Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

QUOTE(Satura @ 2010 11 12, 13:06)
manau, diskusija peržengė etiškumo ribas. Ne Jums mane siuntinėti pas kažką konsultacijų, patarimų ir vertinti mano žinias, profesionalumą, aiškinti, kur lankausi, ką skaitau, kur "publikuoju" - negi muse ant peties nuolat tupit?

ir taip, protingi žmonės tikrai atsirinks, ką naudoti  drinks_cheers.gif

o dėl argumentų, tai manau, ne vienai temoje būtų įdomios konkrečios parduotuvės, kuriose parduodami nuostabūs rafinuoti aliejai. Rudugys, kas dar?

ir ko cia pykti is karto?
tiesiog nuosirdziai patarsiu, ispleskite savo zinias placiau
etiskumo ribu niekas neperzenge, na mano puse neperzenge, apie jus negaliu komentuoti.
Rudugio neverta mineti, tegul kiekviena turi savo nuomone apie sia parduotuve (beje, joje nei karto nesu pirkusi produktu tik del man vienai zinomu dalyku). kiekvienos teise yra rinktis, kur nori apsipirkineti. tikrai neuzsiimsiu reklama ir nereklamuosiu kazkokios parduotuves, man uz reklama niekas pinigu nemoka smile.gif nemazai geru ir tikrai kokybisku alieju pardavinejanciu parduotuviu yra uzsienyje, lietuvoje kiek teko susidurti, tik pora.

ir beto mes cia dviese diskutavome, ne kurioje parduotuveje prekiaujama aukstos kokybes rafinuotais aliejais, o tiesiog apie pati rafinuota alieju.

o jus, kaip protinga moteris smile.gif turite zinoti, tokius prekybos taskus
Atsakyti
QUOTE(juste85 @ 2010 11 12, 12:34)
nemazai geru ir tikrai kokybisku alieju pardavinejanciu parduotuviu yra uzsienyje,

na ko taip iškart apie reklamą? Parašykit porą adresų, užmesim akį, kas ten užsienyje per stebuklai rolleyes.gif

ant tokių žmonių kaip Jūs pykti neturiu ko. Į asmeniškumus atsakyti taip pat nematau reikalo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 12, 13:42)
na ko taip iškart apie reklamą? Parašykit porą adresų, užmesim akį, kas ten užsienyje per stebuklai rolleyes.gif

ant tokių žmonių kaip Jūs pykti neturiu ko. Į asmeniškumus atsakyti taip pat nematau reikalo smile.gif

gudri kaip lape biggrin.gif tiesiogiai neivardinsiu kompaniju, kurios gamina aukstos kokybes rafinuotus bei nerafinuotus aliejus, nes tokios paieskos man daug kainavo, ne apie sedejima prie google kalbu smile.gif, bet tiesiogines keliones bei degustavimas. tiesiog sakau, kad tokiu yra, kaip vadinate stebuklu, bet tai kur kas zemiskiau nei jums atrodo smile.gif jei jus domins, galesiu nurodyti Lietuvoje naujai besikuriancios parduotuves duomenis, tuomet kai ji prades veikti.
Atsakyti
QUOTE(juste85 @ 2010 11 12, 13:09)
jei jus domins, galesiu nurodyti Lietuvoje naujai besikuriancios parduotuves duomenis, tuomet kai ji prades veikti.

domins vien iš smalsumo. Dabar bent akivaizdu, kad kalbėjo verslininkė. Diskusija išsemta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juste85 @ 2010 11 12, 13:09)
gudri kaip lape  biggrin.gif  tiesiogiai neivardinsiu kompaniju, kurios gamina aukstos kokybes rafinuotus bei nerafinuotus aliejus, nes tokios paieskos man daug kainavo, ne apie  sedejima prie google kalbu smile.gif

g.gif tai ar gaila pasidalinti info? viena vistiek neispirksi turbut visu tose pard. siulomu alieju smile.gif o kelioniu ir degustavimo niekas neatims, juk cia patirtis, sau, o ne kazkam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 12, 14:11)
domins vien iš smalsumo. Dabar bent akivaizdu, kad kalbėjo verslininkė. Diskusija išsemta  rolleyes.gif

lotuliukas.gif jusu nuomone labai klaidinga, as ne verslininke, as tik padedu "tokiems" konsultuojant, patariant ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 12, 14:12)
g.gif tai ar gaila pasidalinti info? viena vistiek neispirksi turbut visu tose pard. siulomu alieju smile.gif o kelioniu ir degustavimo niekas neatims, juk cia patirtis, sau, o ne kazkam smile.gif

