Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

QUOTE(Balalaika. @ 2010 10 26, 11:39)
nežinau, jau kokias dvi savaites kiekvieną naktį tepiau taukmedžio sviestą, bet veidas kaip liko sausas ir vietom pašerpetojęs taip ir liko. Šiąnakt pasitepiau vichy kremu, tai jokių pašerpetojimų neliko. Man net jaučiasi, kad atvirkščiai dar labiau pasausina tas taukmedis. g.gif
Gal del stipriau isreiksto regeneruojamo poveikio taip g.gif o veidas toks visada ar buvai nusausinusi?
Atsakyti
O kokius eterinius aliejus naudojate? Kokie patinka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 10 26, 20:03)
persikų kauliukų aliejų vietoj valomojo pienelio

persiku ar abrikosu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2010 10 26, 20:30)
O kokius eterinius aliejus naudojate? Kokie patinka?  ax.gif

veidui nenaudoju. o plaukams - begale - rozmarinu, arbatmedziu, salaviju, ylang ylang, kadagiu, pusu, levandu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 26, 20:50)

Persikų
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 26, 20:10)
Gal del stipriau isreiksto regeneruojamo poveikio taip g.gif o veidas toks visada ar buvai nusausinusi?

pas mane sausa būna nosis ir tarp antakių tas tarpas. Tai sakau, man tas sviestas net šerpetojančią odą padarė tose vietose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 26 spalio 2010 - 20:54
labas vakaras 4u.gif
nežinau ar cia i tema bet jei žinot ka bučiau labai dėkinga uz informacija
kokiomis dalimis,ir su kokiais aliejais galima maisyti taukmedzio svieta blush2.gif
Atsakyti
Šiandien nusipirkau nerafinuotą sviesmedžių, abrikosų kauliukų ir lazdyno riešutų aliejų, tik va nežinau kaip tiksliai juos naudoti. Sviesmedžių pirkau tepti rankas, nes sergu dermatitu, o tuos kitus kaip? g.gif Ant vatos diskelio pilti ir tepti ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 26, 20:55)

Yra yra ir persiku wink.gif

QUOTE(Tropicana @ 2010 10 26, 22:29)
Šiandien nusipirkau nerafinuotą sviesmedžių, abrikosų kauliukų ir lazdyno riešutų aliejų, tik va nežinau kaip tiksliai juos naudoti. Sviesmedžių pirkau tepti rankas, nes sergu dermatitu, o tuos kitus kaip?  g.gif Ant vatos diskelio pilti ir tepti ar kaip?  g.gif

Man gaila ant vatos diskelio pilt, nes vistiek jis dauguma to aliejaus sugeria. Pilkit i ranka ir tepkit. Tiesa, tept reiketu ant dregnos odos, kad gerai susigertu. 4u.gif

O del panaudojimo nelabai ka patarsiu, nes pati dar tik ruosiuosiu alieju isigyt, bet zadu naudot kaukems (veidui ir plaukams), gal kazka pasidaryt kunui, naudot aliejiniam prausimuisi.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 10 26, 16:15)
O del panaudojimo nelabai ka patarsiu, nes pati dar tik ruosiuosiu alieju isigyt, bet zadu naudot kaukems (veidui ir plaukams), gal kazka pasidaryt kunui, naudot aliejiniam prausimuisi.

A kur pirkt planuojat? ax.gif Aš kol kas mountainroseherbs.com nusižiūrėjus, bet ieškau, kur dar geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 10 26, 21:48)

idomus atsiliepimai, dabr naudoju abrikosu - visai patinka
Atsakyti
Kaip keista, bet man akomaskincare juodasis muilas irgi sausina veidą, nors sudėty pagrind sviestmedžių ir kokosų aliejai. Nusiprausus jaučiamas tempimas, bet poras sutraukia neblogai... Nežinau ką čia daryti, ar naudoti toliau ir papildomai drėkinti, ar nebepirkti jo...
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 10 13, 22:22)
As apie afrikietiska muila galvoju taip.
Jis buna dvejopas - gamintas cia, pas mus, ir gamintas afrikoje. Daznai megsta rasyti, kad 'pirkit tik ta autentiska afrikoj gaminta.. '

Bet as speju, kad butent jis turi nemaza problema - recepto netiksluma. Jis gaminamas, kaip senoveje buvo gaminamas muials, is pelenu sarmo. Tokio sarmo sriprumas nera konstanta ir praktiskai labai sunku pagaminti identiskas muilo partijas.
T.y. gaunasi taip, kad viena partija svelnesne odai (t.y. sarmas silpnesnis ir muile lieka daugiau aliejaus), o stai kita tu paciu gamintoju/tiekeju partija arsesne odai (sarmas stiprus ir sureaguoja visi aliejai, gal net lieka truputis truputis sarmo muile).

As taip pradejau galvoti po to, kai pastebejom, kad akomos juodasis muilas buna skirtingas. Tai jis labai svlenus, tai griauzia ir sausina oda..

Plius tai labai logiska. Tokia ir buvo muilo gamintoju problema senoveje, t.y. iki kol sarma pradejo isgauti laboratorijoje.

Atsakyti