Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

Man jojoba riešutais kvepia (kažkuo arganą primena). ax.gif O migdolai ir kanapės niekuo - aliejum grynai. biggrin.gif Nors kanapių kvapas stipresnis nei migdolų.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 28, 12:00)
Man jojoba riešutais kvepia (kažkuo arganą primena).  ax.gif O migdolai ir kanapės niekuo - aliejum grynai.  biggrin.gif Nors kanapių kvapas stipresnis nei migdolų.

o kanapiu is "Rudugys" kvapas doh.gif doh.gif jausmas uzTepus ant plauku lyg buciau "vaikstanti pelenine" doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 28, 11:00)
Man jojoba riešutais kvepia (kažkuo arganą primena).  ax.gif O migdolai ir kanapės niekuo - aliejum grynai.  biggrin.gif Nors kanapių kvapas stipresnis nei migdolų.

Va va, jojoba tikrai panašiai į arganus kvepia ax.gif

O Kanapės man kažkokio žolės kvapelio turi lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai siandien isbandziau kokosu alieju is AN. Kvapas tai nerealus. Atrodo, kad bandeles su kokosais kas keptu wub.gif Bionos kokosu aliejus irgi wub.gif Bet jo kvapas kitoks. Jis tok sviezias, atrodo, kad ka tik kokoso riesuta butum praskeles.
Vasara pirkau kokosu alieju is vienos internetines parduotuves tai buvau nusivylusi. Kvapas riebalu jauciasi. Tikrai ne kas.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 10 27, 21:01)
O gal dar kokius ju produktus bandete?  blush2.gif
o AN brangiau: http://www.aromanatu...su-aliejus.html
nei cia: http://www.rudugys.l...p;product_id=91
Gal kokybe skirtinga  ax.gif

Yra dar trečias variantas - kokosų aliejus iš sveikų produktų. Ten 250 ml nekainuoja 25 lt. Toks pat ekologiškas, puikaus kvapo. Jei tokia parduotuvė yra jūsų mieste, nekainuotų siuntimas.
Atsakyti
Sveikutes,

Na ir as prisijungsiu prie jūsų kompanijos ir pradėsiu veido valymą aliejais smile.gif nusipirkau ricinų aliejaus, dar arbatmedžio aliejaus. Norėjau ir lazdyno riešutų nusirpirkt, bet neradau, reikės kita karta paieškot....
O kol kas naudojau kokosų aliejų, visai patiko, ir plaukams galiukai nebe tokie sausi ir kūno odai tiko smile.gif dar pastaruoju metu vakare pasitepu veida sumaišytu su jojobos aliejumi pora lašų, tai arba sutapimas, arba spuogeliai sugijo ir nauju kol kas neatsiranda ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 10 28, 11:52)
As tai siandien isbandziau kokosu alieju is AN. Kvapas tai nerealus. Atrodo, kad bandeles su kokosais kas keptu wub.gif Bionos kokosu aliejus irgi wub.gif Bet jo kvapas kitoks. Jis tok sviezias, atrodo, kad ka tik kokoso riesuta butum praskeles.
Vasara pirkau kokosu alieju is vienos internetines parduotuves tai buvau nusivylusi. Kvapas riebalu jauciasi. Tikrai ne kas.

na as esu nusipirkusi is AN kokosu alieju, tai man irgi riebalais labiau atsiduoda nei kokosu kvapu. negali buti koks pasenes?
Atsakyti
Paskaiciau, kad yra daug kur pirkti. Gal galite pasakyti is kur galima nusipirkti aliejuku tik labai aukstos kokybes. Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jogurtine: 28 spalio 2010 - 14:57
QUOTE(juste85 @ 2010 10 28, 15:02)
na as esu nusipirkusi is AN kokosu alieju, tai man irgi riebalais labiau atsiduoda nei kokosu kvapu. negali buti koks pasenes?

pries koki menesiuka AN pardavinejo kokosu alieju, bet prie jo buvo parasyta, kad kvapas jo ne koks, o dabar naujo turi.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 27, 21:25)
KOKYBE SKIRIASI smile.gif
bandziau is rudugio nemazai, patiko lazdynu riesutu al. tik, plauku kaukems ir sezamu al.o apie ta kokosu al. irgi rasiau-efektas nieko koju odai, plaukams patiko, bet neturi ryskaus kvapo.
Zodziu, pradzioje ir pati ties ta pard. buvau uzsiciklinusi, bet nebelabai norisi beziureti i ta puse. kuris tikrai pasirode vertas demesio-lazdynu al., atrodo daro savo darba.

Ar jie turi nerafinuoto lazdyno r. aliejaus? Kažkaip rodos, kad tik rafinuotą, o gal maišau? g.gif Pirkau iš ten sezamų, kanapių, kokosų, moliūgų, argano ir makadamijos r.aliejus. Visus naudoju plaukams. Kokosus kūnui, beje man labai skaniai kvepia ax.gif . Esu vasarą pirkus iš kitos vietos, tai nekvepėjo, labiau riebalą kokį tai priminė schmoll.gif

QUOTE(Karjeriste @ 2010 10 28, 10:22)
o kanapiu is "Rudugys" kvapas doh.gif  doh.gif  jausmas uzTepus  ant plauku lyg buciau "vaikstanti pelenine" doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif Kvapas labai nekoks, bet plaukams patinka rolleyes.gif

QUOTE(prokruste @ 2010 10 28, 10:52)

Vat kažkodėl atrodo, kad iš ten pat būsiu ir aš pirkus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 10 28, 17:15)
Ar jie turi nerafinuoto lazdyno r. aliejaus? Kažkaip rodos, kad tik rafinuotą, o gal maišau? g.gif Pirkau iš ten sezamų, kanapių, kokosų, moliūgų, argano ir makadamijos r.aliejus. Visus naudoju plaukams. Kokosus kūnui, beje man labai skaniai kvepia ax.gif . Esu vasarą pirkus iš kitos vietos, tai nekvepėjo, labiau riebalą kokį tai priminė schmoll.gif
drinks_cheers.gif Kvapas labai nekoks, bet plaukams patinka  rolleyes.gif
Vat kažkodėl atrodo, kad iš ten pat būsiu ir aš pirkus biggrin.gif

Kiek supratau pirkote rafinuotus aliejus, bet kiek as supratau plaukams naudoti reikia NErafinuotus? Ar taip? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 10 28, 16:26)
Kiek supratau pirkote rafinuotus aliejus, bet kiek as supratau plaukams naudoti reikia NErafinuotus? Ar taip?  blink.gif

Ne, aš pirkau nerafinuotus, šalto spaudimo rolleyes.gif
Taip, naudoti plaukams , veidui reikia tik tokius mirksiukas.gif
Atsakyti