafinuotas alyvuogių aliejus.

Taip, kad meskit lauk tą aliejų, naudos iš jo maža.
Atsakyti