Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

QUOTE(Etama @ 2010 10 22, 19:59)
Man po kokosu kaip tik plaukai buna labai purus, minksti g.gif

na kaip idomiai, gal cia man del kiekio jei padauginus buvau. Del minkstumo tai taip bet purumo nulis, kai iki tol plaukuciai buvo tokie na kaip megstu nuo saknu lengvi atmeti ir krenta tokie nesusiploje nesulipe, o va po kokosu kai sulaizyti buvo,ar sunkumo per daug gavo ar kas. O kaip tepi plaukus sausus ar dregnus ir ar sildaisi alieju? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(legeda @ 2010 10 22, 19:46)
o kur perkat kanapių aliejų? ax.gif

Siunčiausi iš akamučio
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 22, 20:09)
na kaip idomiai, gal cia man del kiekio jei padauginus buvau. Del minkstumo tai taip bet purumo nulis, kai iki tol plaukuciai buvo tokie na kaip megstu nuo saknu lengvi atmeti ir krenta tokie nesusiploje nesulipe, o va po kokosu kai sulaizyti buvo,ar sunkumo per daug gavo ar kas. O kaip tepi plaukus sausus ar dregnus ir ar sildaisi alieju? smile.gif
Gal prastai isplovei g.gif arba siaip-skirtingai kiekvienai veikia tiek aliejai, tiek kt. priemones. reikia atrasti savo drinks_cheers.gif
Plaukus dazn. tepu sausus, o del sildymo, tai nebent kartais uzsivynioju turbana ant galvos biggrin.gif bet dazniausiai tiesiog supinu kasa, ja sususku i kuodeli ir be jokio galvos apdangalo pralaikau. stengiuosi labiau vakare tepti, kad per nakti pabutu, ryte isplaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 22, 21:24)
Gal prastai isplovei g.gif arba siaip-skirtingai kiekvienai veikia tiek aliejai, tiek kt. priemones. reikia atrasti savo drinks_cheers.gif
Plaukus dazn. tepu sausus, o del sildymo, tai nebent kartais uzsivynioju turbana ant galvos biggrin.gif bet dazniausiai tiesiog supinu kasa, ja sususku i kuodeli ir be jokio galvos apdangalo pralaikau. stengiuosi labiau vakare tepti, kad per nakti pabutu, ryte isplaunu smile.gif

o kiek to aliejaus tepat? na as jau taip pavarau kad riebus butu,bet kazkokio efekto nepastebejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 22, 21:24)

gera ideja,nepagalvojau kad kasa galima susipinti jau isteptus plaukus tada i kuoduka, o kaip miegi? neistepa niekas kokosu? biggrin.gif jei niekuo neuzdengti plaukai, nors su maisu kokiu ir ranksluosciu ant galvos miegot nesinoretu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 10 22, 21:34)
o kiek to aliejaus tepat? na as jau taip pavarau kad riebus butu,bet kazkokio efekto nepastebejau g.gif
As nesutepu iki visisko permirkimo. pirmi kartai buvo overdose biggrin.gif dabar tepu tiek, kad visi buti aprupinti, bet nebegtu taukai. vaizdas-kaip riebaluota galva, bet nepadauginta aliejaus. o isdziuvus plaukams, ilgiau palaikius (kai po namus trinuosi pora d. ar pan., tai isvis isdziuna aliejus, kur pasauseje plaukai. issukuoju ir nebeatrodo l. riebaluoti)
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 22, 21:35)
gera ideja,nepagalvojau kad kasa galima susipinti jau isteptus plaukus tada i kuoduka, o kaip miegi? neistepa niekas kokosu? biggrin.gif jei niekuo neuzdengti plaukai, nors su maisu kokiu ir ranksluosciu ant galvos miegot nesinoretu biggrin.gif
Nieko spec. nedarau, anksciau dar dedavau ranksluostuka ant pagalves, bet per miegus numetau ji ir siaip nepatogu. netepu tiek, kad varvetu ir ne pries pat miega-apie kokia 7h vakaro issitepu, kaip ir sakaiu, ne be proto gausiai, kazkiek susigeria ir ramia galva einu miegoti su kasa/kuoduku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 22 spalio 2010 - 21:09
QUOTE(Etama @ 2010 10 22, 22:08)
As nesutepu iki visisko permirkimo. pirmi kartai buvo overdose biggrin.gif dabar tepu tiek, kad visi buti aprupinti, bet nebegtu taukai. vaizdas-kaip riebaluota galva, bet nepadauginta aliejaus. o isdziuvus plaukams, ilgiau palaikius (kai po namus trinuosi pora d. ar pan., tai isvis isdziuna aliejus, kur pasauseje plaukai. issukuoju ir nebeatrodo l. riebaluoti)
Nieko spec. nedarau, anksciau dar dedavau ranksluostuka ant pagalves, bet per miegus numetau ji ir siaip nepatogu. netepu tiek, kad varvetu ir ne pries pat miega-apie kokia 7h vakaro issitepu, kaip ir sakaiu, ne be proto gausiai, kazkiek susigeria ir ramia galva einu miegoti su kasa/kuoduku smile.gif

meginsiu dar kokosintis rolleyes.gif aj beja del sildymo tai buvau klaususi ar patie alieju istirpdai ar tiesiog visa ta mase kabini tarpd elnu patrini ir plaukus tepi?
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 22, 22:29)
meginsiu dar kokosintis  rolleyes.gif aj beja del sildymo tai buvau klaususi ar patie alieju istirpdai ar tiesiog visa ta mase kabini tarpd elnu patrini ir plaukus tepi?

mases netepu, nes labai isivelia po to. tarp ranku susildau ir tepu kas buna ant delnu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 22, 19:58)
o su tais aliejais ir as pirma karta gerokai padauginau kokosu biggrin.gif  kadangi tirpdziau tik tarp delnu ir nelabai jautesi kad isitepe kazkaip kabinau tepiau tepiau ir gavosi kad po to laabai sunku buvo isplauti. bet po to kad ir maziau dejau vistiek nebesusitvarkiau su plaukais sukrite susiploje, nera taip kad lengvai plaukuciai kristu nuo saknu papure. sakyciau kai blogai isiplauni galva tas pats biggrin.gif

Nesuprantu, ko visos įsikandusios tuos kokosus, SM mada. biggrin.gif Man jie irgi netiko, galva normaliai neišsiplauna, riebaluota būna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 22 spalio 2010 - 23:06
QUOTE(micefee @ 2010 10 23, 00:05)
Nesuprantu, ko visos įsikandusios tuos kokosus, SM mada.  biggrin.gif Man jie irgi netiko, galva normaliai neišsiplauna, riebaluota būna...

Daugumai, matyt, tinka, todel ir isikandusios. Man irgi nelabai.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 10 23, 11:12)
Daugumai, matyt, tinka, todel ir isikandusios. Man irgi nelabai.. doh.gif

Taip drinks_cheers.gif jau standartas-kokosu, alyvuogiu, linu semenu. nereikia laikyti isikandus ju gi, netinka-naudokit kita drinks_cheers.gif man alyvuog. ir linu semenu visiskai nepatiko. karta isbandziau ir daugiau ranka nebekyla schmoll.gif
Atsakyti
as pradejau naudot aliejus ir man labai patinka..naudoju alyvuogiu, sviestmedi, kokosu, lazdynu, jajobos...man labai patinka...nebesnori net normalios kosmetikos naudot smile.gif
Atsakyti