Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

QUOTE(pokahonta @ 2010 10 29, 14:21)
merginos,gal kuri naudojat argano alieju? man jis vienas kiek per sunkus veidui,su kokiu kitu aliejuku galeciau maisyti?  4u.gif

pirmiausia, tai patarimas arganu alieju naudoti tik vakare pries miega, kad spetu susigerti. ir jei naudojat tai tik ne daugiau kaip pora lasiuku imasazuoti i veida. o maisyti galite su bet daugeliu alieju, tik reiktu atsizvelgti i jusu odos tipa
Atsakyti
O ar yra bandziusiu Monoi de Thaiti? Kazkaip KN taip graziai prirasyta, ir kokosas, ir dar visokie pribumbasai...
Tai galop, gal pasakytumete kurio gamintojo kokosu al. be riebalo kvapo?
Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 10 29, 15:21)
O ar yra bandziusiu Monoi de Thaiti? Kazkaip KN taip graziai prirasyta, ir kokosas, ir dar visokie pribumbasai...

as turiu gardeniju kvapo, tai kaifuoju nuo jo biggrin.gif nu nerealus kvapas thumbup.gif tepuosi kuna, dar kartais ir veida pasiteplioju. plaukams truputi gaila ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 10 29, 15:32)
Sveika,
As naudoju argano alieju paakiams. Labai lengvas sezamo aliejus, gal su juo pamaisius  butu  efektas kokio tikiesi  smile.gif

aciu labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(juste85 @ 2010 10 29, 15:36)
pirmiausia, tai patarimas arganu alieju naudoti tik vakare pries miega, kad spetu susigerti. ir jei naudojat tai tik ne daugiau kaip pora lasiuku imasazuoti i veida. o maisyti galite su bet daugeliu alieju, tik reiktu atsizvelgti i jusu odos tipa

as ir naudoju tik ant nakties mirksiukas.gif bet vistiek noretusi,kad skalsesnis butu,mano oda siaip misri, i sausuma, problemu su besikemsanciom porom ar spuogais neturiu,tik ziema daznai dehidratuota buna..
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2010 10 30, 18:55)
aciu labai  4u.gif
Papildyta:
as ir naudoju tik ant nakties  mirksiukas.gif bet vistiek noretusi,kad skalsesnis butu,mano oda siaip misri, i sausuma, problemu su besikemsanciom porom ar spuogais neturiu,tik ziema daznai dehidratuota buna..

man labiausiai prie sirdies lazdynu riesutu ir sezamo seklu aliejus. lazdynu riesutu geriausia kai yra riebi, misri, spoguota oda, o sezamo seklu tinka visiems odos tipams. siaip dar galite pabandyti su vynuogiu seklu aliejumi, jis irgi yra lengvas, tinkamas riebios odos prieziurai ir tuo paciu drekina sausa oda.
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2010 10 28, 12:22)
o kanapiu is "Rudugys" kvapas doh.gif  doh.gif  jausmas uzTepus  ant plauku lyg buciau "vaikstanti pelenine" doh.gif  doh.gif

Jums tie Rudugio aliejai normalus? Girdejau, kad bent jau saulegrazu alieju tai jie pilsto Ukrainos gamybos. Iki ekologijos ten kaip iki menulio. Is is viso i bet koki alieju pripyliai 20 proc saulegrazu aliejaus, praskiedei ir niekas ten nieko nesupras. Nebus nei naudos, nei zalos. Gausis placebo efektas. Butu gerai isgirsti daugiau atsiliepimu apie rudugio aliejus. Nes gali buti taip, kad pigia mesa sunys eda.

Tiek pamastymu. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bobute369 @ 2010 11 02, 00:57)
Jums tie Rudugio aliejai normalus? Girdejau, kad bent jau saulegrazu alieju tai jie pilsto Ukrainos gamybos. Iki ekologijos ten kaip iki menulio. Is is viso i bet koki alieju pripyliai 20 proc saulegrazu aliejaus, praskiedei ir niekas ten nieko nesupras. Nebus nei naudos, nei zalos.  Gausis placebo efektas.  Butu gerai isgirsti daugiau atsiliepimu apie rudugio aliejus. Nes gali buti taip, kad pigia mesa sunys eda.

Tiek pamastymu.  smile.gif  smile.gif  smile.gif

O tai is kur Jus perkate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bobute369 @ 2010 11 01, 23:57)
Jums tie Rudugio aliejai normalus?
Cia pati pigiausia alternatyva, kokybe tikrai nepasizymi smile.gif siaip turiu pati kelis ju aliejus, plaukams nieko, lazdynai ir veidui patiko, bet siaip veidui nesinori man ju alieju deti. pagrinde beverciai visi, bekvapiai kiek esu bandziusi. riebalas ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 02, 13:58)
Cia pati pigiausia alternatyva, kokybe tikrai nepasizymi smile.gif siaip turiu pati kelis ju aliejus, plaukams nieko, lazdynai ir veidui patiko, bet siaip veidui nesinori man ju alieju deti. pagrinde beverciai visi, bekvapiai kiek esu bandziusi. riebalas ir tiek

Is ko sprendziate apie bevertiskuma?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 11 02, 15:42)
Is ko sprendziate apie bevertiskuma?
Is veiksmingumo, kvapu nebuvimo smile.gif
Atsakyti
jei visi aliejai bekvapiai, vienodi, vadinasi, rafinuoti ir jų naudingumo tuščiai ieškoti net neverta smile.gif
Atsakyti
Mergaites, pls...
Parasykite prasau sudeti naturaliu geru aliejuku. Ziurejau uz 39 Lt - 10 ml, tai ten yra pagrindinis alyvuogiu aliejukas, o pacios esencijos (pvz. saldziuju migdolu aliejuko) iki 5% nuo sudėties. Ar tai normalu? g.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti