Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 20, 12:35)
lapuaite,  4u.gif
dabar i tema: idomu, ar galima kosmetini zibala maisyti su aliejais ir laikyti ant plauku per visa nakti? g.gif

Na bent jau aš žibalu įtrindavau šaknis, o aliejumi visus plaukus. smile.gif Kažkaip baugu buvo maišyti, galvojau, kad gal dar ne taip kaip nors suveiks ir be plaukų liksiu.. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2010 10 20, 19:42)
Na bent jau aš žibalu įtrindavau šaknis, o aliejumi visus plaukus.  smile.gif  Kažkaip baugu buvo maišyti, galvojau, kad gal dar ne taip kaip nors suveiks ir be plaukų liksiu..  ax.gif  blush2.gif

ir per nakti laikei?
Atsakyti
dėl to, kad po veido valymo iškyla spuogai, tai aš manau, kad natūralu, juk kaip kitaip oda išsivalys...negi inkštirai išgaruos smile.gif čia ne mechaninis valymas, kada visus nešvarumus kosmetologė išspaudžia.
gal kokiu arbatmedžio EA patepkit ir viskas
Atsakyti
Kokį aliejuką patartutmėte paakiams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2010 10 21, 09:48)
Kokį aliejuką patartutmėte paakiams?  4u.gif

argano
Atsakyti
Na va ir as nusipirkau sviestmedzio aliejaus is Aliejaus parduotuves ax.gif vakar isitepliojau visa,netgi siandien nusiprausus oda svenli ir minksta.net mano problematiska kulnu oda per nakti susvelnejo(niekas nepadedavo) 4u.gif .taigi drasiai galiu teigti,kad sitas aliejus mano odai dar geresnis nei kokosu,nors ir ne tokio malonaus kvapo.
Atsakyti
pastebejau, kad po to, kai pradejau darytis valymus su ricina, ir po to, kai kaip visada tepu priemone su rugstim, padidejo tas dilgciojimas, nors anksciau jo isvis nejausdavau ax.gif matyt, plonesnis darosi virsutinis sluoksnis g.gif
Atsakyti
jei aliejus naudojamas veidui ar jis suteikia kazkokio drekinimo ar tik riebina? susimasciau, turiu abrikosu ir lazdynu riesutu alieju kadangi prisiskaiciau info,tai isirinkau situos kurie naudingiausi man pasirode smile.gif pasitepu kuna ir veiduka, bet galvoju ar veidui tikslinga tepti, nors raso daug teigiamo ka daro veidukui, galvoju kad oda nepariebetu. nes ir taip yra misri ir blizga dienos begyje. Bet drekinimo norisi smile.gif beja kaip su kokosu aliejum jums plaukai neriebeja? as pameginau ir man plaukai liko kazkokie apsunkeje susiploje,ne taip krentantys neatrodo lengvi, buvo taip graziai plaukuciai o dabar visa galva susiplojus kazkokia biggrin.gif nekrenta kaip krisdavo. ir be to plauku maziau atrodo biggrin.gif tai nezinau ar meginti dar.. norisi irgi naudos plaukuciams bet jei po to plaukai praranda isvaizda tai ka as zn..
Atsakyti
aliejai odą labiau maitina nei drėkina.
skaitydama senas temas išskaičiau, kad dehidratuotą odą dar labiau išsausina ...
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 21, 11:23)
pastebejau, kad po to, kai pradejau darytis valymus su ricina, ir po to, kai kaip visada tepu priemone su rugstim, padidejo tas dilgciojimas, nors anksciau jo isvis nejausdavau ax.gif  matyt, plonesnis darosi virsutinis sluoksnis g.gif

Manau tikrai gali būti, nes mano oda irgi jautriau reaguoja po valymų...
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 19, 02:17)
perkuosi pvz arganu is sliceofnature, ten yra ir kitu, patikimas psl smile.gif

Dėkui. Bet ten labai mažas pasirinkimas, tik kokosai dar, kakava, keli eteriniai g.gif Noriu nemažą kiekį užsipirkt, tai ieškau puslapio, kur viską vienu metu galėčiau užsisakyti.

QUOTE(bamba @ 2010 10 19, 02:29)
kaip jas įtakoja ta šiluma? g.gif  smile.gif

Oda labai gerai sugeria vandenį. Pagarinus vandens kiekis odos paviršiuje laikinai labai padidėja, oda išbrinksta. Tačiau to pasekoje poros nei atsiveria, nei po to užsiveria kažkokiu stebuklingu būdu. Tai yra tiesiog mitas. Jei poros sugebėtų užsiverti, aš išsilpėtusiom nevaikščiočiau smile.gif
Naudojant per karštus garus, odai išbrinkstant ji yra pažeidžiama, ko pasekoje pažeidžiamos ir poros, sutrikdomas odos gebėjimas gyti. Permirkius odą labiau linkusi plyšti, nebegali pakelti per didelio kiekio vandens. Dėl to per ilgai pagulėjus vonioje pirštai ir susiraukšlėja. Tad su visais karštais garinimais ir mirkymais reikia atsargiai. Norint suminkštinti odą, komedonus pakanka vos šilto, drėgno rankšluosčio arba ne per karšto dušo, labai gerai tam tinka BHA.

QUOTE(Etama @ 2010 10 20, 00:50)
O ka tada moka? smile.gif

Mano poros tai labai talentingos- gerai mane nervinti moka smile.gif
Atsakyti
man aliejai kaip tik sutvarke odos riebalavimasi, nes iki to laiko neianoma buvo sustabdyti (arba tas poveikis buvo labai trumpalaikis)
Atsakyti