Įkraunama...
Įkraunama...

Senilas, ažūrai ir ... (III tema),naujos siuvimo t

Pirma karta rasau sioje temoje, tad uz nezgraibluma atleiskit 4u.gif
Man mokslams reikia padaryti darbeli su sia plevele, tai kai uzmaciau jusu temele, tai ideju daug daugiau atsirado smile.gif tik as vis ieskojau "avolo" pleveles smile.gif o kur jus ja perkate? nes zinau tik Kaune kur jos gauti, arba 8 lt uz metra arba 18lt uz metra, ir ta ir ta bandziau, bet gal ir be Kauno yra jos kur isigyti?
Tiesa, Jusu darbeliai neapsakomo grozio smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j_tina87: 06 vasario 2012 - 07:57
QUOTE(j_tina87 @ 2012 02 06, 07:54)
arba 8 lt uz metra arba 18lt uz metra, ir ta ir ta bandziau, bet gal ir be Kauno yra jos kur isigyti?
Tiesa, Jusu darbeliai neapsakomo grozio smile.gif  4u.gif

ooo geras -papigo plėvelė g.gif
Atsakyti
As nezinau ar papigo smile.gif bet jei taip sakote. Cia sese "ornamentuose" pirko, tik kad ta uz 8 lt tokia kaip senas cukraus maiselis, o ta po 18 ta normali, nepersisvieciama. Ji geresne nes neslysta taip kaip kad ta pigesne.
Atsakyti
QUOTE(j_tina87 @ 2012 02 06, 20:33)
As nezinau ar papigo smile.gif bet jei taip sakote. Cia sese "ornamentuose" pirko, tik kad ta uz 8 lt tokia kaip senas cukraus maiselis, o ta po 18 ta normali, nepersisvieciama. Ji geresne nes neslysta taip kaip kad ta pigesne.

Neparašėt kokiame mieste ieškot g.gif Vilniuje tokios kaip maišelis biggrin.gif rastumėt šalia stotelės "Petro ir Povilo bažnyčia" ( buv. menų gimnazija) esančioje parduotuvėje "Viskas jūsų rankdarbiams". Po kiek nepamenu, bet ji siaura, gal tik 30 cm pločio. Nesmagi...
Storos, matinės (man asmeniškai ji l. smagi ), 150 cm pločio plėvelės rastumėt H.Manto g-vėje ( šalia Kalvarijų turgaus) esančioje audinių parduotuvėje. kaina buvo 14 lt/m.
Gerai paieškojusi rastumėte ir internetinėse parduotuvėse.
Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2012 02 06, 21:40)
Neparašėt kokiame mieste ieškot  g.gif Vilniuje tokios kaip maišelis  biggrin.gif rastumėt šalia stotelės "Petro ir Povilo bažnyčia" ( buv. menų gimnazija) esančioje parduotuvėje "Viskas jūsų rankdarbiams". Po kiek nepamenu, bet ji siaura, gal tik 30 cm pločio. Nesmagi...
Storos, matinės  (man asmeniškai ji l. smagi ), 150 cm pločio plėvelės rastumėt H.Manto g-vėje ( šalia Kalvarijų turgaus) esančioje audinių parduotuvėje. kaina buvo 14 lt/m.
Gerai paieškojusi rastumėte ir internetinėse parduotuvėse.
Sėkmės!

Oij kaip aciu smile.gif ieskosiu Vilniuje smile.gif
As pati gyvenu Latvijos pasieny (pasa reikia nestis einant per kaima biggrin.gif ) tai tik Vilniuj ar Kaune gaunu tokiu dalyku smile.gif O internetu sakytis mazo kiekio neapsimoka smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

skubėkit, merginos, į šalia turgaus esančią parduotuvę- šiandien ten nusipirkau tirpios plėvelės po 10 lt/m. Čia ta, kuri paprastai po 14 lt kainuoja thumbup.gif
Nepatikėjau kai man ant popierėlio užrašė sumą, ėmiau įkyriai klausinėti ar tikrai čia tirpi biggrin.gif . Patikino jog tikrai, o kaina, anot pardavėjos, ne visada vienoda blink.gif . Taigi, nesupratau kokia čia šiandien šventė, bet nesvarbu.
Beje, grįžusi pirmiausiai patikrinau rolleyes.gif . Tirpsta.
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2012 02 14, 18:38)
Taigi, nesupratau kokia čia šiandien šventė, bet nesvarbu.

Palei žinutės datą matau, kad Valentino diena wub.gif bigsmile.gif
Matyt iš tos meilės ir akciją padarė thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ikeliu savo azuru puosta sarafana nestukei 4u.gif
Mes paskaitose visokias technikas isbandom ir modeliuojam ant rubu, tikiuos labai nenupeiksit blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Idėja įdomi. mirksiukas.gif
Bet kodėl užtrauktukas ant viršaus užsiūtas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 02 24, 19:01)
Idėja įdomi.  mirksiukas.gif
Bet kodėl užtrauktukas ant viršaus užsiūtas?  g.gif

Taip man patinka smile.gif
Atsakyti
Gal kas turetumet parduoti Violetos Abromavičienes knygą " Viskas apie tekstiles gaminius su tirpiaja plevele". Sugunde mane šita technika, noreciau išsamiau pasidometi. Vilioja iškart didelis gaminys, tai suknele. Bet kaip paskaitau, tai ja pasidaryti reiktu ir siuvejos įgūdžių, arne?
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2012 03 03, 20:56)
pasidaryti reiktu ir siuvejos įgūdžių, arne?

Tikrai taip.
Pirmiausiai pasidarom iškarpas, paskui pagal jas dėliojamės siūliukus, siuvam. O jau tada surenkam detales, kaip ir betkokį drabužį siuvant. Jei tai aplamai pirmas siuvinys jūsų gyvenime - siūlyčiau laaaabai gerai pagalvoti. Atsisakyti minties nesiūlau - bandykit. Bet rinkitės pigesnius siūlus ir gerą plėvelę. Ir nusiteikit, kad gali tekt išmest ar panaudot kitiems darbeliams nepavykusias dalis - nėra taip visai paprasta. Bet bandykit - niekas neįvyks, jei nebandysit mirksiukas.gif
Atsakyti