Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

QUOTE(lapuaite @ 2010 10 17, 18:23)
o kaip manot, darant veido valyma ar ne geriau butu vietoj karsto ranksluoscio-pagarinti veida virs puodo su karstu vandeniu? nes bent jau man kazkaip karstame vandenyje pamirkytas ranksluostis  uzdejus ant veido buna tik siltas, kazkaip atrodo per mazai buna tos silumos,karscio.... g.gif

Pilnai užtenka ir rankšluosčio... tik geriau jį imti storesnį ir perletti kelis kartus. Storesnis ne taip greit atvėsta. Bandžiau garinti virš puodo tai man nepatiko schmoll.gif: ir makalynės daugiau, ir aliejus geriau susigėrė su rankšluosčiu.
Atsakyti
labas, kiekk kartu per savaite valot veida aliejumi? vakar dariau 2-a karta. gal tikrai svaresnis veidas tampa, sviesieja inkstirai...
o galima imaisyti keleta alieju vietoj vieno (apart ricinu)?
Atsakyti
as darausi kas 2-3 diena. manau, kad galima imaisyi keleta, kodel gi ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 10 18, 08:41)
labas, kiekk kartu per savaite valot veida aliejumi?

kasdien, galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 10 18, 08:41)
labas, kiekk kartu per savaite valot veida aliejumi? vakar dariau 2-a karta. gal tikrai svaresnis veidas tampa, sviesieja inkstirai...

Aš maišau ax.gif Kaip kada... ir su įvairiais maišau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 10 17, 19:47)
Pilnai užtenka ir rankšluosčio... tik geriau jį imti storesnį ir perletti kelis kartus. Storesnis ne taip greit atvėsta. Bandžiau garinti virš puodo tai man nepatiko schmoll.gif: ir makalynės daugiau, ir aliejus geriau susigėrė su rankšluosčiu.

O kaip toms, pas kurias kapiliarai arti? Ar neparaus man oda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zundeja @ 2010 10 18, 13:21)
O kaip toms, pas kurias kapiliarai arti? Ar neparaus man oda?  g.gif

Oda tikrai paraus kažkiek smile.gif Tada geriausia naudoti kokį raminantį odą hidrolatą 4u.gif
Atsakyti
sakyčiau, kad pirmiausiai tos, kurios turi bėdų su kapiliarais, turėtų labai pasverti šilto vandens temperatūrą - nedaryti procedūros su labai karštu vandeniu, o rinktis jį truputį šiltesnį už kūno temperatūrą. Manau, kad tokio šiltumo vandens, netraumuojant pačių kapiliarų, turėtų pakakti tam, kad aliejus suveiktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 18 spalio 2010 - 14:26
QUOTE(Satura @ 2010 10 18, 15:25)
sakyčiau, kad pirmiausiai tos, kurios turi bėdų su kapiliarais, turėtų labai pasverti šilto vandens temperatūrą - nedaryti procedūros su labai karštu vandeniu, o rinktis jį truputį šiltesnį už kūno temperatūrą. Manau, kad tokio šiltumo vandens, netraumuojant pačių kapiliarų, turėtų pakakti tam, kad aliejus suveiktų.
drinks_cheers.gif as taip pat turiu bedu del kapiliaru, tai Satura man seniau sake, kad gera alternatyva-aliejini veido valyma pasidaryti maudantis duse tongue.gif nereikia papildomai erzinti odos, garai ir siluma puikiai atveria poras 4u.gif
Atsakyti
kur perkat ricinų aliejų? tinka iš vaistinės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamyy @ 2010 10 18, 18:28)
kur perkat ricinų aliejų? tinka iš vaistinės? ax.gif

Tinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis visoms
as prisijungiu prie aliejuku myletoju ir galiu pasidziaugti super dalyku, veido valymu su aliejais, rezultatai tiesiog stulbinantys, veidukas toks sviesus, svarus, nu man labai patiko bigsmile.gif
as naudojau ricina+abrikosu kaliuku ir apelsinu eterini 4u.gif
o plaukuciams rozmarinus ilasinu, super taip pat wub.gif
Atsakyti