rusu puslapyje skaiciau apie veido valyma aliejumi, ten visai kitokios proporcijos nurodytos. jei riebus veidas tai ricinos aliejasu reikia net 75proc.
http://www.aromashka.ru/sovet_74.html
25/75 EVOO/CO для жирной кожи и 75/25 EVOO/CO для сухой.
O jeigu plauni galvą kasdien, tai galima galiukus kiekvieną dieną aliejukais patept ar ne? Ar išsausins plauką?
QUOTE(Eve-line @ 2010 10 18, 20:42)
rusu puslapyje skaiciau apie veido valyma aliejumi, ten visai kitokios proporcijos nurodytos. jei riebus veidas tai ricinos aliejasu reikia net 75proc.
nes ricinos sausina. sausam veidui maesne ricinu al. norma siuloma, riebiam-didesne. ricinu aliejus turi kazkokiu valanciu savybiu, as jo daugiau dedu, apie 70% gal. nors niekad tiksliai nematuoju, is akieshttp://www.aromashka.ru/sovet_74.html
QUOTE(W*S:* @ 2010 10 18, 20:43)
O jeigu plauni galvą kasdien, tai galima galiukus kiekvieną dieną aliejukais patept ar ne? Ar išsausins plauką?
apie koki alieju kalbi, kad turetu sausinti? kai buvo labai nusauseje galiukai, tepdavau kas vakara, ryte plaudavau galva. jei yra poreikis-tepk kad ir kasdien, jei plaukai normalus-nebutina
Pas mane mišrūs prie šaknų riebūs, galiukai sausi. Aš apie visus aliejus. Ir kolkas dabar turiu linų sėmėnų, kvapelis nekoks , bet man po jo labai velias plaukai. Ir kažkokie sausensi pasidaro.
Negi tie aliejai tinka visiems ir kūdikiams ir seniems ir tiek daug gerų savybių turi ?? Na jei taip tai atrastą naujas grožio produktas visiems galams
Negi tie aliejai tinka visiems ir kūdikiams ir seniems ir tiek daug gerų savybių turi ?? Na jei taip tai atrastą naujas grožio produktas visiems galams
Dar noriu paklaust kur Jūs dažniausiai Vilniuje perkat visus šiuos aliejukus? Ar gali abrikosų kauliukų aliejus kainuot apie 14 lt?
QUOTE(Etama @ 2010 10 18, 09:23)
nereikia papildomai erzinti odos, garai ir siluma puikiai atveria poras
Poros atsivert ar užsivert nemoka
Gal kas žinot gerų puslapių JAV, kuriuose būtų neblogas aliejų pasirinkimas?
Kol kas šitą žiūrinėju- eteriniai, baziniai. Bet pas jojoba ir vynuogių kauliukų, kurių man labiausiai reikia, pasibaigę kol kas
QUOTE(Jamyy @ 2010 10 18, 18:28)
kur perkat ricinų aliejų? tinka iš vaistinės?
perkuosi akomaskincare.co.uk
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 10 18, 19:35)
as naudojau ricina+abrikosu kaliuku ir apelsinu eterini
o plaukuciams rozmarinus ilasinu, super taip pat
o plaukuciams rozmarinus ilasinu, super taip pat
veidui ir plaukams naudoju ta pati, tik plaukams nenaudoju EA
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2010 10 19, 00:29)
Gal kas žinot gerų puslapių JAV, kuriuose būtų neblogas aliejų pasirinkimas?
perkuosi pvz arganu is sliceofnature, ten yra ir kitu, patikimas psl
QUOTE(himalaia @ 2010 10 18, 22:29)
Poros atsivert ar užsivert nemoka
o ką jos moka? kaip jas įtakoja ta šiluma?
QUOTE(W*S:* @ 2010 10 18, 23:22)
Pas mane mišrūs prie šaknų riebūs, galiukai sausi. Aš apie visus aliejus. Ir kolkas dabar turiu linų sėmėnų, kvapelis nekoks , bet man po jo labai velias plaukai. Ir kažkokie sausensi pasidaro.
man linu semesnu aliejus yra pats paciausias. po sviesinimo plaukai veliasi nerealiai. nei alyvuogiu nei kokosu , nei prof kaukes nepadeda - plauku neissukuoju, bet po linu aliejaus tai tikrai zymiai grazesni plaukai, ir issukuot pavyksta normaliai.
veidą valausi su dygminų aliejumi - patinka, ne per riebus, po to kartais dar pasitepu abrikosų kauliukų arba migdlų, bet nedaug. Nebėra spuogelių augimo, pleiskanojimo. Valau kas vakarą. Taip pat prieš kiekvieną plovimą tepu plaukus aliejų mišiniais - patinka, ir plaukai sveikesni, pakeičiau kaukes aliejais
QUOTE(W*S:* @ 2010 10 19, 00:56)
Dar noriu paklaust kur Jūs dažniausiai Vilniuje perkat visus šiuos aliejukus? Ar gali abrikosų kauliukų aliejus kainuot apie 14 lt?
pvz. as pirkau aliejai.com tai ten 100g ~3 lt .