QUOTE(Satura @ 2010 11 12, 13:06)
manau, diskusija peržengė etiškumo ribas. Ne Jums mane siuntinėti pas kažką konsultacijų, patarimų ir vertinti mano žinias, profesionalumą, aiškinti, kur lankausi, ką skaitau, kur "publikuoju" - negi muse ant peties nuolat tupit?
ir taip, protingi žmonės tikrai atsirinks, ką naudoti
o dėl argumentų, tai manau, ne vienai temoje būtų įdomios konkrečios parduotuvės, kuriose parduodami nuostabūs rafinuoti aliejai. Rudugys, kas dar?
ir taip, protingi žmonės tikrai atsirinks, ką naudoti
o dėl argumentų, tai manau, ne vienai temoje būtų įdomios konkrečios parduotuvės, kuriose parduodami nuostabūs rafinuoti aliejai. Rudugys, kas dar?
ir ko cia pykti is karto?
tiesiog nuosirdziai patarsiu, ispleskite savo zinias placiau
etiskumo ribu niekas neperzenge, na mano puse neperzenge, apie jus negaliu komentuoti.Rudugio neverta mineti, tegul kiekviena turi savo nuomone apie sia parduotuve (beje, joje nei karto nesu pirkusi produktu tik del man vienai zinomu dalyku). kiekvienos teise yra rinktis, kur nori apsipirkineti. tikrai neuzsiimsiu reklama ir nereklamuosiu kazkokios parduotuves, man uz reklama niekas pinigu nemoka nemazai geru ir tikrai kokybisku alieju pardavinejanciu parduotuviu yra uzsienyje, lietuvoje kiek teko susidurti, tik pora.
ir beto mes cia dviese diskutavome, ne kurioje parduotuveje prekiaujama aukstos kokybes rafinuotais aliejais, o tiesiog apie pati rafinuota alieju.
o jus, kaip protinga moteris turite zinoti, tokius prekybos taskus