Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

sveikos merginos 4u.gif

linu semenu aliju perku tik mociutei ax.gif ji geria ta alieju,gal aisku isikalbejimas,gal isitikinimas,bet sako kad padeda biggrin.gif

as pati naudoju alyvuogiu alieju plaukams,man labai patinka,turiu ir kokosu,bet nepasakyciau kad jis man patinka schmoll.gif per daug terliones kol isplauni..migdolu alieju pilu i vonia ax.gif

Atsakyti
Na ką, raportuoju apie Kvapų namų Laisvai tekantį abrikosų kauliukų aliejų. Vat nieko gero jame apart kvapo doh.gif: kvapas tikrai geras, o odai nepatiko. KAžkaip nesigeria lengvai, nedrėkina odos ir pan. Žodžiu kol kas tamanos gerokai labiau tinka, kaip beje ir nakčiai sviestmedis. Bent jau poveikis jaučiasi smile.gif

Dabar testuosiu sezamus ir nakvišas ax.gif
Atsakyti

i 
Skyrelis "Kulinarinės idėjos" čia.
Atsakyti
na ka galeciau pasakyti kad greiciausiai anksciau buwau padauginusi kokosu blush2.gif istepiau plaukucius ir laikiau per nakti ryte labai kruopsciai isiploviau du kartus su joico sampunu drekinamuoju ir dar su tokiu vienua ugaliniu ir tada balzamo joico dejau ir kiekviena karta kruopsciai jau lb stengiausi gerai isplauti viska,ir zinokit tikrai super, man net sis sampunas jau buvo pradejes nelabai kaip veikti, turbut metas keisti,na bet dabar plaukuciai tikrai neapsunkeje o krenta taip kaip patinka smile.gif kas dar plaukuciams butu is alieju geresnis uz kokosu? ir ar kiti neapsunkina plaukuciu? linu maciau gyre kai kurios.
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 23, 15:46)
na ka galeciau pasakyti kad greiciausiai anksciau buwau padauginusi kokosu  blush2.gif 
kas dar plaukuciams butu is alieju geresnis uz kokosu? ir ar kiti neapsunkina plaukuciu? linu maciau gyre kai kurios.
drinks_cheers.gif
linu semenu, alyvuogiu daugumai patinka. man visiskai netiko. dazn. naudoju kokosu, sezamu al. sezamai labiau suglotnina, plaukai buna svelnus. nuo kokosu man jie buna tokie minksti, blizgus ir labai lengvi, papure. jojobos ir kameliju dar normaliai neisbandziau, po truputi kai kada pasitepu galus, tai nesusidariau net nuomones, ka jie man daro.
Siaip kameliju turetu buti fainas galvoju, jei visa galva issitepus. aptingau su tom aliejinem kaukem paskutiniu metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 10 22, 16:03)
O sakykit, prašau, mišriaodės, kuris aliejus labiausiai pasiteisino darant valymą su ricinų aliejum? Vakar dariau su abrikosų kauliukų aliejums, oda švytėjo ir tokia skaisti buvo, nerealiai malonus jausmas po visko (dariau pirmą kartą, buvau maloniai nustebinta poveikiu).

Gal galetumete placiau pakomentuoti apie veido valyma su ricinos aliejumi? 4u.gif Esu dar pradinuke tarp alieju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 23, 16:18)
drinks_cheers.gif
linu semenu, alyvuogiu daugumai patinka. man visiskai netiko. dazn. naudoju kokosu, sezamu al. sezamai labiau suglotnina, plaukai buna svelnus. nuo kokosu man jie buna tokie minksti, blizgus ir labai lengvi, papure. jojobos ir kameliju dar normaliai neisbandziau, po truputi kai kada pasitepu galus, tai nesusidariau net nuomones, ka jie man daro.
Siaip kameliju turetu buti fainas galvoju, jei visa galva issitepus. aptingau su tom aliejinem kaukem paskutiniu metu smile.gif

va si karta ir man tokie lengvi plaukai kas man lb patinka wub.gif o kai sitas .. argano aliejus? maciau reklamuoja sampuna su tuo aliejum,tai gal irgi plaukuciams naudingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 23, 18:56)
va si karta ir man tokie lengvi plaukai kas man lb patinka wub.gif o kai sitas .. argano aliejus? maciau reklamuoja sampuna su tuo aliejum,tai gal irgi plaukuciams naudingas  smile.gif

Tinkamas, nors pati nebandziau, bet anksciau jau merginos yra kalbeje apie ji. Tik brangokas, jei kokybiskas g.gif
gali pasiskaityti placiau KN
Atsakyti
Mano plaukučiams tai super yra kokosų, alyvuogių, kanapių ir varnalėšų aliejai. Nors labiausiai tinka tai tikriausiai kanapių, nes po jo plaukai nėra tokie pūrus, lengvi kaip po kitų. Nors kokosų aliejumi tai tepuosi kiekviena vakarą, ir kas keisčiausia tai, kad kai ryte atsikeliu tai jie sausut sausutėliai, jokio riebumo, jau taip plaukai viską sugeria.. unsure.gif Varnalėšų aliejų tai pamenu naudojau prieš keletą metų irgi įtrindavau plaukų šaknis juo, tai taip augo.. thumbup.gif Taip pat praeitais metais visus 2 vasaros menesius kai kasdien plaudavau galva, tai darydavausi tokią kaukę- alyvuogių al., medus, majonezas, kiaušinio trynys ir rozmarinu et.al. tai irgi plaukai kaip ant mielių augo... thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Vis tik Simondsijų nerafinuotas aliejus odai labiausiai patinka. KAi tepu ant šlapios kūno odos ir susigeria per kokias 10 min puikiai ir tikrai gerai drėkina, švelnina odą.
Antroji vieta baobabams smile.gif

Bandžiau dar odai ir alyvuogių, kokosų, sezamų, kanapių, vynuogių kauliukų, graikinių riešutų, makadamijos riešutų, nakvišų ir pan.

Kulnams, alkūnėms, kartais veidui, blauzdoms kai išsausėja tai nepakeičiamas sviestmedis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 24 spalio 2010 - 18:50
O aš prisižaidžiau truputį su tais veido valymais doh.gif . Ir taip odą turiu sausuolę, vietomis pleiskanoja, o po šių kelių procedūrų išvis "gerai" pasidariau verysad.gif . Veikiausiai kaltas per didelis ricinos aliejaus kiekis (dėdavau trečdalį) ir per karštas rankšluostis. Dabar aliejai pleiskanojimo nenuima, reiks ieškot kitų stebuklų.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 10 24, 19:49)
Vis tik Simondsijų nerafinuotas aliejus odai labiausiai patinka. KAi tepu ant šlapios kūno odos ir susigeria per kokias 10 min puikiai ir tikrai gerai drėkina, švelnina odą.
Antroji vieta baobabams smile.gif

Bandžiau dar odai ir alyvuogių, kokosų, sezamų, kanapių, vynuogių kauliukų, graikinių riešutų, makadamijos riešutų, nakvišų ir pan.

Kulnams, alkūnėms, kartais veidui, blauzdoms kai išsausėja tai nepakeičiamas sviestmedis.

O plaukams kas patinka? 4u.gif
Atsakyti