Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams, veidui, kūnui

QUOTE(white kitty @ 2010 10 15, 13:01)
Na nezinau,as plaukus sukuoju pakankamai daznai,nes veliasi,bet aliejine kauke laikau nakti,itrinu i galvos oda toki indiska aliejuka su daug zoleliu,truputi patepu ir likusius plaukus, susipinu kasyte ir ryte isplaunu. Specialiai itrinu si aliejuka i galvos oda,nes noriu pastiprinti plauku saknis,o likusiemas plaukams uztenka tiesiog balzamo arba paprastos kremines kaukes palepinimui. Jeigu ir toliau taip beplaunant slenks daugiau plauku tai pabaigsiu si aliejuka ir daugiau nenaudosiu alieju galvos odai,geriau jau tada kokie tonikai,purskikliai...

Va, su aliejais, ir man taip panašiai buvo. Na nežymiai daugiau ten plaukų išslinkdavo, bet jaučiau, kad tikrai jie labiau slenka... Supermamoj jau laaabai senai mergaites šia tema diskutavo. Kiek pamenu, tai iš tos diskusijos buvo labai geras patarimas. Jei netinka toks alieju principas visą naktį laikyti, tai reiktų tuomet išteptus plaukus/galvą laikyti tik kokį porą valandų, šiltai, apvyniojus rankšluostuku. Ir tas metodas man pasiteisino. Pabandykite, gal ir jums taip tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 15, 11:58)
Jau nuo aliejaus plaukai tikrai nepradės slinkti.  drinks_cheers.gif Kažkokios kitos to slinkimo priežastys. Gal mažai plaukus šukuojat, ypač jei ilgai aliejumi išteptus laikot, jie neiškrenta ir tada plaunat atrodo jog "slenka".

Nuolatinis slinkimas neprasidės, bet kad tą kartą iškrenta daugiau, tai faktas. Mano atveju tai tikrai. Plaukus visad iššukuoju prieš visą procesą. Matyt, pats plaukas silpniau laikosi. Man net masažuojantis galvos masažuokliu (sumąsčiau kažkada paspartint kraujotaką, esą plaukams geriau bus), surenku po to šaunią krūvelę plaukų, nors jie prieš tai būna ir iššukuoti. Dabar išvis nebelendu prie šaknų.
Atsakyti
QUOTE(Burleska @ 2010 10 15, 20:33)
Nuolatinis slinkimas neprasidės, bet kad tą kartą iškrenta daugiau, tai faktas. Mano atveju tai tikrai. Plaukus visad iššukuoju prieš visą procesą. Matyt, pats plaukas silpniau laikosi. Man net masažuojantis galvos masažuokliu (sumąsčiau kažkada paspartint kraujotaką, esą plaukams geriau bus), surenku po to šaunią krūvelę plaukų, nors jie prieš tai būna ir iššukuoti. Dabar išvis nebelendu prie šaknų.
Kurie turi iskristi, tie ir iskrenta, tik pridejus rankas, gaunasi anksciau laiko, pagal mane
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2010 10 15, 13:42)
Va, su aliejais, ir man taip panašiai buvo. Na nežymiai daugiau ten plaukų išslinkdavo, bet jaučiau, kad tikrai jie labiau slenka... Supermamoj jau laaabai senai mergaites šia tema diskutavo. Kiek pamenu, tai iš tos diskusijos buvo labai geras patarimas. Jei netinka toks alieju principas visą naktį laikyti, tai reiktų tuomet išteptus plaukus/galvą laikyti tik kokį porą valandų, šiltai, apvyniojus rankšluostuku. Ir tas metodas man pasiteisino. Pabandykite, gal ir jums taip tiks  4u.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif Bet man patogiau nakciai uzsideti,nes kai reikia laikyti kelias valandas tai ilgas proceas gaunasi vos ne puse dienos galvos plovimui paskirti reikia,na kolkas siap ar taip nesidesiu aliejiniu kaukiu nes dazysiuos plaukus beamoniakinias dazais tai nenoriu labai greitai isblukti,o veliau ziuresiu kaip geriau ta alieju panaudoti g.gif
Atsakyti
Raportuoju: jau kokias 6 dienas darau tą vadinamą aliejinį veido valymą. t.y. neprausiu veido prausikliu, o tiesiog epu ant veido aliejų mišinį (dažniausia Ricinos, abrikosų kauliukų ir lašas tamanų), masažuoju kokias 10 minučių ir paskui laikai sudrėkintą karštu vandeniu rankšluostuką ant veido. Su rankšluostuku procedūrą pakartoju kelis kartus ir paskui tiesiog nušluostau aliejaus likučius. Tada apipurškiu hidrolatu ir patepu aliejumi (abrikosų kauliukų arba tamanų).
Pastebėjimai: veido oda beveik nebesiriebaluoja ir makiažas laikosi puikiai. Gerokai išsivalė poros. Manau dar savaitė ir išvis džiaugsiuosi oda. Ir labai pagerėjo veido kontūras: veidas nebesutinęs, išryškėjo bruožai smile.gif Žodžiu masažas gerai veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 10 16, 10:24)
Raportuoju: jau kokias 6 dienas darau tą vadinamą aliejinį veido valymą. t.y. neprausiu veido prausikliu, o tiesiog epu ant veido aliejų mišinį (dažniausia Ricinos, abrikosų kauliukų ir lašas tamanų), masažuoju kokias 10 minučių ir paskui laikai sudrėkintą karštu vandeniu rankšluostuką ant veido. Su rankšluostuku procedūrą pakartoju kelis kartus ir paskui tiesiog nušluostau aliejaus likučius. Tada apipurškiu hidrolatu ir patepu aliejumi (abrikosų kauliukų arba tamanų).   
Pastebėjimai: veido oda beveik nebesiriebaluoja ir makiažas laikosi puikiai. Gerokai išsivalė poros. Manau dar savaitė ir išvis džiaugsiuosi oda. Ir labai pagerėjo veido kontūras: veidas nebesutinęs, išryškėjo bruožai smile.gif Žodžiu masažas gerai veikia smile.gif