pasikartosiu, jei domins, tikrai pranesiu duomenis Lietuvoje naujai besikuriancios prekybos vietos, siuo metu ten nieko nerasit, tik tuscia vieta smile.gif man tikrai negaila, nes as neketinu tik viena ten apsipirkineti smile.gif tiesiog zmones siuo metu atidarineja nauja internetine parduotuve pradziai, tam kad Lietuvos rinkoje atsirastu aukstos kokybes alieju, ir irodytu, kad rafinuoti aliejai nera blogis, kaip skelbiama placia gerkle visur.
Atsakyti
bus labai įdomu pažiūrėti į tuos įrodymus smile.gif Man dar keistas aspektas išryškėjo: lyg ir konsultuojat savininkus, o kiek gerųjų medžiagų yra likę rafinuotame aliejuje - ir nežinot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 12, 14:25)
bus labai įdomu pažiūrėti į tuos įrodymus smile.gif Man dar keistas aspektas išryškėjo: lyg ir konsultuojat savininkus, o kiek gerųjų medžiagų yra likę rafinuotame aliejuje - ir nežinot  g.gif

jus cia tikrai juokaujat su keistais aspektais? doh.gif geruju medziagu kiekius zino kompanijos, kurios atlieka rafinavimo procesus, nes pas juos visi kalkuliaciniai skaiciavimai, analizes, tyrimai ir t.t., ne pas mane biggrin.gif patys prekybininkai zino tik tiek, kiek gauna informacijos is pardaveju ar gamintoju. Satura, pripazinkit, kad sitoj srity jums tikrai truksta informacijos, jei esate tiesiog naturalios kosmetikos salininke, tai yra puiku, pagirtina, sveikintina. bet nekelkit kvailu teoriju i pavirsiu. Dekui. nes kur as nesuprantu, ten savo liezuvio nekisu. manau tikrai diskusija yra issemta ir baigta, nes prasideda piktybiskas bendravimas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juste85 @ 2010 11 12, 13:42)

nuo to reikėjo ir pradėti: esu suinteresuotas žmogus, esu iš dalies atsakinga už kitų žmonių verslo sėkmę. Ir visiems viskas iškart būtų aišku.

aš neslepiu, kad neturiu savo verslo, su niekuo nesusijusi, niekam neatstovauju, bet kaip pirkėja, vartotoja mėgstu natūralius, neperdirbtus aukštos kokybės produktus.

tai yra esminiai nuomonių skirtumai ir subjektyvumo iš Jūsų pusės faktorius, o ne piktybiškas bendravimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juste85 @ 2010 11 12, 14:18)
pasikartosiu, jei domins, tikrai pranesiu duomenis Lietuvoje naujai besikuriancios prekybos vietos, siuo metu ten nieko nerasit, tik tuscia vieta  smile.gif  man tikrai negaila, nes as neketinu tik viena ten apsipirkineti smile.gif tiesiog zmones siuo metu atidarineja nauja internetine parduotuve pradziai, tam kad Lietuvos rinkoje atsirastu aukstos kokybes alieju, ir irodytu, kad rafinuoti aliejai nera blogis, kaip skelbiama placia gerkle visur.

O jus nenorite pakeliauti, padegustuoti nerafinuotu alieju? Ir pristatyti Lietuvos rinkai nerafinuotu, geru alieju? Ju yra jau, bet konkurencija visada sveika paprastam pirkejui, vartotojui.
Ot tai mes cia jumi butume uzpuole su prasymais bigsmile.gif - o apie rafinuotus g.gif , man atrodo ne ten eikvojate savo jegas...Zmones jau vis protingyn ir protingyn, domisi, skaito, gilinasi, iesko geriausiu is geriausiuju.
Rafinuotu alieju yra net atskiros parduotuves- su kraneliais talpu pristatyta- tik atsisuki, ciurkst ko nori...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 12 lapkričio 2010 - 14:20
QUOTE(Satura @ 2010 11 12, 15:09)
QUOTE(juste85 @ 2010 11 12, 13:42)

nuo to reikėjo ir pradėti: esu suinteresuotas žmogus, esu iš dalies atsakinga už kitų žmonių verslo sėkmę. Ir visiems viskas iškart būtų aišku.

aš neslepiu, kad neturiu savo verslo, su niekuo nesusijusi, niekam neatstovauju, bet kaip pirkėja, vartotoja mėgstu natūralius, neperdirbtus aukštos kokybės produktus.

tai yra esminiai nuomonių skirtumai ir subjektyvumo iš Jūsų pusės faktorius, o ne piktybiškas bendravimas smile.gif

uzejau i sita tema, neprisitatyneti kaip suinteresuotas, uz kitu zmoniu versla atsakingas zmogus smile.gif (jei buciau suinteresuota kazkuom konkreciai, as jus buciau nukreipusi pas tam tikrus prekybininkus del ju klientu rato ispletimo, kaip kad megsta cia kai kurios internetines ir ne tik parduotuves pasireklamuoti smile.gifo pasidalinti savo ziniomis apie rafinuota alieju, skirtumus tarp nerafinuoto ir t.t, griztumete i pradzia pamatytumete, kad mano interesai kitokie nei pati isivaizduojate.
Atsakyti