Daug kur yra... Aš renkuosi dabar iš aromanatural.lt ir aroma-zone.com. Aroma Zone patinka, kad galima išbandyti ir labai mažą kiekį įvairių aliejų (10ml).
aromanatural.lt
ekolinija.lt
ekolinija.lt
QUOTE(bllonde @ 2010 10 06, 20:40)
aciu tik netaip paklausiau labiau domintu uzsienio internetines parduotuves. noreciau argano bei dar keliu alieju, aroma-zone nelb didelis pasirinkimas
Nedidelis? Kad man atrodo didesnio kitur ir nerasit... Gal ne ten žiūrit. Pas juos virš 50 rūšių aliejų, tik, man atrodo, reikėtų rinktis pažymėtus "BIO".
http://www.aroma-zon...ra_vegetale.asp
Aš perku www.love-eco.lt arba siunčiuosi iš užsienio.
QUOTE(Shiwa @ 2010 10 06, 23:52)
Aš perku www.love-eco.lt arba siunčiuosi iš užsienio.
ar gera kokybė iš love-eco?
QUOTE(Scurry @ 2010 10 07, 08:21)
ar gera kokybė iš love-eco?
Na manęs nei karto nenuvylė kokybė pas juos.
QUOTE(asami @ 2010 10 06, 19:14)
dar yra wwww.gyvojikosmetika.lt
na va, suzinojau dar 2 naujas interneto parduotuves
kas naudojat aliejus, noreciau paklausti, ar bandet pacios gamintis kremus ir pan.? kazin, ar verta pradet zaisti su jais? vis delto, daug sudedamuju daliu reiketu pirkti.. brangu ir visko greiciausiai nesunaudociau. galbut ekologiski nerafinuoti aliejai pakankamai gerai ir nereikia "isradineti dviracio" kaip manot?
kas naudojat aliejus, noreciau paklausti, ar bandet pacios gamintis kremus ir pan.? kazin, ar verta pradet zaisti su jais? vis delto, daug sudedamuju daliu reiketu pirkti.. brangu ir visko greiciausiai nesunaudociau. galbut ekologiski nerafinuoti aliejai pakankamai gerai ir nereikia "isradineti dviracio" kaip manot?
Aš pati jau metus gaminuosi veido ir kūno kremus, lūpų balzamus. Kadangi kremui reikia apie 10-20 ml aliejaus (čia lengvesnis veido pvz), hidrolato apie 60-80 ml arba distiliuoto vandens ir rišamosios medžiagos (emulsinis vašks, man jis ypatingai patinka lūpom - bičių vaškas) tai savikaina kremuko gaunasi labai maža. Aišku pirmą kartą pradedant dar reikia susipirkti papildomas priemones, kaip koncervantus, gliceriną, sviestukus, EA, bet jų užtenka labai ilgam.
QUOTE(Langoza @ 2010 10 06, 12:11)
o blakstienos ar padeda? stiprina? skatina augima?
nes dauguma tai ricina tepa blakstienas?
nes dauguma tai ricina tepa blakstienas?
Na kadangi tepu nereguliariai tai nelabai ka galiu pasakyti is savo patirties.
Bet jis turi tokiu savybiu - skatina plauku, antakiu, blakstienu augima.
QUOTE(asami @ 2010 10 07, 09:50)
kas naudojat aliejus, noreciau paklausti, ar bandet pacios gamintis kremus ir pan.? kazin, ar verta pradet zaisti su jais? vis delto, daug sudedamuju daliu reiketu pirkti..
taip verta, kodel turetu buti neverta nieko daug nereikia, pats paprasciausias var. galetu netgi buti vaskas, distiliuotas vanduo ir norimas aliejus.
as siunciuosi is akomaskincare