QUOTE(lapuaite @ 2010 10 16, 19:37)
sivakar ir as pirma karta ismeginau odos valyma su aliejais, tik po visos proceduros pastebejau kad odoje iskylo keleta mazyciu spuogeliu, lyg sudirgimas, bet skaiciau, kad taip gali nutikti.
Man ir taip yra. Pabandžius esu jau porą kartų. Neketinu sustoti, nes manau, kad mano odai tai vis tik patinka ir toliau bus geriau . Tik štai vakar pabandžiau po tokio pasitepliojimo padrėkinti dar odą drėkinamuoju kremu (kuris anksčiau man puikiai tiko), tai taip graužti visą veidą pradėjo . Kitą savaitę didinsiu aliejų arsenalą ir mesiu visokius kremukus
Aš noriu paklaust ar gali paauglė naudot tokius aliejaus valymus ar nelabai tinka jaunai odai? Na vistiek gal čia labiau vyresniem? Ar nesvarbu?
QUOTE(W*S:* @ 2010 10 16, 23:23)
Aš nroiu paklaust ar gali paauglė naudot tokius aliejaus valymus ar nelabai tinka jaunai odai? Na vistiek gal čia labiau vyresniem? Ar nesvarbu?
Manau tinka, tik svarbu susirasti pagal odos tipą tinkamą aliejų
na, ka, ir as siandien valiau veida ricinos plius sezamu aliejumi. proceduros metu kartojau tepima 4 kartus. ricinos aliejaus gal buvo daugiau nei 30proc. Nezinau ar patiko... Liko riebumo jausmas... odos neissausino. nelabai malonus jausmas... ziuresim kaip oda jausis rytoj.
QUOTE(jadzka @ 2010 10 16, 16:41)
Kažkur girdėjau gandą, kad eteriniai raugina aliejų dėl to nerekomenduojama didesnio kiekio maišyti :
nesąmonė To, kas tai pasakė, niekad daugiau šioje srityje patarimų neklausk Aišku, kaip ir visa kas, EA turi savo galiojimo laiką, bet kad kažką raugina, tai jau rimtas fantazijos perteklius.
EA kaip tik veikia mikrobus, grybelius ir pan. O natūralioje, ekologiškoje kosmetikoje netgi naudojamas kvapas kaip konservantas (naticidas). Daugiau sunku ką ir pridurti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 10 16, 19:02)
Ar galeciau i ta misini ideti nilinio sviestmedzio arba mangu sveisto, nes jauciu, kad gal ricinos truputi padauginau
kokio aliejaus pagrindu esi pasidariusi? To ir įpilk daugiau Nes tavo paminėti yra sviestai - gali sumažinti slydimą ir nepageidautinai padidinti mišinio riebumą
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2010 10 17, 00:30)
proceduros metu kartojau tepima 4 kartus.
o kam? Nereikėjo teptis vėl ir vėl, užtenka karto pradžioje
QUOTE(Satura @ 2010 10 17, 00:37)
rimtai? kazkaip perskaiciau www.love-eco.lt kitaip dbr skaitau, kad kartot reikejo ranksluoscio dejima ant veido o ne tepima
būtent, nustebau, kad keturis kartus per vieną prausimą aliejais tepta
nors pati ne geresnė Kai pirmą kartą ėmiausi šito reikalo, o tai buvo seniau, irgi taip tepdavau, kad tik nebūtų per mažai. Ir man kažkoks sunkumas jausdavosi, dariau pertraukas, paskui mečiau. O dabar patepu vieną kartą ir viskas. Aišku, kažkiek susigeria į rankšluostį, bet pilnai to pakanka. Ir mesti nebesinori
nors pati ne geresnė Kai pirmą kartą ėmiausi šito reikalo, o tai buvo seniau, irgi taip tepdavau, kad tik nebūtų per mažai. Ir man kažkoks sunkumas jausdavosi, dariau pertraukas, paskui mečiau. O dabar patepu vieną kartą ir viskas. Aišku, kažkiek susigeria į rankšluostį, bet pilnai to pakanka. Ir mesti nebesinori
QUOTE(W*S:* @ 2010 10 16, 23:23)
Aš noriu paklaust ar gali paauglė naudot tokius aliejaus valymus ar nelabai tinka jaunai odai? Na vistiek gal čia labiau vyresniem? Ar nesvarbu?
Kodel taip galvoji?Atsirink tinkamus aliejus ir nepadaugink su garinimu, atsargos priemones kaip ir bet kuriai kitai, atsizvelgiant tik i odos tipa/problemas ir apskritai poreiki procedurai. ar jo nebuvima:)), tikrai ne pagal amziu.
QUOTE(Satura @ 2010 10 17, 00:37)
nesąmonė To, kas tai pasakė, niekad daugiau šioje srityje patarimų neklausk Aišku, kaip ir visa kas, EA turi savo galiojimo laiką, bet kad kažką raugina, tai jau rimtas fantazijos perteklius.
EA kaip tik veikia mikrobus, grybelius ir pan. O natūralioje, ekologiškoje kosmetikoje netgi naudojamas kvapas kaip konservantas (naticidas). Daugiau sunku ką ir pridurti
QUOTE(Satura @ 2010 10 17, 00:54)
būtent, nustebau, kad keturis kartus per vieną prausimą aliejais tepta
Aš tepu tik tiek, kad gerai slystų ir lengvai masažuotųsi veidas. Stengiuosi apie 10 minučių masažuoti veidą. O paskui rankšluostuką kokius 3-5 kartus uždedu drėgną. Kartoju tol kol susigeria aliejus. Paskui hidrolatas ir jei norisi dar aliejaus patepu kokio. Per savaitę prasivalė inkštirai net ir tie, kurie jautėsi braukiant per veidą pirštais. Dabar gyja žaizdelės kur buvo spuogai. Bent jau kol kas man tai atradimas.
viską teisingai darai