Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

QUOTE(micefee @ 2010 10 19, 22:28)
O kaip naudojat aliejus vietoj plaukų aliejuko po plovimo? Bijau, kad nesuriebalintų plaukų.

Aš porą lašiukų patrinu tarp delnų ir švelniai paskirstau ant iššukuotų sausų plaukų. Tik ne per visą ilgį, o kokius 20cm galų. Mano ilgoki, tai nesuriebalina.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 10 19, 00:29)
Poros atsivert ar užsivert nemoka smile.gif
O ka tada moka? smile.gif
Atsakyti
atejau su rimtu klausimu biggrin.gif
ricinos alieju perkuosi is vaistines va toki user posted image
parasyta, kad saltai spaustas, bet neparasyta rafinuotas ar ne... kaip manote koks jis yra? nes darant veido valymus mane ismeto spuogeliais, tai ir iskylo abejone, kad gal sis aliejus rafinuotas? nes ir kaina vaistineje virs 4lt, kai tuo tarpu pvz AN apie 10lt g.gif
gal kas zinote? nes jei jis rafinuotas , veido valymo su juo nebeatlikineciau g.gif
Atsakyti
po veido valymo mane irgi ismeta spuogeliais g.gif dariau jau 3 kartus. net nezinau ar testi, gal po poros savaiciu viskas apsitvarkys?
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 10 20, 09:01)
atejau su rimtu klausimu biggrin.gif
ricinos alieju perkuosi is vaistines va toki

Sitas aliejus tinkamas naudoti valymams.

QUOTE(Eve-line @ 2010 10 20, 09:28)
po veido valymo mane irgi ismeta spuogeliais  g.gif dariau jau 3 kartus. net nezinau ar testi, gal po poros savaiciu viskas apsitvarkys?

Siaip pas daug ka po valymo spuogeliu atsiranda. Gal padarykit keliu dienu pertrauka, kol spuogai isnyks, ir vel vakykit aliejumi.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 10 20, 09:28)
po veido valymo mane irgi ismeta spuogeliais  g.gif dariau jau 3 kartus. net nezinau ar testi, gal po poros savaiciu viskas apsitvarkys?

raso, kad gali buti tokia reakcija. tavo vietoj dar tesciau ir ziureciau i reakcija. man po pirmu dvieju valymu issoko 2 giluminiai, ko isvis nebuvo jau nezinau kiek laiko, bet dabar ju neber. i jau inkstirus pravale ir poras sutrauke - pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 10 20, 08:28)

gal cia skaitosi valosi veidas...? nes stai vakar ketvirta vakara is eiles padariau valyma, pries tai nebuvo spuogeliu, o po visos proceduros prisoko ant skruostu mazuciu, bet pulingu tokiu. tai laimei turiu stebuklinga kremuka tai is vakaro patepus siandiena spuogeliu beveik nebera, nes kitu atveju atrodyciau tikrai nekaip blush2.gif
Atsakyti
lapuaite, 4u.gif
dabar i tema: idomu, ar galima kosmetini zibala maisyti su aliejais ir laikyti ant plauku per visa nakti? g.gif
Atsakyti
is kur perkat argano alieju?
ir kokia nuomone apie arome-zone produkcijos kokybe
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2010 10 20, 13:34)
is kur perkat argano alieju?

as - jav
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2010 10 20, 13:34)
ir kokia nuomone apie arome-zone produkcijos kokybe

gera smile.gif
Atsakyti