Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

QUOTE(micefee @ 2010 10 27, 09:31)
Kaip keista, bet man akomaskincare juodasis muilas irgi sausina veidą, nors sudėty pagrind sviestmedžių ir kokosų aliejai. Nusiprausus jaučiamas tempimas, bet poras sutraukia neblogai... Nežinau ką čia daryti, ar naudoti toliau ir papildomai drėkinti, ar nebepirkti jo...

Man irgi po prausimosi siuo muilu tempia oda,nors galvojau,kad kadangi pagamintas is sviestu tiks sausesnei odai,bet netinka,o kunui tai visai patinka.
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 10 28, 17:39)
Ne, aš pirkau nerafinuotus, šalto spaudimo rolleyes.gif
Taip,  naudoti plaukams , veidui reikia tik tokius mirksiukas.gif

O kas plaukams patiko labiausia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 10 26, 14:19)
Paprastas yra kietas, o nilinis skystesnis ir ji paprasciau tepti. Daugiau skirtumu nezinau  g.gif

Man paprastas sviestmedis nelabai patiko,kvapas ir poveikis neypatingas,o vat nilinis sviestmedis puikus,pasitepu rankas,jos tampa tokios minkstos svelnios rolleyes.gif dabar naudoju paakiams irgi patinka,paimu kruopelyte,gerai susigeria ir pamaitina rolleyes.gif

QUOTE(prokruste @ 2010 10 28, 10:52)
As tai siandien isbandziau kokosu alieju is AN. Kvapas tai nerealus. Atrodo, kad bandeles su kokosais kas keptu wub.gif

Gal ta indiska,kurio jau nera? bigsmile.gif Nes as uzsisakiau,kai dar buvo,bet vis neturiu laiko atsiimti doh.gif Labai nekantrauju isbandyti,tik gaila neturesiu su kuo palyginti,nes pirma karta perku kokosu alieju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 28 spalio 2010 - 17:14
QUOTE(white kitty @ 2010 10 28, 18:13)

Gal ta indiska,kurio jau nera?  bigsmile.gif  Nes as uzsisakiau,kai dar buvo,bet vis neturiu laiko atsiimti  doh.gif Labai nekantrauju isbandyti,tik gaila neturesiu su kuo palyginti,nes pirma karta perku kokosu alieju.

taip, indiskas. Nu nerealu. Vakare po duso issitepsiu ir vaiksciosiu kaip kokosine bandele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 10 28, 18:54)
taip, indiskas. Nu nerealu. Vakare po duso issitepsiu ir vaiksciosiu kaip kokosine bandele rolleyes.gif

O tai tas is Sri Lankos ne toks kvapnus? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2010 10 28, 11:22)
o kanapiu is "Rudugys" kvapas doh.gif  doh.gif  jausmas uzTepus  ant plauku lyg buciau "vaikstanti pelenine" doh.gif  doh.gif
Man silkem jis smirda biggrin.gif
QUOTE(prokruste @ 2010 10 28, 17:01)
pries koki menesiuka AN pardavinejo kokosu alieju, bet prie jo buvo parasyta, kad kvapas jo ne koks, o dabar naujo turi.
drinks_cheers.gif ir jis buvo pigesnis nei iprastai
QUOTE(baltagėlė @ 2010 10 28, 17:15)
Ar jie turi nerafinuoto lazdyno r. aliejaus?
Kokosus kūnui, beje man labai skaniai kvepia ax.gif . Esu vasarą pirkus iš kitos vietos, tai nekvepėjo, labiau riebalą kokį tai priminė schmoll.gif
Parasyta nerafinuotas smile.gif

Man labiau riebalas uzsiuodzia nei kokosai. silpnas kvapas aliejus.com kokosu:)
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 10 28, 20:30)
O tai tas is Sri Lankos ne toks kvapnus?  blink.gif

Nezianau. To dar nesu turejusi. Is Ganos turejau, tai tas riebalais smirdejo. Tai as su juo plaukus sutepu.
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 10 28, 09:27)
siandiena gavau  salto spaudimo, ekologiska migdolu alieju, pries tai jo neesu turejusi. kazkaip keista, kad jis visiskai be kvapo g.gif o kaip pas jus? nes pvz abrikosu kauliuku, avokado, kokosu ir kt. aliejai turi savo kvapus, o cia jokio..... g.gif

migdolu aliejus turi tureti svelnu savo kvapa (jei jo nera, reiskias aliejus yra dezodoruotas) ir vis tiek jis bus salto spaudimo ir ekologiskas
Atsakyti
QUOTE(juste85 @ 2010 10 29, 12:50)
migdolu aliejus turi tureti svelnu savo kvapa (jei jo nera, reiskias aliejus yra dezodoruotas) ir vis tiek jis bus salto spaudimo ir ekologiskas

Maniškis migdolų aliejus turi kažkokį specifinį kvapą, bet jis nėra stiprus ir ilgai nei ant odos, nei ant plaukų nesilaiko... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2010 10 29, 14:13)
Maniškis migdolų aliejus turi kažkokį specifinį kvapą, bet jis nėra stiprus ir ilgai nei ant odos, nei ant plaukų nesilaiko...  rolleyes.gif

dar aliejaus kvapo ir skonio stiprumas priklauso nuo kokybes. kokybe priklauso nuo augalo, is kurio gautas aliejus. kur jis uzauges, kokiomis salygomis, kaip surinktas ir kaip apdorotas.
norint atrasti tikrai kokybiska produkta, reikia bandyti ne per viena prekybos taska. zinoma, tam sugaistama laiko ir kainuoja pinigu.
todel patarimas butu toks, visokius prekybos centrus, ar didesnes parduotuves apeiti ( as taip elgiuosi rinkadamas produkta), susiradus mazesni prekybos taska, susizinoti is ten kuo daugiau informacijos apie tai, ka nori isigyti. patikimas pardavejas nebijos tau suteikti informacijos.
Atsakyti
merginos,gal kuri naudojat argano alieju? man jis vienas kiek per sunkus veidui,su kokiu kitu aliejuku galeciau maisyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2010 10 29, 14:21)
merginos,gal kuri naudojat argano alieju? man jis vienas kiek per sunkus veidui,su kokiu kitu aliejuku galeciau maisyti?  4u.gif

Sveika,
As naudoju argano alieju paakiams. Labai lengvas sezamo aliejus, gal su juo pamaisius butu efektas kokio tikiesi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 29 spalio 2010 - 13:32