man po 1-2- valymu aliejum buvo issoke 2 siaubingai dideli spuogai, giluminiai ir baisus (giluminiu isvis niekad neturejusi nuo paauglystes laiku), bet apsivale visas veidas, ypac patenkinta T zona: susitrauke ir issivale poros. mano jautriausia vieta - smakras - tai kai tik hormonai sukyla - iskar paberia smakra. tai buvo dabar vel sukyle, dariausi 4 dienas is eiles valymus - ir viska puikiausiai nueme bet 10 dienas is eiles daryti man butu per daug, nepaisant to, kad mano oda misri - i riebuma, per daug butu issausinta oda, tad vakar ju nebedariau valymo, duodu odai pailseti.
QUOTE(Jogurtine @ 2010 11 04, 00:56)
Ka galetumet pasakyti apie Loccitane
ačiū, tik mėgėja O koks konkrečiai klausimas? Čia L'Occitane eterinių aliejukų mišinys iš mėtos, pušies ir rozmarino, visai tikėčiau, kad geras, nes jie dalį produktų ir švarių gamina Šiaip kiek esu turėjusi mišinių, man vistik nepasiteisino - pabosta, norisi pakeisti kvapą. Kam konkrečiai šitą norėtum naudoti?
QUOTE(bamba @ 2010 11 04, 08:39)
Pabandžiau daryt aliejinį veido valymą 10dienų, tai nu net nežinau kas veidui pasidarė
daug ir nuo aliejaus priklauso. Kokiu valei? Aš renkuosi kuo lengvesnį - kamelijų, moringų
Sakykit kokosu aliejus is sveiku produktu - pas mane kai pilnai istirpsta aliejus, yra nuosedu, grudeliu. ar tai normalu?
QUOTE(Eve-line @ 2010 11 04, 11:01)
Sakykit kokosu aliejus is sveiku produktu - pas mane kai pilnai istirpsta aliejus, yra nuosedu, grudeliu. ar tai normalu?
kiek turejau kokosu is skirtingu tiekeju - visi buvo be nuosedu, absoliuciai skaidrus.
QUOTE(bamba @ 2010 11 04, 08:39)
Pabandžiau daryt aliejinį veido valymą 10dienų, tai nu net nežinau kas veidui pasidarė Po 7os dienos iššoko vienas giluminis spuogas, galvojau valosi oda ir tesiau.. po 9 dienų dar trys, o pabaigus 10 dienų ciklą, turiu tokius 6 Inkštirų nepamažėjo, spuogai negyja, veidas atrodo nekaip (šiaip spuogų neturėdavau, tik inkštirų). Jei negerės teks gal pas dermatologą eit, nes tie spuogai milžiniški, ištinę net nemačius tokių
O gal paprasciausia aliejus netiko? Juk ne visiems skirtinai viskas tinka..
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 04, 11:37)
kiek turejau kokosu is skirtingu tiekeju - visi buvo be nuosedu, absoliuciai skaidrus.
ir as anksciau turejau be nuosedu, o dabar pasitaike matyt su kokoso drozlem. idomu ar nieko blogo.
QUOTE(Eve-line @ 2010 11 04, 12:37)
ir as anksciau turejau be nuosedu, o dabar pasitaike matyt su kokoso drozlem. idomu ar nieko blogo.
Jei ten tikrai tik drozles, tai nieko baisiaus.
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 04, 07:37)
man po 1-2- valymu aliejum buvo issoke 2 siaubingai dideli spuogai, giluminiai ir baisus (giluminiu isvis niekad neturejusi nuo paauglystes laiku), bet apsivale visas veidas, ypac patenkinta T zona: susitrauke ir issivale poros. mano jautriausia vieta - smakras - tai kai tik hormonai sukyla - iskar paberia smakra. tai buvo dabar vel sukyle, dariausi 4 dienas is eiles valymus - ir viska puikiausiai nueme bet 10 dienas is eiles daryti man butu per daug, nepaisant to, kad mano oda misri - i riebuma, per daug butu issausinta oda, tad vakar ju nebedariau valymo, duodu odai pailseti.
aš vat įtariu, kad man irgi 10 kartų per daug buvo, beto oda mano sausoka...
Anksčiau darydavau kartą per savaitę kažkur, tai viskas gerai buvo... nepastebėjau, kad inkštirų apmažėtų, bet šiaip suminkštindavo odą ir bent nekenkė
QUOTE(Satura @ 2010 11 04, 08:52)
daug ir nuo aliejaus priklauso. Kokiu valei? Aš renkuosi kuo lengvesnį - kamelijų, moringų
QUOTE(naura14 @ 2010 11 04, 10:01)
O gal paprasciausia aliejus netiko? Juk ne visiems skirtinai viskas tinka..
dariau pirma su abrikosų kauliukų + ricinos, o paskui perėjau prie sezamo+ricinos. Aš abejoju ar į aliejus taip reaguoja, nes sezamo naudoju jau 2 metus (kartais vietoj kremo prieš miegą, arba tam pačiam valymui), tao veidui jis man labai gerai tinka, kiek pastebėjau...
Gal tikrai tie 10 kartų per daug išsausino?
O gal ricina? Aš kelis kartus su ja dariau ir taip pat giluminių pridygo, tai dbr tepu tik su erškėtrožių ir veidas švarus gražus.
QUOTE(micefee @ 2010 11 04, 12:26)
O gal ricina? Aš kelis kartus su ja dariau ir taip pat giluminių pridygo, tai dbr tepu tik su erškėtrožių ir veidas švarus gražus.
tik šiaip tepat kaip kremą/kaukę ar valymui? Aš atvirkščiai pagalvojau, kad gal ricinos mažai dedu
O erškėtrožių nebandžiau, ieškosiu pirkt, idomu visai
Pusiau valymą darau, pusiau kaip kremą tepu. Iš pradžių pamasažuoju, šiltą rankšluostį dedu, bet ant galo aliejaus visiškai nenuvalau, palieku prieš miegą šiek tiek kad įsigertų į odą ir pamaitintų.
Beje, ricina sausina veidą.
Beje, ricina sausina veidą.
QUOTE(micefee @ 2010 11 04, 14:26)
ricinos aliejus sausina, jei jusu oda linkusi i sausuma, patarciau atsisakyti ricinos. ja gali naudoti riebia oda turincios merginos, moterys ir tai nedideliais kiekiais. pabandykite atsisakyti ricinos aliejaus. pamatysite kita efekta.