Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 21, 19:47)
man aliejai kaip tik sutvarke odos riebalavimasi, nes iki to laiko neianoma buvo sustabdyti (arba tas poveikis buvo labai trumpalaikis)

tai gal del to ir sako kad pasausina smile.gif nes as siaip irgi emiau tuos kur skirti misriai odai kur isvalo odyte ir atseit reaguliuoja odos riebuma. Bet po to pradejau galvot ar tikrai naudinga bus veidukui,kad nesigautu priesingas rezultatas
Atsakyti
ne sausina, o sureguliuoja riebalavimasi, cia skirtingi dalykai. nes jeigu sausintu, tai oda ir toliau sausetu. o dabar ji yra normali
Atsakyti
O sakykit, prašau, mišriaodės, kuris aliejus labiausiai pasiteisino darant valymą su ricinų aliejum? Vakar dariau su abrikosų kauliukų aliejums, oda švytėjo ir tokia skaisti buvo, nerealiai malonus jausmas po visko (dariau pirmą kartą, buvau maloniai nustebinta poveikiu). Ar čia tiesiog individualiai reik bandyt ir žiūrėt kas geriau wink.gif o gal kas galit pasidalint patirtim? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 10 22, 16:03)
O sakykit, prašau, mišriaodės, kuris aliejus labiausiai pasiteisino darant valymą su ricinų aliejum? Vakar dariau su abrikosų kauliukų aliejums, oda švytėjo ir tokia skaisti buvo, nerealiai malonus jausmas po visko (dariau pirmą kartą, buvau maloniai nustebinta poveikiu). Ar čia tiesiog individualiai  reik bandyt ir žiūrėt kas geriau wink.gif o gal kas galit pasidalint patirtim? smile.gif

lazdynu drinks_cheers.gif sutraukia poras, tinkamiausias riebiai/misriai odai mano akimis

Kad individualiai reikia atsirinkti, tai faktas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 22 spalio 2010 - 15:15
kokį pasiūlytumėt aliejų, kad nebūtų per sunkus ir galima būtų tept ant švarių plaukų, kad būtų glotnesni?wink.gif
Atsakyti
QUOTE(legeda @ 2010 10 22, 17:15)
kokį pasiūlytumėt aliejų, kad nebūtų per sunkus ir galima būtų tept ant švarių plaukų, kad būtų glotnesni?wink.gif

man atrodo,kad dauguma alieju glotnins, netgi maisyti galima,atsirinkti sau tinkamiausius, kadangi jie suteikia dregmes ir uzglotnina plauko folikula, tai visi plaukai pasidaro glotnus. Na mazina pasisiausima plaukuciu smile.gif nors mane ir domina gal yra koks geresnis varinatas nei kokosu aliejus, po to meginau misini su abrikosu ir lazdynu. na man tas pats,plaukai sukrite paliko,tuo tas glotnumas ir pasireiske smile.gif
Atsakyti
apriebina aliejai vistiek. nebent galiukus sutepus po plovimo, kol dar dregni, laseliu aliejaus. kameliju gal toks is lengvesniu man atrodo

Per visa plauku ilgi, sausu pl. netepciau isvis aliejumi. nebent vos vos juo suvilgytais delnais pavirsiumi perbraukti bandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 22 spalio 2010 - 17:31
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 22, 18:02)
man atrodo,kad dauguma alieju glotnins, netgi maisyti galima,atsirinkti sau tinkamiausius, kadangi jie suteikia dregmes ir uzglotnina plauko folikula, tai visi plaukai pasidaro glotnus. Na mazina pasisiausima plaukuciu smile.gif nors mane ir domina gal yra koks geresnis varinatas nei kokosu aliejus, po to meginau misini su abrikosu ir lazdynu. na man tas pats,plaukai sukrite paliko,tuo tas glotnumas ir pasireiske smile.gif

lazdynų, plaukam nieko, bet truputį apsunkino, gal per daug užtepiau. bet man reik tik nuo pusės plaukų tepti, kad galai nesipūstų. gal avokadų tiktų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(legeda @ 2010 10 22, 17:15)

Na jei ne ant sausų, o kaukėms aliejinėms, tai man nepakeičiamas kanapių. Vienintelis kuris tikrai gerai drėkino plaukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 10 22, 19:26)
Na jei ne ant sausų, o kaukėms aliejinėms, tai man nepakeičiamas kanapių. Vienintelis kuris tikrai gerai drėkino plaukus ax.gif

o kur perkat kanapių aliejų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(legeda @ 2010 10 22, 18:42)
lazdynų, plaukam nieko, bet truputį apsunkino, gal per daug užtepiau. bet man reik tik nuo pusės plaukų tepti, kad galai nesipūstų. gal avokadų tiktų? g.gif

del avokadu pacio aliejaus nezinau nemeginau,bet pats avokadas yra labai naudingas,veido kaukes kartais pasidarau su juo,kazin kaip tikras butu plaukams g.gif o su tais aliejais ir as pirma karta gerokai padauginau kokosu biggrin.gif kadangi tirpdziau tik tarp delnu ir nelabai jautesi kad isitepe kazkaip kabinau tepiau tepiau ir gavosi kad po to laabai sunku buvo isplauti. bet po to kad ir maziau dejau vistiek nebesusitvarkiau su plaukais sukrite susiploje, nera taip kad lengvai plaukuciai kristu nuo saknu papure. sakyciau kai blogai isiplauni galva tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 22, 19:58)
bet po to kad ir maziau dejau vistiek nebesusitvarkiau su plaukais sukrite susiploje, nera taip kad lengvai plaukuciai kristu nuo saknu papure. sakyciau kai blogai isiplauni galva tas pats biggrin.gif
Man po kokosu kaip tik plaukai buna labai purus, minksti g.gif
Atsakyti