Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

QUOTE(Jolirta @ 2010 11 08, 12:27)
aciukas 4u.gif o kaip priklijuojat, kad nenukristu? Ar su dideliu dideliu ranksluosciu smile.gif

aha su labai dideliu ,perlenkiu per puse ir apvynioju pagalve tada jis niekur nenuslenka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 08, 14:29)

Tai kad daugelis aliejų rūšių tinkamos tepti esant nudegimams saulėje, sergant žvyneline, dermatitu, suskeldėjusiai rankų, kojų, alkūnių, kelių odai.

Aišku, dermatologams iš to naudos jokios, neišrašys receptuko - negaus atkato. Juk aliejus toks pigus ir kiekvienam prieinamas gydymo būdas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 08 lapkričio 2010 - 13:34
QUOTE(NIDCKA @ 2010 11 08, 15:33)
aha su labai dideliu ,perlenkiu per puse ir apvynioju pagalve tada jis niekur nenuslenka 4u.gif

ot kokia nesusipratele,maniau, kad ant galvos sukate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 08, 14:29)
dehidratuotą odą tikrai netepčiau aliejumi
juk aliejus vis dėl to odą labiau maitina nei drėkina  ax.gif

O tai kaip tada yra su tais aliejais, kurie rekomenduojami sausai odai, pvz. Sausa veido oda - Nerafinuoti aliejai: Čampakų pomada, Monoi, Argano aliejus, Mango sviestas, Sviestmedžių aliejus (šaltinis: Kvapu namai)? Negi jie dar labiau ją nudehidratuoja g.gif

Atsakyti
O man irgi įdomu dėl aliejų ir sausos odos. Gal galima pridėti kažkokių priedų į aliejus tada, kad ne tik maitintų, bet ir drėkintų. Mano kūno oda be galo sausa, galvojau, kad aliejus vienintelis išsigelbėjimas jai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2010 11 08, 14:09)
Laba,norejau pasiteirauti, kai nakciai issitepate aliejumi plaukus, kuo apsaugote pagalves smile.gif

apvynioju plaukus maistine plevele, ant virsaus susuku tiurbana
Atsakyti
QUOTE(gira @ 2010 11 08, 15:41)
O man irgi įdomu dėl aliejų ir sausos odos. Gal galima pridėti kažkokių priedų į aliejus tada, kad ne tik maitintų, bet ir drėkintų. Mano kūno oda be galo sausa, galvojau, kad aliejus vienintelis išsigelbėjimas jai  g.gif

o gal is pradziu sudrekinti oda reiketu hidrolatu (su glicerinu pvz) ir paskui ant dregnos odos tepti alieju?
Atsakyti
O koks aliejus ar jų mišinys, tiktų kūnui, celiulito, strijų profilaktikai? Kad stangrintų šiek tiek odą ir lengvai susigertų?
Papildyta:
Beje gal kažkokį aliejų specialiai krutinei naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2010 11 08, 14:09)
Laba,norejau pasiteirauti, kai nakciai issitepate aliejumi plaukus, kuo apsaugote pagalves smile.gif

o as nusipirkau trikotazine kepure - man taip patogiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 11 08, 21:55)
o as nusipirkau trikotazine kepure - man taip patogiau ax.gif

atsiprasau,o cia speciali smile.gif?

Dekoju charismai:)
Papildyta:
QUOTE(gira @ 2010 11 08, 16:41)
O man irgi įdomu dėl aliejų ir sausos odos. Gal galima pridėti kažkokių priedų į aliejus tada, kad ne tik maitintų, bet ir drėkintų. Mano kūno oda be galo sausa, galvojau, kad aliejus vienintelis išsigelbėjimas jai  g.gif

ant dregnos odos tepkite alieju. smile.gif
Atsakyti
Mano oda tikrai sausa, pleiskanoja. Ir tepk netepus ją aliejais, geriau nebūna, situacija nesitvarko. Geriau tampa, kai jau ant tiesiog varvančios šlapios odos tepuosi aliejų. Bendra odos būklė perėjus prie aliejų pasitvarkė, pranyko mimikos raukšlelės aplink lūpas (nuo išsišiepimų), bet dar neatradau, ką daryti, kad viskas būtų tik labai gerai.
Atsakyti
Kad sausai odai būtų geriau, aliejus reiktų derinti su kokiu nors humektantu, t.y. drėgmę į odą pritraukiančiu (glicerinu, hialuronu, alijošium). Nes aliejus pats iš savęs drėgmės odai nesuteikia, tik sulaiko jos praradimą, veikia kaip emolientas (odą minkštinantis, raminantis ir t.t.). Taip pat juos reiktų tepti ant drėgnos odos.
Atsakyti