Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

sivakar ir as pirma karta ismeginau odos valyma su aliejais, tik po visos proceduros pastebejau kad odoje iskylo keleta mazyciu spuogeliu, lyg sudirgimas, bet skaiciau, kad taip gali nutikti.
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 10 16, 19:37)
sivakar ir as pirma karta ismeginau odos valyma su aliejais, tik po visos proceduros pastebejau kad odoje iskylo keleta mazyciu spuogeliu, lyg sudirgimas, bet skaiciau, kad taip gali nutikti.

Man ir taip yra. Pabandžius esu jau porą kartų. Neketinu sustoti, nes manau, kad mano odai tai vis tik patinka ir toliau bus geriau smile.gif . Tik štai vakar pabandžiau po tokio pasitepliojimo padrėkinti dar odą drėkinamuoju kremu (kuris anksčiau man puikiai tiko), tai taip graužti visą veidą pradėjo blink.gif . Kitą savaitę didinsiu aliejų arsenalą ir mesiu visokius kremukus schmoll.gif
Atsakyti
Aš noriu paklaust ar gali paauglė naudot tokius aliejaus valymus ar nelabai tinka jaunai odai? Na vistiek gal čia labiau vyresniem? Ar nesvarbu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W*S:*: 16 spalio 2010 - 22:39
QUOTE(W*S:* @ 2010 10 16, 23:23)
Aš nroiu paklaust ar gali paauglė naudot tokius aliejaus valymus ar nelabai tinka jaunai odai? Na vistiek gal čia labiau vyresniem? Ar nesvarbu?

Manau tinka, tik svarbu susirasti pagal odos tipą tinkamą aliejų ax.gif
Atsakyti
na, ka, ir as siandien valiau veida ricinos plius sezamu aliejumi. proceduros metu kartojau tepima 4 kartus. ricinos aliejaus gal buvo daugiau nei 30proc. Nezinau ar patiko... Liko riebumo jausmas... odos neissausino. nelabai malonus jausmas... ziuresim kaip oda jausis rytoj.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 10 16, 16:41)
Kažkur girdėjau gandą, kad eteriniai raugina  blink.gif  aliejų dėl to nerekomenduojama didesnio kiekio maišyti g.gif:

nesąmonė blink.gif To, kas tai pasakė, niekad daugiau šioje srityje patarimų neklausk smile.gif Aišku, kaip ir visa kas, EA turi savo galiojimo laiką, bet kad kažką raugina, tai jau rimtas fantazijos perteklius.

EA kaip tik veikia mikrobus, grybelius ir pan. O natūralioje, ekologiškoje kosmetikoje netgi naudojamas kvapas kaip konservantas (naticidas). Daugiau sunku ką ir pridurti smile.gif

QUOTE(Sky_diver @ 2010 10 16, 19:02)
Ar galeciau i ta misini ideti nilinio sviestmedzio arba mangu sveisto, nes jauciu, kad gal ricinos truputi padauginau  g.gif

kokio aliejaus pagrindu esi pasidariusi? To ir įpilk daugiau smile.gif Nes tavo paminėti yra sviestai - gali sumažinti slydimą ir nepageidautinai padidinti mišinio riebumą smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2010 10 17, 00:30)
proceduros metu kartojau tepima 4 kartus.

o kam? Nereikėjo teptis vėl ir vėl, užtenka karto pradžioje
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 17, 00:37)

Papildyta:
o kam? Nereikėjo teptis vėl ir vėl, užtenka karto pradžioje

biggrin.gif rimtai? kazkaip perskaiciau www.love-eco.lt kitaip biggrin.gif dbr skaitau, kad kartot reikejo ranksluoscio dejima ant veido o ne tepima biggrin.gif
Atsakyti
būtent, nustebau, kad keturis kartus per vieną prausimą aliejais tepta doh.gif

nors pati ne geresnė tongue.gif Kai pirmą kartą ėmiausi šito reikalo, o tai buvo seniau, irgi taip tepdavau, kad tik nebūtų per mažai. Ir man kažkoks sunkumas jausdavosi, dariau pertraukas, paskui mečiau. O dabar patepu vieną kartą ir viskas. Aišku, kažkiek susigeria į rankšluostį, bet pilnai to pakanka. Ir mesti nebesinori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 10 16, 23:23)
Aš noriu paklaust ar gali paauglė naudot tokius aliejaus valymus ar nelabai tinka jaunai odai? Na vistiek gal čia labiau vyresniem? Ar nesvarbu?
Kodel taip galvoji?
Atsirink tinkamus aliejus ir nepadaugink su garinimu, atsargos priemones kaip ir bet kuriai kitai, atsizvelgiant tik i odos tipa/problemas ir apskritai poreiki procedurai. ar jo nebuvima:)), tikrai ne pagal amziu.
QUOTE(Satura @ 2010 10 17, 00:37)
nesąmonė  blink.gif To, kas tai pasakė, niekad daugiau šioje srityje patarimų neklausk smile.gif Aišku, kaip ir visa kas, EA turi savo galiojimo laiką, bet kad kažką raugina, tai jau rimtas fantazijos perteklius.

EA kaip tik veikia mikrobus, grybelius ir pan. O natūralioje, ekologiškoje kosmetikoje netgi naudojamas kvapas kaip konservantas (naticidas). Daugiau sunku ką ir pridurti smile.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 17, 00:54)
būtent, nustebau, kad keturis kartus per vieną prausimą aliejais tepta  doh.gif

nors pati ne geresnė  tongue.gif Kai pirmą kartą ėmiausi šito reikalo, o tai buvo seniau, irgi taip tepdavau, kad tik nebūtų per mažai. Ir man kažkoks sunkumas jausdavosi, dariau pertraukas, paskui mečiau. O dabar patepu vieną kartą ir viskas. Aišku, kažkiek susigeria į rankšluostį, bet pilnai to pakanka. Ir mesti nebesinori smile.gif

Aš tepu tik tiek, kad gerai slystų ir lengvai masažuotųsi veidas. Stengiuosi apie 10 minučių masažuoti veidą. O paskui rankšluostuką kokius 3-5 kartus uždedu drėgną. Kartoju tol kol susigeria aliejus. Paskui hidrolatas ir jei norisi dar aliejaus patepu kokio. Per savaitę prasivalė inkštirai net ir tie, kurie jautėsi braukiant per veidą pirštais. Dabar gyja žaizdelės kur buvo spuogai. Bent jau kol kas man tai atradimas.
Atsakyti
viską teisingai darai drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kaip manot, darant veido valyma ar ne geriau butu vietoj karsto ranksluoscio-pagarinti veida virs puodo su karstu vandeniu? nes bent jau man kazkaip karstame vandenyje pamirkytas ranksluostis uzdejus ant veido buna tik siltas, kazkaip atrodo per mazai buna tos silumos,karscio.... g.gif
Atsakyti