Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

QUOTE(Gintariuxt @ 2010 11 10, 13:26)
tai teks interetinese ziuret, nes paprastose ner...

Kaip matau AN turi: http://www.aromanatu...tu-aliejus.html mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 11 05, 08:10)
vat noreciau sumaisyti alieju misinuka "tipo" jaunystes eliksyra  biggrin.gif  galvoju kokie cia aliejai tiktu - argano kaip pagrinda imciau gal, siek tiek ersketroziu, gal moringu? mastau.gif gal dar vit E ideti? ir gal kokiu EA ideti, tik nzn kokiu, kad tiktu 26metu merginai... ar dar kokiu alieju ideti?

Labai geras aliejų mišinys brandžiai odai - tipo ,,jaunystės eliksyras"yra Kvapų namuose user posted image
Ten tikrai įeina argano, erškėtrožių, agurklės, makadamijų ir kt. aliejai , aš net suabejojau, ar efektyvesnį būtų galima pasidaryti. Taip pat visai neblogai naudoti ir vieną erškėtrožių aliejų- aš bandžiau, poveikis tikrai stiprus. O dėl eterinių aliejų nežinau, mano oda jautri, tai su jais veido odai neekperimentuoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2010 11 10, 19:41)
Labai geras aliejų mišinys brandžiai odai - tipo ,,jaunystės eliksyras"yra Kvapų namuose user posted image
Ten tikrai įeina argano, erškėtrožių, agurklės, makadamijų  ir kt. aliejai , aš net suabejojau, ar efektyvesnį būtų galima pasidaryti. Taip pat visai neblogai naudoti ir vieną erškėtrožių aliejų- aš bandžiau, poveikis tikrai stiprus. O dėl eterinių aliejų nežinau, mano oda jautri, tai su jais veido odai  neekperimentuoju  schmoll.gif

bet 26 metų merginos odos tai tikrai dar nepavadinčiau brandžia. Gal geriau paieškoti iš tų pačių mišinių sausai, riebiai arba normaliai odai (pagal jos poreikius).
Atsakyti
QUOTE(gira @ 2010 11 10, 23:49)
bet 26 metų merginos odos tai tikrai dar nepavadinčiau brandžia.

būtent šitą mišinį siūlo mišrioms odoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gira @ 2010 11 10, 16:49)
bet 26 metų merginos odos tai tikrai dar nepavadinčiau brandžia. Gal geriau paieškoti iš tų pačių mišinių sausai, riebiai arba normaliai odai (pagal jos poreikius).

Kokius aliejus ir kodėl, jūsų manymu, galima tik "brandžiai odai" naudot, o jaunai negalima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 10, 23:54)

geras, o aš galvojau, kad brandžiai odai tai jau skaitosi vyresnio amžiaus, raukšlėtai ir panašiai. Mano pačios oda mišri, tai man pasiūlė mišinuką riebiai odai
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2010 11 11, 01:00)
Kokius aliejus ir kodėl, jūsų manymu, galima tik "brandžiai odai" naudot, o jaunai negalima?  ax.gif

Aš ir nesakiau, kad negalima, tiesiog kaip jau rašiau ankstesniam poste, brandžią odą įsivaizduoju jau raukšlėtą, išsausėjusią ir panašiai.
Turbūt tokioms nelabai nusimanančioms kaip aš reikėtų labiau patylėt su savo patarimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gira @ 2010 11 11, 01:10)
Mano pačios oda mišri, tai man pasiūlė mišinuką riebiai odai

gerai, kad parašei - štai ir išsiaiškinsim smile.gif Mano oda mišri, bet Kvapų namuose rekomendavo būtent mišinį brandžiai odai. Man atrodo, kad tas mišinys riebiai odai gali vos pasausinti, poras sutraukti šiek tiek. Jei norėtum švelnesnio efekto, reiktų būtent "brandaus" mišinio biggrin.gif

kita vertus, ten gal vietoje į tave gyvai pažiūrėjo ir turėjo savų argumentų, kodėl pasiūlyti aliejų mišinį riebiai odai. Visai gali būti, kad jis tau tinkamiausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2010 11 10, 20:41)
Ten tikrai įeina argano, erškėtrožių, agurklės, makadamijų  ir kt. aliejai , aš net suabejojau, ar efektyvesnį būtų galima pasidaryti. Taip pat visai neblogai naudoti ir vieną erškėtrožių aliejų- aš bandžiau, poveikis tikrai stiprus. O dėl eterinių aliejų nežinau, mano oda jautri, tai su jais veido odai  neekperimentuoju  schmoll.gif

QUOTE(Satura @ 2010 11 11, 00:54)

4u.gif kai tik mano oda yra misri. reiks pagalvot, gal isigyti, nors siuos aliejus turiu ir atskirai. tai jauciu reiks sumaisyti.

man pasiule levandu ea imaisyti... visur ieskojau ir neradau uztektinai info apie ji..
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 11 11, 08:47)
4u.gif kai tik mano oda yra misri. reiks pagalvot, gal isigyti, nors siuos aliejus turiu ir atskirai. tai jauciu reiks sumaisyti.

man pasiule levandu ea imaisyti... visur ieskojau ir neradau uztektinai info apie ji..

Produkto aprašymas:
Eterinis tikrųjų levandų aliejus gaminamas iš levandų žiedų hidrodistiliacijos būdu.

Savybės:
skausmą mažinantis, gydantis žaizdas,
raminamasis,
antiseptinis,
priešreumatinis,
apsaugo nuo kandžių, patalpų aromatizatorius.

Naudojimas:
renitas,
laringitas,
nervingumas, nepastovi nuotaika, emocinė įtampa,
podagra,
hipertenzija,
raumenų skausmai,
herpesas, enzema, vabzdžių įkandimai,
plaukų slinkimas, pleiskanos.

Ekologiškas, sertifikuotas Ecocert. Kilmės šalis: Prancūzija

Šis aliejus gali būti naudojamas ant odos grynas.

Manau pakankamai info, ir geriausia išbandyti pačiai, tada viskas geriausiai ir pasimato. Man patinka lenavdų EA nes jis neerzina odos ir jį galima tiesiog tepti gryną nepraskiestą kitais aliejais.
Atsakyti
QUOTE(Shiwa @ 2010 11 11, 10:08)
Produkto aprašymas:
Eterinis tikrųjų levandų aliejus gaminamas iš levandų žiedų hidrodistiliacijos būdu.

Manau pakankamai info, ir geriausia išbandyti pačiai, tada viskas geriausiai ir pasimato. Man patinka lenavdų EA nes jis neerzina odos ir jį galima tiesiog tepti gryną nepraskiestą kitais aliejais.

man levandu rekomendavo atseit jaunystes eliksirui. Jaunystes eliksyru as vadinu ne brandziai odai, o kad ilgiau issaugoti odos jaunyste... smile.gif bet jokiu aprasymu ta tema, kad pvz. naikina laisv radikalus, mazina rauksles, apsaugo nerandu... tai ir nzn ar det jo i misini ar neverta.
Atsakyti
Kad levandas grynas galima tepti ant odos nepritarčiau. Jei nejautri oda, tada gal. Bet šiaip, jos turi kvapiųjų sudedamųjų dalių, kurios gali sukelti dermatitą, ypač pasiteps ir į saulę išėjus.
Atsakyti
levandos nėra fototoksiškos smile.gif
Atsakyti