Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

QUOTE(Etama @ 2010 10 16, 15:29)
Ricina sausina, reikia mazinti tada. ir jei nesimaisau, su tamanu al. sakei daraisi valymus? jo man ir maza koncentracija nulupa oda, nusausina. nereikia padauginti situ dvieju

Tai žinau, kad ir ricina ir Tamanos sausina, bet ir regeneruoja. Dabar susimaišiau Sviestmedžio, tamanų kelis lašus, abrikosų kauliukų laisvai tekančio ir ricinos. Išvis sviestmedis mano veido odai labai tiko, tik masažui nėra tinkams jis...
Atsakyti
dabar susimasciau, jeigu ricina + kitas aliejus turi toki teigima poveiki odai, tai yra prasme tuoet kasdien naudoti ricina sumaisyta su kitu aliejum, t.y. ne kaip valymo priemone, o kaip baze? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma2121: 16 spalio 2010 - 15:20
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 16, 16:19)
dabar susimasciau, jeigu ricina + kitas aliejus turi toki teigima poveiki odai, tai yra prasme tuoet kasdien naudoti ricina sumaisyta su kitu aliejum, t.y. ne kaip valymo priemone, o kaip baze? g.gif

nusausins per daug..
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 16, 16:19)

Ricinos man tokios per sunkios jei naudoti kaip aliejų g.gif:

O kaip su eteriniais aliejais yra ? Ar galima į didesnį kiekį aliejaus įpilti eterinio ir palaipsniui naudoti ? Kažkur girdėjau gandą, kad eteriniai raugina blink.gif aliejų dėl to nerekomenduojama didesnio kiekio maišyti g.gif:
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 10 16, 16:26)
nusausins per daug..

galima maisyti mazom proporcijom rolleyes.gif

QUOTE(jadzka @ 2010 10 16, 16:41)
Ricinos man tokios per sunkios jei naudoti kaip aliejų g.gif:

O kaip su eteriniais aliejais yra ? Ar galima į didesnį kiekį aliejaus įpilti eterinio ir palaipsniui naudoti ? Kažkur girdėjau gandą, kad eteriniai raugina  blink.gif  aliejų dėl to nerekomenduojama didesnio kiekio maišyti g.gif:

man vien ricinos - irgi per sunkios, baze butu kitas aliejus.
del EA girdejau, kad nerekomenduojama
Atsakyti
Eteriniai aliejai
Atsakyti
QUOTE(Burleska @ 2010 10 15, 01:00)
Man ir taip būdavo kuomet aliejumi tepdavau šaknis. Kur kas daugiau plaukų netekdavau doh.gif .

g.gif as susiduriu su kita problema, jei laikau aliejumi isteptus plaukus per nakti, ima skilinet galiukai, kurie yra kiek nors pazeisti, bet ar neturetu aliejai ju kaip tik sudrekint? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2010 10 16, 12:24)
Raportuoju: jau kokias 6 dienas darau tą vadinamą aliejinį veido valymą. t.y. neprausiu veido prausikliu, o tiesiog epu ant veido aliejų mišinį (dažniausia Ricinos, abrikosų kauliukų ir lašas tamanų),

Norejau paklaust, o kaip prausiate veide ryte ar isvis neprausiate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2010 10 16, 17:32)

Norejau paklaust, o kaip prausiate veide ryte ar isvis neprausiate? g.gif

na kiek po dušu vanduo nuprausia veidą ir dar padrėkinu hidrolatu, kartais su rožių vandeniu nuvalau. Čia pagal odos poreikius. kartais ir dar aliejumi patepu.
Atsakyti
merginos, ka patartumet tokiu atveju? pries kelias dienas isdygo man spuogelis,isspaudiziau ir ji tepiau arbatmedzio, ciobreliu EA, tai man lyg lengvai pridegino ta spuogeli,kita diena toje vietoje lyg issausejusi zaizdele gavosi,o dar kita isvis dar didesne zaizdele, panasu kad lyg pleciasi viskas g.gif kaip manot koks aliejus paskatintu gijima,padetu? siuo metu turiu avokadu, sviestmedzio,abrikosu,jojobos..
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 10 16, 18:04)
merginos, ka patartumet tokiu atveju? pries kelias dienas isdygo man spuogelis,isspaudiziau ir ji tepiau arbatmedzio, ciobreliu EA, tai man lyg lengvai pridegino ta spuogeli,kita diena toje vietoje lyg issausejusi zaizdele gavosi,o dar kita isvis dar didesne zaizdele, panasu kad lyg pleciasi viskas g.gif  kaip manot koks aliejus paskatintu gijima,padetu? siuo metu turiu avokadu, sviestmedzio,abrikosu,jojobos..

matyt blogai išspaustas buvo ir sudirginai... Dabar geriausia neliesti, nebent patepti EA arbatmedžio. Galima ir sviestmed-io aliejaus tepti, man padeda gijimui jis.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 10 16, 18:43)
matyt blogai išspaustas buvo ir sudirginai... Dabar geriausia neliesti, nebent patepti EA arbatmedžio. Galima ir sviestmed-io aliejaus tepti, man padeda gijimui jis.

ta pati ir as norejau patarti, visu pirma susilaikyt nuo spuogu minkimo, galima nebloga uzkrata pagaut.
Atsakyti
As irgi darausi vakarinius valymus su aliejumi, tai esu tikrai patenkinta! I alieju esu ilasinus kelis lasus ir EA. Ar galeciau i ta misini ideti nilinio sviestmedzio arba mangu sveisto, nes jauciu, kad gal ricinos truputi padauginau g.gif
Atsakyti