QUOTE(Burleska @ 2010 11 06, 04:41)
Pradėkime nuo kompetencijų išsiaiškinimo. Pati baigiau maisto technologijos studijas, kalbant apie maisto produktus (kas jau yra visiškas off'topic čia, bet atsiprašau), žinių turiu. O jūs viską žinote iš VBS?
Matau, turite polinkį fantazuoti. Asmeniškai nesu susidūrusi su 10 kartų besiskiriančiom rafinuoto ir nerafinuoto aliejaus kainomis. Juk nenaudojate aliejų iš AN ir KN maisto gaminimui
? Galima pirkti kokį sėmeninį aliejų šalto spaudimo iš turgaus ir galima pirkti tokį iš parduotuvės. Kainos skirsis labai puikiai.
Jūs ir vėl mane nustebinote
. Kuom jums blogas pienas "Mū"? Mūsuose galioja nežinia iš kur nusėdęs įsitikinimas, kad jis padarytas iš miltelių, todėl jis negenda. Tai yra viso labo sterilizuotas (apdorotas ultra aukšta temperatūra, kas reikštų virš 100 laipsnių Celsijaus) paprastas pienas, kuriame nebelieka bakterijų ir jų sporų, todėl jis negenda (tikiuos suprantate, kad gedimą sukelia bakterijos). Kalcis (pagrindinis komponentas, dėl kurio vertinamas pienas), sterilizavimo metu niekur nedingsta. Gal suskyla koks vitaminas, esantis piene, bet kadangi ten jų labai maži kiekiai, tai nėra didelis nuostolis.
Kuo skiriasi geras šalto spaudimo aliejus nuo blogo šalto spaudimo aliejaus
?
Šiaip niekas nekaltas, kad kai kurie žmonės leidžiasi mulkinami. Jei aš perku Johnsons aliejuką, aš tikrai nesitikiu, kad tepsiuosi GERAISIAIS šalto spaudimo aliejais
Tai aš ir linkiu dar tos info jums šiek tiek parinkti
. Ir gero bado
Labai gerai, kad baigete maisto technologijos studijas. Vat nuo tu jusu maisto technologiju ir mirsta zmones Lietuvoi sulauke 50-60 metu. Turbut zinote, kad kuo labiau produktas yra termiskai apdorotas, rafinuotas ar kitokiais budais apdirbtas tuo labiau yra niekinis. Ir zmogaus organizmas tokio maisto praktiskai neisisavina.
Ilga laika vartojant toki maista po 20-30 meteliu prasideda ivairus negalavimai kuria daznai baigiasi liudnai.
O kas liecia piena ir geraji kalci jame tai cia yra visiskas "briedas" sugalvotas JAV marketologu 20 a. pradzioje, kad pakelti zemes uki. Pasiklauskit pas rimtus medikus ir jie jums pasakys, kad kalcio is pieno organizmas pasisavina geriausiu atveju apie 10-20 rpoc. likusi dalis nuseda sanariuose, plauciause, kituose organuose, kaupia organizme vandeni ir gleives. O gleivese gyvena ivairus parazitai kurie savo isskyromis dar labiau uztersia tosinais organizma.
Jeigu norite gauti kalcio is pieno tuomet reiketu vartoti rugscius pieno produktus - kefyra, jugurta, pasukas ir tai su protu.
Jeigu zmogus laiku nesusirupina savo sveikata ir mityba, ir dideliais kiekiais vartoja maisto technoligijos gaminius jis tampa geru Lietuvos pilieciu ir mirsta netoli pensijos arba tik jos sulaukes. Tik kyla klausimas ar tokia politika yra atsitiktine, ar vykdoma specialiai, norint atsikratyti pensininku.
O jeigu zmogus ir susirupina savo sveikata budamas 40-50 metu, retas kuris rimtai tuo uzsiima. Dazniausiai nesa pinigus i ivairius naturalios medicinos centrus, kad pravalytu organizma, o pats toliau kemsa niekinius maito technologijos gaminius.
Mano kompetencija verslo valdyme. O verslui svarbiausia didziausias pelnas maziausiomis sanaudomis. Zmoniu sveikata ir gerove cia paskutineje vietoje. Tam pajungiamos ir Jusu maisto technologijos.
Kokia Lietuva tokios ir zinios.