Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

paskaiciau,bet taip ir nesupratau,kaip atskirti rafinuota alieju nuo nerafinuoto,jei tai konkreciai nerasoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 11 24, 16:18)
paskaiciau,bet taip ir nesupratau,kaip atskirti rafinuota alieju nuo nerafinuoto,jei tai konkreciai nerasoma  doh.gif

na čia kiekvieną aliejų reiktų žiūrėt konkrečiai, bet iš savo patirties galiu pasakyt, kad rafinuoti yra bekvapiai dažniausiai, beto spalva skirias.
Pvz avokadų nerafinuotas sodriai žalias, o rafinuotas- gelsvas. Kokosų nerafinuotas dažnai būna skystas visą laik ir be kvapo beveik, o nerafinuotas kamabrio temperatūroj yra kietas ir kvepia smile.gif
Šiaip internete pilna aprašymų kaip atskirt, tik kad geriausia kiekvieną aliejų konkrečiai ieškot.
Atsakyti
Del kvapo ir spalvos sutinku, bet kokosu al. ir rafinuotas silumoj skysteja, saltyje kieteja
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 24, 18:51)
Del kvapo ir spalvos sutinku, bet kokosu al. ir rafinuotas silumoj skysteja, saltyje kieteja

tai gali būt drinks_cheers.gif
aš turėjau rafinuotą tokį, kuris netirštėdavo, visą laik skystas, gal kitoks koks su priedais buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 24, 20:51)

Kieteja ir zemesneje pliusineje temperaturoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Santaika @ 2010 11 23, 14:39)
Čia tik sviestmedžio nerafinuotas , 50ml. Kokosų ir abrikosų rafinuoti.
Prieš kelias dienas buvo geresnė akcija:
http://beta.lt/kauna...ni-jusu-groziui
Abu nerafinuoti.

Akciju organizatoriai žaidžia su kainom. Kiek zinau argano aliejaus 50ml kainuoja apie 30-35 Lt, ekologiškas jojobos aliejus 100ml kainuoja apie 25Lt. Kaip skelbia pardavėjas tai iš 98 atėmus argana 33lt išeina, kad jojoba kainuoja 66Lt/150ml. Kaip ir brangoka be akcijos. Akcijinė kaina 36Lt už 2 daiktus yra super. Tik akcijų organizatoriai kaip visada mulkina žmones su užkelta pradine kaina.
Atsakyti
koki ea patartumete lasinti i kuno sviestuka prevencijai nuo celiulito? g.gif
Atsakyti
Apelsinų.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 11 12, 21:15)

Muilas, Bugyte smile.gif  , nors kartais buna, kad reikia padaryti pertrauka arba pakaitalioti aliejus, jei oda staiga ima durniuoti.
Man buvo su argano aliejumi panasiai. Naudojau, dziaugiausi, oda svelnute, grazute- kad pradejo kisti poras, jokio svelnumo, jokio gerumo...Ir padejau as ji toli i spintele. Dabar, po kokio gero pusmecio issitraukiau bigsmile.gif - negaliu atsidziaugti  veido oda! Dar tiesa, ilasinu Nerolio lasiuka, bet cia daugiau del kvapo ax.gif

Tai mano bedom ner galo doh.gif Niekad su veido oda neturejau problemu del spuogeliu, ji kaip tik sausesne buvo, bet kokie metai vargstu. Pakeiciau visas savo naudotas veido priemones. Jau kuris laikas veida prausiu tik juoduoju Afrikos muilu, vakare patepu argano aliejum (kartais ersketroziu), o ryte naudoju Aubrey Rosa Mosqueta tonika ir drekinamaji krema. O pasirodo gali netikt nei muilas, nei aliejus. Jau nezinau nei ka naudot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 11 24, 21:02)
Kieteja ir zemesneje pliusineje temperaturoje  smile.gif

zinau, apibreztai parasiau ne apie tikslia temp., o apie fakta, kad ir rafinuotas elgias taip pat kaip nerafinuotas jai kintant
Atsakyti
Sveikos. Perverčiau temą, labai sudomino, jungiuosi prie jūsų.
Esu visiška nemokša šitoj srity, tad gali būti, kad ateity pateiksiu daug klausimų, nepykit 4u.gif

Pati aliejus bandžiau tik plaukam. Turėjau problemų su slinkimu, nežinau, kiek tie aliejai naudos davė, bet kad plaukai jų dėka nuostabūs - faktas!

Taigi, mano porą išbandytų aliejų:
KOKOSO. Visai draugiškas, didelių stebuklų nepastebėjau, bet plaukai toleravo.
JAZMINŲ. Atgaivino plaukus net labai, dažnai naudojų kaip bazinį plaukų kaukėms.
GARSTYČIŲ. Puikus daiktas stimuliuoti galvos kraujotaką. Man patiko.
LAURO LAPŲ. Sėkmingai nuramino sudirgusią galvos odą, plaukai po jo tapo purūs.
Taip pat naudoju jau paruoštą produktą AMLA aliejų (kaip rašo sudėtis agrastinių lapainių vaisių ekstrakto ir augalinių aliejų mišinys). Nežinau kiek šis produktas natūralus, bet plaukams mano tikras stebuklas.

Taip pat labai sudomino, jog pačios gaminatės kremus. Reikėtų ir man bandyti, nes turiu be galo jautrią odą, negaliu naudoti bet ko, kas turi visokios neaiškios chemijos, net paprastas vanduo man sukelia alergiją. Gal galėtumėt patarti, kokie aliejai tiktų jautriai veido odai? Kol kas pabandžiau tik argano, lyg ir nieko blogo nepastebėjau.
Atsakyti
biziukas, o kokios firmos tas Amla aliejus buvo? kur pirktas? Aš labai noriu gerą amla aliejų išbandyt, girdėjau irgi atsiliepimų, kad stebuklus daro smile.gif
Pati nusipirkau sudėties nepaskaičius kartą štai tokį: user posted image
tai taip ir stovi porą kartų panaudotas, nes pamačiau, kad sudėty pirmu numeriu parafinas ir mečiau tą reikalą doh.gif noriu dabar gerą nusirkti, natūralų 4u.gif
Atsakyti