kas tai per veido valymas? bigsmile.gif sudominote, gal smulkiau papasakotumet? bigsmile.gif o inkstyrus pravalo? mano veido oda normali/sausa, bet vistiek juoduliuku veide pastebiu.
Atsakyti
Šitoj temoj jau buvo apie tai kalbėta porą puslapių atgal.

Veido valymas
Atsakyti
Nors po vieno karto to veido valymo sunku kalbėti apie rezultatus, bet aš juos jau matau. Atsikėliau su lygesne ir nusiraminusia oda. Bandysiu irgi daryti kelias dienas iš eilės...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 16, 12:25)
Aš sulauksiu savo ricinos aliejaus ir irgi darysiuos.  bigsmile.gif Dar nusipirkau erškėtrožių aliejų, kuris šviesina odą, tai iš viso tikiuosi stulbinančio rezultato.  lotuliukas.gif Tikiuosi, nesausins odos...

O, sekta didėja smile.gif
Man sausina kažkiek. Toks jausmas, kad viršutinis sluoksnis lupasi. Na kaip gyvatė iš skūros neriuosi, o naujoji graži ir švelni bus smile.gif
Atsakyti
sekta tikrai, kad dideja, ir as jungiuos prie sektanciu biggrin.gif
vakar bandziau pirma karta. labai patiko. toks fainas jausmas po visos proceduros. o siand oda tokia svelnute, atrodo. kiek ji ten svaresne, nezinau. nesitikiu stebuklo po vieno karto. bet darysiu toliau bigsmile.gif
jau senai mirkstu forume, ieskau sprendimo del visokiu brudu, kaip inkstirai, poros ir t.t. bet sis budas, manau, pasiteisins bigsmile.gif

tiesa, maisiau ricina su jojobos aliejum g.gif
o jus su alyvuogem darot?
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2010 10 16, 13:24)
o jus su alyvuogem darot?

as su abrikosu kauliuku aliejum. kai ji pabaigsiu darysiu su jojoba
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 10 16, 12:25)
Tikiuosi, nesausins odos...

man sausina ir lengvas tempinas yra
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 10 16, 13:08)
O, sekta didėja smile.gif
Man sausina kažkiek. Toks jausmas, kad viršutinis sluoksnis lupasi. Na kaip gyvatė iš skūros neriuosi, o naujoji graži ir švelni bus smile.gif
Ricina sausina, reikia mazinti tada. ir jei nesimaisau, su tamanu al. sakei daraisi valymus? jo man ir maza koncentracija nulupa oda, nusausina. nereikia padauginti situ dvieju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 16 spalio 2010 - 14:31